Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MERCEDES G SERİES (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
18.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G serisi tek SUV`dir, ne Porsche Cayenne benzer ne Bmw`lere ne Mb`ye tek tir tek bu farki binmeden yasiyamazsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

quote:

lada niva olsa beğenilmez ama merso işte :)

güzeldi

Herşeyi amblem belirliyor dostum yanlışım varsa düzelt o araba lada niva olsa adı çok farklı yorumlar olurdu kültmüş :) Lada olsa hurda :))

Allah aşkına hayatında şu G serisine bir bindin mi ?

modeli farketmez 95 model de olur bindin mi ?

bir bin kullan da demiyorum dostum sadece bin yolcu koltuğuna bir otur o farkı hisset diyorum sadece sana..

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

quote:

lada niva olsa beğenilmez ama merso işte :)

güzeldi

Herşeyi amblem belirliyor dostum yanlışım varsa düzelt o araba lada niva olsa adı çok farklı yorumlar olurdu kültmüş :) Lada olsa hurda :))

Allah aşkına hayatında şu G serisine bir bindin mi ?

modeli farketmez 95 model de olur bindin mi ?

bir bin kullan da demiyorum dostum sadece bin yolcu koltuğuna bir otur o farkı hisset diyorum sadece sana..

Bulgaristanda bol bol mercedese biniyoruz mercedes diye değil araba diye evet rahat konforlu olabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

fiyat çok iyiymiş

on numara araç ama fiyatı iyi şişirmişler

• aracın tasarımı bence cok heybetli. q7, x6 vb şişirilmiş oyuncaklara benzemiyor.
  • Bir Suzuki Jimmy değil. Bu açıdan ben de gereksiz derecede pahalı buluyorum.
  •  MERCEDES G SERİES

Bu daha güzel.En azından kendini ABD başkanı felan sanarsın da o kadar parayı boşa attıgını bir anlık unutursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

MERCEDES G SERİES

Bu daha güzel.En azından kendini ABD başkanı felan sanarsın da o kadar parayı boşa attıgını bir anlık unutursun

hayırdır her suv konusuna bu resmi koymaya başladın?
  • asıl neden büyük silindir hacmi ucuk vergi değerleri
  • http://www.youtube.com/watch?v=Cuj1PBRzILI

0:54:35 te var bu jip

1:09:35 te de var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgeraR -- 13 Nisan 2012; 16:54:11 >
  • Mercedes G serisinin bu derece pahalı olmasının nedeni motorunun güçlü olmasının yanında arazi kabiliyetlerine sahip gerçek bir arazi aracı olmasıdır. Tam kilitli diferansiyeli ile her türlü arazi şartlarında yol alabilme özelliğine sahiptir. BMW X5, X6, VW Tuareg, Jeep GrandCherokee, Land Rover Range Rover gibi modeller gerçek arazi araçları değil. Bu araçlar ile zorlu arazi şartlarında yol alamazsınız ve araçlara ciddi hasarlar verirsiniz. Land Rover Discovery nispeten araziye daha uygundur fakat G serisi kadar arazi için mükemmelleştirilmiş değildir.

Bu tip araçlarda aerodinamik ve estetik her zaman ikinci planda kalır. Daha çok motor, yürüyen aksam ve şanzıman üzerinde araştırmalar yoğunlaştırılır. Land Rover ve Toyota'da sanırım bu amaç için araç üretiyor ve onların fiyatlarıda G serisi ile hemen hemen aynı.

Gerçek arazi araçlarını ve özelliklerini inceleyen bir belgesel vardı. Onu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim farkı anlayabilmek için.

• Sibel Can'da var bundan manyak bir araç anlata anlata bitiremez insan heralde. Hem arazide süper hem düz yolda ikisinde de mercedes konforu üst düzeyde. E tabi güvenlik unsuruda önemli
  • 2015'te bitirilecek demiş arkadaş.. Umarım doğru değildir.
  • Mercedes, G'yi bir değiştireceğim dedi,G tutkunları yıkıyordu fabrikayı.
  • yinede çok tipsiz araç. al 20.000 tl ye land rover. harca 20.000 tl daha. al sana en iyi arazi aracı
  • hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes'in sitesine girdim 0 fiyatı nedir diye yok arkadaş o kadar özel bir araba ki bizim gibi fakirlere fiyatını bile göstermiyorlar İçimde kaldı merak ettim bu aracın MB Türkiye den alınma 0 ı kaç para bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

bu aracın 2050'de de tipi aynı olur.kült olmuş bir araç.

Aynen öyle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Mercedes'in sitesine girdim 0 fiyatı nedir diye yok arkadaş o kadar özel bir araba ki bizim gibi fakirlere fiyatını bile göstermiyorlar İçimde kaldı merak ettim bu aracın MB Türkiye den alınma 0 ı kaç para bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Mercedes'in sitesine girdim 0 fiyatı nedir diye yok arkadaş o kadar özel bir araba ki bizim gibi fakirlere fiyatını bile göstermiyorlar İçimde kaldı merak ettim bu aracın MB Türkiye den alınma 0 ı kaç para bilen var mı

Teşekkür ederim hocam sahibinden e bakmak aklıma gelmemişti

G63 AMG de ne araba yav

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.