Şimdi Ara

MERCEDES G SERİES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
18.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MRB ARKADAŞLAR G SERİ MERCEDESLER NEDEN BU KADAR PAHALI ARAZİ PERFORMANSINDAMIDIR DIŞI DESEM OKADAR GÜSEL DEĞİL İÇİ DESEM LEŞ NEDİR BU MERCEDES SEVDASI

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes G Serisi: Pahalı Lüksün Sebepleri

Mercedes-Benz G Serisi, ikonik tasarımı ve üstün arazi yetenekleriyle tanınan lüks bir SUV'dur. Ancak, birçok kişi, neden bu kadar pahalı olduğunu merak etmektedir. İşte Mercedes G Serisi'ni pahalı kılan birkaç sebep:

Ekskluzivlik ve Nadirlik: G Serisi, sınırlı sayıda üretilen bir araçtır ve bu da onu son derece özel ve arzu edilir kılmaktadır. Nadirliği, fiyatına önemli ölçüde katkıda bulunmaktadır.

Sağlam ve Dayanıklı Yapı: G Serisi, ordudaki askeri amaçlar için tasarlanmıştır ve aşırı zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilmiştir. Sağlam şasisi ve dayanıklı bileşenleri, üretimini ve bakımını oldukça maliyetli hale getirmektedir.

Özel Motor Seçenekleri: G Serisi, güçlü ve verimli motor seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu motorlar, gelişmiş mühendislik ve yüksek performans sunar, ancak maliyetlerini de artırır.

Lüks ve Rahatlık: G Serisi, lüks ve konfor özellikleriyle donatılmıştır. Deri döşemeler, ısıtmalı koltuklar ve en son teknoloji eğlence sistemleri, aracın genel maliyetini artırmaktadır.

Yüksek Talep: G Serisi, dünya çapında yüksek talep görmektedir. Bu talep, aracın fiyatını, özellikle de ikinci el piyasasında, yüksek tutmaktadır.

Sonuç olarak, Mercedes G Serisi'nin pahalı olması, özelliği, sağlamlığı, motor seçenekleri, lüksü ve yüksek talebi gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanmaktadır. Lüks bir SUV arayanlar için G Serisi, benzersiz tasarımı, üstün performansı ve statü sembolü olmasıyla mükemmel bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • g serisi kullanmadım binmedim ancak tahminime göre hem gerçek bir off road aracı
    hemde gerçek biir mercedes konforu...tipiyle tam bir klasik oldu...

• Tasarımı klasikleşmiş bir araç..Arazide çok başarılı ve imaj olarak nasıl lanse edildiyse yüksek tabana hedefliyor sürekli..

G55 AMG

MERCEDES G SERİES
  • çağ dışı çizgilere sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: justiceman

çağ dışı çizgilere sahip

Çağdışı çizgili bu araç, kült bir araçtır.

Aynı 911 gibi...
  • bu aracın 2050'de de tipi aynı olur.kült olmuş bir araç.
  • şu araç jiplerden nefret eden insanı bile jipe bindirtir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_darthy

MRB ARKADAŞLAR G SERİ MERCEDESLER NEDEN BU KADAR PAHALI ARAZİ PERFORMANSINDAMIDIR DIŞI DESEM OKADAR GÜSEL DEĞİL İÇİ DESEM LEŞ NEDİR BU MERCEDES SEVDASI

Kardeş sen alma boşver, git X6 al.
  • karizma bir araç
  • 86 modeli bile 40bin YTLye satılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

86 modeli bile 40bin YTLye satılıyor

• PAHALI OLMA SEBEBİ
    1- KLASİKLEŞMİŞ OLMASI
    2- MERCEDESİN 1977 YILINDAN BU YANA ÜRETMESİ YANİ EN UZUN SÜRELİ ÜRETİLEN ARABASI OLMASI VE 2015 E KADAR DEVAM ETMESİ
    3- %100 DİFERANSİYEL KİLİDİNE SAHİP TEK ARAÇ OLMASI (ön, arka ve orta)
    4- EL YAPIMI OLMASI
  • bu nasil hort ?
  • lada niva olsa beğenilmez ama merso işte :)
  • Keşif aracı diye ben buna derim. Tam avcı arabası
  • Severim bu aracı da hep çok merak ettim çarpışma testini ... Bu kadar eski kasa olan bir araç bilmiyorum 911 gibi yenileniyo da diyemem ki ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

lada niva olsa beğenilmez ama merso işte :)

güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

lada niva olsa beğenilmez ama merso işte :)

güzeldi

Herşeyi amblem belirliyor dostum yanlışım varsa düzelt o araba lada niva olsa adı çok farklı yorumlar olurdu kültmüş :) Lada olsa hurda :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 12 Nisan 2012; 18:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

fiyat çok iyiymiş

Fiyat pek kallavi.
    Rolls Royce alınır bu paraya.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.