Şimdi Ara

MERCEDES G Mİ RANGE ROVER VOGUE Mİ SİZCE ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes g serisinin tasarımı çok eski ve tip siz gösteriyor range rover daha iyi
  • Mercedesin hemen hemen bütün serilerini kullandım. Mercedes eskisi gibi değil artık. O yüzden Vogue derim. Bir de autobiography olursa tadından yenmez.
  • Hocam g serisinde tip dısında ne için alıyorlar mesela iç mekanı fena sürüş keyfi vb seyler cok mu gelişmiş ki
  • Vogue içinden geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Hocam g serisinde tip dısında ne için alıyorlar mesela iç mekanı fena sürüş keyfi vb seyler cok mu gelişmiş ki

G serisi daha çok arazi amaçlı. Vogue hem şehir hem arazi için. Ve içi çok daha güzel G serisinden. Bana göre vogue bir adım önde.
  • Paran varsa Range Rover paran yoksa game over
  • G nin tipineyse ilgin defender 90 al :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: Laat Dovahkiin

Range Rover bencede.Ama güncel kasada sport modelinin vogue yada autobiography modellerine göre bir albenisi yok Eski kasada sport daha iyiydi bu modellere göre.

Alternatif olarak X5 te eklenebilir.

x5 bu ikisine anca çay getirip götürür.

cok avam bir yorum oldu ama gercek bu.

Nedenki?

@Mmertkk G serisinde benim bildiğim dünyada tek 4 tekerden bağımsız diferansiyel var.Range Roverdan başka üstünlüğü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 2 Mart 2017; 11:33:1 >
  • merso daha güzel
  • g serisi ilk defa iran şahı rıza pehlevi tarafından 1979 ta askeri amaçlı, çöl şartlarına uygun bir araç istemesi ile üretildi. mercedes o tarihlerde çok sınırlı üretim yaptı. 2000'lere gelindiğinde modeli kaldırmayı bile düşündü ama sonrasında güncellemeden geçirdi ve bugünlere kadar geldi. g serisi bugüne kadar çok az değişime uğramış bir model. orjinallinde daha çok askeri amaçlı, 2.6 ton gibi yüksek ağırlığa sahip bir arazi aracı olmasından ve 1980 li yıllar ile bugünkü arasında fazla fark olmamasından pek konfor beklemeyin. tabi şehir içinde tank yerine kullanmaya niyetiniz yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 3 Mart 2017; 0:40:13 >
  • range
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Range Rover bencede.Ama güncel kasada sport modelinin vogue yada autobiography modellerine göre bir albenisi yok Eski kasada sport daha iyiydi bu modellere göre.

Alternatif olarak X5 te eklenebilir.

x5 bu ikisine anca çay getirip götürür.

cok avam bir yorum oldu ama gercek bu.

Nedenki?

@Mmertkk G serisinde benim bildiğim dünyada tek 4 tekerden bağımsız diferansiyel var.Range Roverdan başka üstünlüğü yok.

siz isterseniz bunlarin hepsini en azindan bir defa kullanin, ondan sonra tekrar konusalim

• vogue alır, bırakır, tekrar alır..
  • Abi sen nediyorsun ya range rovere hiç binmedim ama o arkasındaki vogue yazısının heybeti bile mercedecese 1000 çeker. Vogue felaket kral birşey çok harika bir araba inşallah kazasız belasız alırsınnız gülü güle kullanırsınız allahım inşallah benimde bir gün range roverim olur harika bir araba ya
    Edit; siyah renki olsun birde özellikle autobiography olsun çok daha heybetli oluyor harika oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 2 Mart 2017; 16:49:58 >
  • karizma olarak eşdeğerler fakat g serisinin yüzü hiçbir zaman eskimez
    elektronik sistemlerde range rover daha yenilikçi fonksiyonel
    arazi kabiliyetinde land rover bu işte en iyi herkes kabul ediyor
    benim aracımda lüks ve sportiflik iyi harmanlanmış olmalı bu yüzden sport da bir seçenek
    range rover da 258hp 3 litre, rr sportta 306hp 3 litre kullanılıyor
    sportun hızlanmada farkları var ayrıca viraj kabiliyeti daha daha üstün
    bence sport bu iki araçtan daha mantıklı daha kullanışlı
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Bende seni bekliyordum darkboy hocam bak bak hemen 306 hplik kendi aracını övmüş motor olarak kesinlikle sport ama vogue deki havayı dıs tasarımındaki hiçbir arabada görmüyorum kesinlikle
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Amin güzel kardeşim insallah 2 mizede nasip olur
  • g650 maybach
  • ikisi biraz farkli kulvalarin araclari aslinda.

SUV sinifinda, range rover vogue un karsisinda duracak baska bir arac ben goremiyorum acikcasi. Hele bi ara volvo xc90la filan kiyaslayanlar vardi forumda. Bi tarafimla bile gulemiyordum onlara :)

Land rover markasi icin konusuyorum; adamlarin tek isleri suv.
  • cbascan kullanıcısına yanıt
    Bizim iş yerinin karsısında bi sirket var sahibinde hem vogue var hemde escalade var yeni kasa ikide bazen diyorum escalade ancak vogue rakibi olabilir hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.