Şimdi Ara

Mercedes hakkında bir soru. Mercedes gerçekten sorunsuz mudur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Mercedes'in bakımını aksatmazsanız bir ömür götürür. Avensis42'nin bahsettiği Kompressor sorunu benim aracımda da oldu. Bilgisayar hep gaz kelebeğini gösteriyordu arıza olarak ama sorun orada değilmiş. Motor bloğunun üzerinde ufak bir parça yüzünden borulara yağ gitmiş. O parça değişince Kompressor sorunu kalktı ortadan. Bir de ufak bir su kaçağı olmuştu o da halledildi. 195.000km'de boyunca başka da bir sorunu olmadı şimdiye kadar. Ocak 2000'den beri ilk sahibiyiz arabanın. Bu km'nin çoğunu da dip gaz yapmıştır bu araba. Defalarda 3.5 saatte Ankara Antalya yapmışlığı falan var. Şehir içi itina ile sıkıştırılır vs. vs. Aşırı beslemeli 186 beygirlik bir araç bu kadar yılda sadece bu sorunları açtıysa bence sağlamdır. İç mekana zaten girmiyorum. Derilerinde hala buruşma yok arabanın.

Lan far muhabbetini niye söylemiyorsun mikrop adam ?

Farımın neyi var la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

benim çok yakınım bir abimde var... 1997 senesinde avantgarde e200 almışlardı meşhur zenonlu ilk çıkan araç ... araç alındıktan 1 ay sonra şirketleri battı... şirket büyük ortağı yüzünden...

araç 2 sene otoparkta yattı... 1999 da araç otoparktan abim aracı çıkardı daha 1000 km de bile değildi... komple boya yapılmak zorunda kaldı... bu şekilde 12-13bin km iken sıralı sistem lpg takıldı...

sonra bir arada far lambası değiştirilirken aracın her ne hikmetse motor km si sıfırlandı = ) abes komik bir durum... neyse arada gelir gider bize... geçen 180bin km de dedi araç...

ikinci kez boyatmış... ayrıca motor yapılmış araca...

diyeceğim şu çok temiz kullanır arabasını... çok sever... bakarda... ve ilk sahibi... toplamda 200binde falan araç 2 kere komple boya 1 kere motor yapılmış... tabi lpgli...

bunların haricinde ne değişmiş inanın bilmiyorum bu son olanlarıda en son görüştüğümüzde kendi söyledi... abi satmamışsın hala falan diyince yani...

lpg li araç ömürlük olacağına ben inanmıyorum... ayrıca istanbul gibi bir yerde bu nemde paslanmayan araç olacagınada inanmıyorum... bu bozuk yollarda sorun çıkarmayacak araç olacagınada inanmıyorum...

Bu kadarını da okumamıştım hiç.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.