Şimdi Ara

MERCEDES GLB ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mercedes GLB kullanıcıları olarak bu konu altında soru-cevap görüş paylaşabiliriz. Şu andaki büyük sıkıntılardan birisi mesela navigasyon konusu. Navigasyon kullanabilen açtırabilen var mı?

• Ben mart ayında 2. el olarak aldım 2020 model, benim navigasyon açık, AI destekli ve çok kullanışlı ama internet olmadığı için trafiği göstermiyor. Hatta bildiğim yollarda bile açıyorum sırf göze hoş geliyor diye.

Arabayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum. Her hafta yeni bir şeyler öğreniyorum.

• draw1907 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Görseli var mı peki. Benim 2023 aracımda navigasyon yok çünkü sizdekinin nasıl göründüğünü merak ettim. AI desteğinin de videosunu ya da fotosunu çekip detay belirtebilirseniz çok sevinirim. Sonradan mı açtırdınız acaba navigasyonu?

• korhan20 K kullanıcısına yanıt

mesajı yeni gördüm kusura bakmayın, bugün arabaya geçince bir video çeker atarım. Ben aldığımda vardı benden önceki sahibi alırken ekletmiş olabilir.

Arabayı yeni çözüyorum bende, mesela ben sadece yatay otomatik park var sanıyordum denemiştim iyi de park ediyordu, dikey olarakta park ediyormuş ama arkadaşlardan öğrendiğim genelde dikey park olup yatay olmuyormuş.

• korhan20 K kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki videoyu yeni çektim. Bilerek doğru yollardan gitmedin tepkisini göstermek için.

Lafmacunyoutube
    Mercedes GLB aracımda bulunan ve artırılmış gerçeklik destekli navigasyon. Özellikle dönüşleri canlı olarak göstermesi ve Havada gözüken oklarla yönlendirmesi çok pratik. Yolda giderken cadde ve sokak isimlerini de havada gösteriyor. Gösterge ekranında tam ekran olarakta takip edebilirsiniz. Işıklarda durunca on kamera otomatik açılıyor. Mercedes Me çalışmadığı için trafik bilgisi yok ama açılması yönünde beklentilerimiz var. O zaman tadına doyulmaz.
    https://www.youtube.com/watch?si=fAJ_NSoRejj7M4cy&v=PVZhC9BTIYU&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Araçlari teke düşürme niyetim var, glb200 4matik ile 2016 e200-2017/2018 e180 arasinda kaldim ,2-3 seneye çocuk düşünüyoruz , sahibi olduğumuz araçlar biraz rahat değiller , glb tavsiye eder misiniz? Kronik sorunu filan var mi ? 4 matik gerektiğinde calisiyor mu? Sanzimandan yana sikinti yaşayanlar oldu mu? Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.