taktırablirsin vergiside ucuz olur performans kaybın olmaz aklındaysa 1 dakika durma derim lüx sınıf bir araç kullanmak ayrıcalıktır... Kullandığın zaman anlıyacaksın...
canın istediyse al gitsin en kotü satarsın 1-2 sene sonra fazlada zarar etmezsin alıcısı bulunur oarabanın
W140 değilde ondan önceki kasa nam-ı diğer w126 kasa bence çok daha güzel araçtır...Piyasası 8-15 milyar arası olup en yenisi 1991 modeldir..Mercedes i bugünlere getiren en önemli kilometre taşıdır..Ölmeden illaki bi tane elimde olsun istiyorum..Satmam varsın bende çürüsün.. Bkz..Şekil a
efsane geri döndü o bir efsane
alırsam eğer kendim kullanırım.Zaten işin zevki öyle çıkar gibime geliyor. Tek aklıma takılan artık arabanın yaşı! Bir kaç ustaya sordum "abi bu mercedes isterse 20 yaşında olsun bakımları düzenli yapılmışsa sorun çıkarmaz" diyorlar.Bakalım artık.....
quote:
Orjinalden alıntı: Claymore
W140 değilde ondan önceki kasa nam-ı diğer w126 kasa bence çok daha güzel araçtır...Piyasası 8-15 milyar arası olup en yenisi 1991 modeldir..Mercedes i bugünlere getiren en önemli kilometre taşıdır..Ölmeden illaki bi tane elimde olsun istiyorum..Satmam varsın bende çürüsün.. Bkz..Şekil a
Aynen bencede bu kasa en güncelinden bile etkileyici lumuzin gibi.Ama 8-15 milyar arasına bulunabileceğini sanmıyorum nettede 25 civarı ilanlar.Emin misin dostum?
+1907
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
Lpg tamam bir çözüm ...
...Haşirting lizbon olursun sonra...
o ne demek yav.
quote:
o ne karizma beeeee!!!!!
o araba istanbul trafiğinde seni işe değil bakırköye götürür
balina kasa dedikleri bu resimdekimi oluyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
balina kasa dedikleri bu resimdekimi oluyor?
yok o deil bundan 3 sene önceki bakan arabalarını düşün onlar
quote:
Orjinalden alıntı: Can Ama 8-15 milyar arasına bulunabileceğini sanmıyorum nettede 25 civarı ilanlar.Emin misin dostum?
örneklerinde de görüldüğü gibi motor hacmi arttıkça fiyat düşüyor..Binilebilir kale değer bir araç için 14-15 bin YTL yeterli olup en binilesi model 1991 model 300SE modelidir..SEL serisi +180 kg ve 10 cm uzun olduğundan problem yaratır..Gerçi SE modelinde bile arka diz mesafesi yaklaşık 120 cm dir..(Oha..)Arka koltuk kanepe gibi desek yeridir....
Bu benlik tam vallaha ben sel istiyorum kocaman olsun.Ölmeden bi tane sahip olmak gerekir bu aletten.Lpg de varmış bunda ohh
mercedes hele s serisi tank gibidir, milyon km yapar o.. lpg takarsan, yakıt masrafındanda kurtulursun.. bence mükemmel bi araç ama resimdekilerden bi sonraki kasa olcak
Meraklıları için bir kaç poster yayınlayalım..
dostum clay son resme bittim
quote:
Orjinalden alıntı: Slazer
dostum clay son resme bittim
Vay azizim nerdesin görüşemiyoz şu sıra..
..Hallicesin inşallah...Selamlar..
mercedes bu yaa , boş yere isim yapmadı bu araba bu kadar , alacaksın bineceksin , problem olmaz, olursa bileni çok, almadan ustalarına göstereceksin tabii,otomatik şanzıman falan çok önemlidir. Ancak araç bakımlı ise seni üzmez bizim şirkette bir arkadaşta vardı sattı her gün 200km/h ile işe gidip gelmiş 2 sene bana mısın demedi dedi .Arabadan çok iyi anlayan birisiydi , S320 idi onun arabasıda ve yavaş gittiginde 2000 cc araç ile çok yakın yaktıgını iddia ediyordu.Ben sahhip olmadığım için kıyaslayamayacagım ama sakin kullanınca 2000cc gibi yakıyorsa ne uğraşacaksın hikaye arabalarla.Full şase araçtır ve hiçbir zaman eskimez ve çarpışma testi falan dinlemez kodummu otr..r.