|
Mercedes G serisi araç çarptı, Tesla Cybertruck ikiye bölündü

-
-
Mercedes alacak para varsa başka markaya bakılmaz. Mercedes al geç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece ikiye bölünmemiş adeta bizdeki eski şahinler gibi haşat olmuş.
Bana pek inandırıcı gelmedi.
-
Dandik olduğu için olası görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaşam alanı kokpit ve kokpitte hasar yok. Kokpite çarpsa ve böyle bir şey olsaydı o zaman yorumlanabilirdi. Muhtemelen piller de kokpitin altında olduğundan, araç kertenkele gibi kuyruğunu bırakmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzman değilim ama givdenin tek parça olduğunu sanmıyorum. resmen araç bağlantı noktasından kusursuz kesilmiş gibi gözüküyor.
reklam in iyisi kötüsü olmaz da bu kaza da pek feci. sürücü bolmesi hasar siz ama geriye kalan pert.
hadi Tesla yi geçtim şu Mercedes niye az hasar almış gözüküyor.
-
Önemli olan sürücü güvenligi aracin tas gibi kalmasi degil ki? Bu araclar buna gore tasarlaniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle Tesla Model Y sahibiyim, yani fanboy’lar önceden laf atmasın diye söylüyorum bunu. Arkadaş, şu Cybertruck cidden çöp oğlu çöp. Yapıştırıcıyla tutturulan gövde panellerinin kopmasını da gördük, şimdi de bu. Ağır çekme işlerinde arkası komple döküm alüminyum olduğu için kopuyordu zaten. Truck diye tanıtıldı ama hiçbir ağır işi beceremiyor; dizel F150 ve Rivian daha kabiliyetli bundan. Off-road kabiliyeti de çöp, daha bu kış karda yerinden çıkamayan Cybertruck videoları gördük. Hadi yazılımla güncelleyecekler, eyvallah, ama arkadaşlar, bu araç tanıtıldıktan 6 yıl sonra piyasaya çıktı, hiç mi test yapmadılar? Tamamen gösteriş amaçlı üretilmiş bir çöp. Dünyanın en pahallı reklamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 1 Nisan 2025; 18:55:32 > -
Kuyruğunu bırakan Lamborghini'ye dönmüş.
-
Yalnız Mercedes yandaki pickup'ın arkasını da uçurmuş. Muhtemelen o kütleyle hızlı da çarpınca herşeyi dümdüz etmiş.
-
Cybertruck'ın aksine bu araçlar zaten arkayı bıraksın diye tasarlanıyor. Pagani Huayra'da arka kısmı tutan 13 tane titanyum vida var ve hepsi kaza sırasında kırılsın diye tasarlanmış örnek olarak vereceksek.
-
Beton duvar olmadığı sürece yüksek süratte 2.700 kiloluk bir cisim çarptığı zaman hiçbir canlı yapımı araç kolay kolay sağlam kalamaz. Eleştirecek oldukça fazla yanı var teslanin ama ben bu olayla ilgili elestirmezdim açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ortada haşat olan siyah araç ne
-
Elon Musk bu yüzyılın en büyük şarlatanlarindan biri bence tüm yaptığı şeyler.kendi zekasının ürünü değilde başkalarının kuklası gibi hareket eden birini anlatıyor bir proje adamı bir ürün yerleştirme
-
g serisi sürücüsünü koruyamamış gibi. arabadan çok sürücü önemli.
-
f150 dediğin abd nin doblosu ve 100 yıllık marka. onunla kıyaslanmak bile büyük başarı.
-
Yav adam yazmışki zaten o araç kaza yapınca arka kısmı ayrılsın diye yapılmış diyor,ulan fiber dişlimiki o ana parça kırılmasın diye fiber dişli kırılsın mantığı yapılsın eğer o şekilde de yapılıyorsa ve bu biliniyorsa alan aptal oğlu aptaldır o arabayı tutkalla yapıştırılan çöp yığınından başka bişey değil cybertruck,binlerce araç yapışkanı açılmış diye otoparklarda bekletiliyor,enayi keklemekten başka bişey değil,otomotiv sektöründe Volvo gerçeği vardır gerisi teferruat...
-
aynı durumda togg olsa içinden geçerdi...
-
Rivian'a karşı bahaneniz ne peki?
Öncelikle Tesla Model Y sahibiyim, yani fanboy’lar önceden laf atmasın diye söylüyorum bunu. Arkadaş, şu Cybertruck cidden çöp oğlu çöp. Yapıştırıcıyla tutturulan gövde panellerinin kopmasını da gördük, şimdi de bu. Ağır çekme işlerinde arkası komple döküm alüminyum olduğu için kopuyordu zaten. Truck diye tanıtıldı ama hiçbir ağır işi beceremiyor; dizel F150 ve Rivian daha kabiliyetli bundan. Off-road kabiliyeti de çöp, daha bu kış karda yerinden çıkamayan Cybertruck videoları gördük. Hadi yazılımla güncelleyecekler, eyvallah, ama arkadaşlar, bu araç tanıtıldıktan 6 yıl sonra piyasaya çıktı, hiç mi test yapmadılar? Tamamen gösteriş amaçlı üretilmiş bir çöp. Dünyanın en pahallı reklamı. |
Mercedes alacak para varsa başka markaya bakılmaz. Mercedes al geç
|
Yaşam alanı kokpit ve kokpitte hasar yok. Kokpite çarpsa ve böyle bir şey olsaydı o zaman yorumlanabilirdi. Muhtemelen piller de kokpitin altında olduğundan, araç kertenkele gibi kuyruğunu bırakmış. |
Dandik olduğu için olası görünüyor.
|
Benzer içerikler
- ?? anlamı
- tbt ne demek instagram
- biyografi sözleri kısa
- whatsapp web cihaz bağla
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X