Şimdi Ara

MERCEDES S 320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
23.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1995-96 mercedes S 320 için ne dersiniz?
    Aklımdan aslında 2000-2001 avensis,passat vb. birşey geçiyodu. Ulan dedim geçenlerde kendi kendime bunlara 20 25 milyar vereceğime azcık daha kasıp bi S 320 mi alsam! Ama yakıt aklıma geldikçe tabi titriyorum. Piyasadaki çoğu S kasa mercedeste tüplü olmuş.Özellikle S 500 ile S 600 ler.Acaba tüp bu arabayı nasıl etkiler? Tüpü taktırıp motoru elime alırsam, arabayıda satsam herhalde tamirine para yetmez Bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen!
    saygılarımla

• şöförün olmadan kullanılacak araba değil bence.
  • arkadaş konuyu çok güzel özetlemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 3 Ocak 2006 18:56:30 >
  • KARDEŞİM SÜREKLİ ŞEHİR İÇİNDE KULLANMİCAKSAN UZUN YOL YAPCAKSAN YADA GECELERİ SAĞA SOLA ÇIKCAKSAN VE ŞEHİR İÇİNDE KULLANABİLECEĞİN 2.BİR ARABAN VARSA AL DERİM,İNSAN KAÇ KERE DÜNYAYA GELİYOKİ BENCE BİNMELİSİN,BENDE VOLVOS80 T5 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İŞTE
  • Lpg tamam bir çözüm ...

ama parça lazım olduğunda ne yapacaksın...Haşirting lizbon olursun sonra...
  • onun yerine temiz bir 98-99 bmw 520 bak derim pişman olmazsın
  • güzel bif şoför+yeterince benzin paran varsa al siyah renkli,camlar siyah....oooofff tam karizma avensis,passat haltetmiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes S-Serisi Kaza ...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oldum olası hastayım o kasa S serisine. Bir sonraki kasa bile onun kadar hoşuma gitmiyordu.Şehir içinde kullanmaya bi tane 93 corolla var.Ama merak ettiğim tüp işi birde 95 model araba sorun çıkarır mı bana?
  • En iyisini yaparsın. S320 ile bir yere yanaştın mı bütün kapılar açılıverir ardına kadar, acayip havan olur.
  • adı üstünde MERCEDES 190e mercedesle gitsen bile tüm kapılar sana açılır ki sen s320 ile gideceksin...bmw`i düşünme bile3-5 aynı tip anlamaz millet ama s320 tüm yolu kaplar millet sana yol wermek zorunda kalır...zaten o arabayı görende yol wermek için sıraya girer
  • bence boşuna masraf açarsın kendine kaldıki yedek parça fiyatlarıda malum yakıt desen öyle hiç üzme kendini
  • arkadasim sordugun sorularin icinde zaten cevabi var benzini düsününce icim titriyor demissin o araba sana gitmez passatada benzemez orta ölcekteki is adamlari

bile o arabalari tercih etmiyor parcasi benzini bakimi servisi v.s kolay degil benden sana tavsiye hic bulasma cünkü 1 ay sonunda cebinde para kalmadigi

zaman is isten gecmis olur satmanin derdine düsersin söyledigin arac siniflarini asmis bir gemi. sehir icinde sikintinin büyügünü cekersin ama illaki kafana

koyduysan seklim havam daha önmeli derdindeysen bütcende limitli degilse o zaman düsünebilirsin
  • Bence yakıt için lpg olabilir. Bunu herkeş arabasına lpg taksın topiinde sor bi ne dicekler

Parçayı da çıkma falan bulursun bi şey. Ama motoru yürüyeni falan öle 2. el olmicak bi parça sorunu çıkartırsa işte o zaman halin kötü.

Ama bence herkes bu arabalara binmeli bi süre. Havasından çok rahatlığı konforu falan filan
  • ne şoförü yya s class gibi bi araba başkasına sürdürülürmü ?
    hem şoför tutcak kadar paralı biri hem sormaz bile alayımmı die hemde 10 yaşında arabaya bakmaz bile
    hangi mantık şoför diyor hiç anlam weremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

ama parça lazım olduğunda ne yapacaksın...Haşirting lizbon olursun sonra...

İlahi dostum sen çok yaşa..En güzel özet bu bence..
    Bahsi geçen araç zırt bırt bozulmaz ama elektronik aksam sorun çıkarırsa nerdeyse satın aldığın paraya gelir tamiri..Yanlız insan ömründe bir kez olsun bu tür aşk gemisine binmeli bence..Arabayı teneke olarak satsan bu fiyat eder zati..Sadece sürücü kapısında 5-10 tane buton var..Sen düşün artık elekronik ekipmanı..

"Aman sakin bozulma aslanım yoksa yakarsın beni alimallah"" diyerek de araca binilmezki canım..
  • abi ben olsam almazdım çünkü o dünya kadar yakacak hadi diyelim lpg taktırdın da bu işi çözdün peki ya yedek parça işi??onu çözebilirim diyorsan eyvallah git al ama sonuçta bunun yedek parçası da çok pahalı benim eniştemde mercedes e200 vardı 94model aracın ateşleme sisteminde bir parçada sorun çıkmıştı (şu anda tam hatırlamıyorum) adam ona 3 milyar saydı düşün yani senin s320'ninki ne kadardır ama şu var çok baba araç tr'de kimse bmw,audi dinlemez mercedes ha mercedes diye tutturur...çünkü eskiden almancıların araçları hep mercedes idi o zamandan bu yana bir zenginlik sembolü olarak geldi sen ondan daha konforlu ve şık bir bmw bulsan bile bizim millet bu kadar para bmw'ye verilir mi der...

sonuç olarak eğer yedek parça benim için soru olmaz diyorsan al...

• quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

sonuç olarak eğer yedek parça benim için soru olmaz diyorsan al...

Hacim sende öyle bir yazmıssın ki sanki BMW parçaları bedava..Mercedesin tutulma nedeni yaygın oluşudur..Halk aracı oluşudur..Parçasını sadece servisleri satmaz hemen her parçacıda bulabilirsin..BMW nispeten daha burjuva kesimine ve gösteriş meraklısı olmayan insanlara hitap eder..BMW güzel araçtır ama sanayi ortamında parça bulman sıkıntılıdır..Servis kanalıyla temin etmek de hiç hoş olmaz..

Bazıları M-Benz için fakir arabası bile derler..Çünkü çoğu eski Mercedes (10 yaş üzeri) sahibi aracını sanayi ortamında oldukça hesaplı fiyatlara parça ve içşilik ile binerler..Biz bunlara amele mercedesi deriz..Ben LPG li 300 se merdecesin üzerinde badana merdiveni koymuş inşaat işi yapan insanlar gördüm..

BMW mercedes arasındaki türkiyedeki en büyük fark kullanıcı profilinin farklı oluşudur..BMW servislerinde sanatsal aktivite tenis turnuvaları ve opera bale günlerine dair etkinlik olurken Mercedes de pek göremessiniz bu tarz otomobilli yaşam kültürünü..Kısaca Fark Tarz farkıdır araçlar eşit kalitededir yoksa..En azından TC içinde..

• quote:

Orjinalden alıntı: Claymore
    Hacim sende öyle bir yazmıssın ki sanki BMW parçaları bedava..

walla hocam öyle birşey demek istemedim ama demek öyle anlaşılmış söyliim: bari bmw parçaları da ucuz değil
  • Abi o arabaya binilmesi lazım yyaaa.Onla bi uzunyola çıkmak, şehir içinde dolaşmak... Harika olurdu tahminimce.
    Ama bizi aşar o arabalar. Hele aklına yakıt diye bişey geldiyse alma o arabayı.
    Gemi o yaw gemiiii
  • Sadece yakıt ve parça masrafı değil kasko ve vergisi de yüksek olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.