Şimdi Ara

Mercedes'in altından gelen takırtılar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşların bahsettiği gibi, büzülme sesi, büyük ihtimalle de egzosu sabitleyen parçalardan geliyor.

Mesajınız ise bayağı antipatik. İnsanların nazarının değmesi vs. komik buluyorum bu tarz yorumları, c180 coupeye binerken siz böyle düşünüyorsanız; s serisi kullanıcılarının herhalde gün boyu kulakları çınlıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 23 Şubat 2013; 2:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Arkadaşların bahsettiği gibi, büzülme sesi, büyük ihtimalle de egzosu sabitleyen parçalardan geliyor.

Mesajınız ise bayağı antipatik. İnsanların nazarının değmesi vs. komik buluyorum bu tarz yorumları, c180 coupeye binerken siz böyle düşünüyorsanız; s serisi kullanıcılarının herhalde gün boyu kulakları çınlıyordur.

Bende sizin mesajınıza anlam veremedim..Nazar değmesi için toplumda az kişide var olan varlıklara mı sahip olmak gerekiyor..
    Bizim toplumumuzda Mercedes zenginlik göstergesi olmuştur hep o araca binenleri de kıskananlar nazar edebilir gayet.
  • O sesler kolay kolay kesilmez, bir ömür gelir.

Çünkü nazar vs ile ilgili yazdıklarına bakılırsa seslerin arabanın içinden değil kafanın içinden geliyor olma ihtimali daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Arkadaşların bahsettiği gibi, büzülme sesi, büyük ihtimalle de egzosu sabitleyen parçalardan geliyor.

Bende sizin mesajınıza anlam veremedim..Nazar değmesi için toplumda az kişide var olan varlıklara mı sahip olmak gerekiyor..
    Bizim toplumumuzda Mercedes zenginlik göstergesi olmuştur hep o araca binenleri de kıskananlar nazar edebilir gayet.

Sorduğunuz soruya cevap da vermişsiniz. Benim burada anlatmak istediğim, "milletin gözüne batmış" gibi görgü kuralları çerçevesinin dışına çıkan yorumlarda bulunmanın hoş bir durum olmaması. Kıskançlık doğal bir duygudur, 1-2 yaşından itibaren edinmeye başlar insanlar bu duyguyu. Kimisi dışa vurur, kimi bastırır, kimi de buna ihtiyaç duymaz. Yine de kul yapısı olan bir araçta meydana gelen bir problemi, insanların kıskançlığına bağlamak mantık dışıdır. Arkadaşımızın yeni aracı üretim hatası sonucunda sorun çıkartmış. Üzücü bir durum açıkçası. Şu anki sorunu da rahatsızlık verici bir durum sonuçta, umarım bir sıkıntı varsa yarın çözülür.

• quote:

quote:

quote:

Sorduğunuz soruya cevap da vermişsiniz. Benim burada anlatmak istediğim, "milletin gözüne batmış" gibi görgü kuralları çerçevesinin dışına çıkan yorumlarda bulunmanın hoş bir durum olmaması. Kıskançlık doğal bir duygudur, 1-2 yaşından itibaren edinmeye başlar insanlar bu duyguyu. Kimisi dışa vurur, kimi bastırır, kimi de buna ihtiyaç duymaz. Yine de kul yapısı olan bir araçta meydana gelen bir problemi, insanların kıskançlığına bağlamak mantık dışıdır. Arkadaşımızın yeni aracı üretim hatası sonucunda sorun çıkartmış. Üzücü bir durum açıkçası. Şu anki sorunu da rahatsızlık verici bir durum sonuçta, umarım bir sıkıntı varsa yarın çözülür.

Ben arkadaşa hak veriyorum nazara da kesinlikle inanırım.Kendi sıfır aldıgımız araç pazarlama da müşterinin gözüne geldi(ağzından hayırlı olsun lafı cıkmadı),10 dk geçti ya da geçmedi cam otomatiği bozuldu..
    Nazar sadece kıskanclıktan da ibaret birşey değildir,kimi insan farkında olmadan dahi nazar değebilir bişeylere..

• Usteki muhabbetlerden sonra ben arızayı çözdüm. 3 harfli girmiş motora. Kursun dokulup, kaputun ücra köşesine koyulacak bir muska ile çözülür.

Şu yukarıdaki arızanın nazarla ne alakası var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok benzer sesler 2012 insignia aracımdan geliyor. aynı şekilde park ettikten sonra duyuyorum. sadece sıcaktan genleşen egzoz bileşenlerinin soğumaya başlayınca çıtırdaması. sorun etmeyin :) hatta ilgili şöyle bir reklam videosu vardı:

http://www.youtube.com/watch?v=pNwTe9pQnRk

Aracınızın keyfini çıkarmaya bakın bence, çok güzel bir araca sahipsiniz. Takmayın milleti fazla..
  • quote:

Sinir bozucu gerçekten de.Mahkemeye kadar yolu var bu işin..

Abi yapma yav normal o sesler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

selam.öncelikle aracını kazasız belasız kullanmanı dilerim.
    Araçtan gelen sesler tekdüze,yani tek bir ton var.
    Metal parçaların soğuması sonucu bu tıkırtıların olma ihtimali yüksek,zira birçok araç dergisinde soğumak için tıkırdayan ibaresi sıkça kullanılır.
    Aracını özel servise götürmeden önce aynı araçtan bir tane daha kullan,onda da bu sesi duyarsan için rahat edecektir.
    Yok duymazsan oradaki servise bunu belirt,benim aracımdan gelen bu ses başkasından niye gelmiyor diye sorgula.
    Şu an için benim tahminim metal parça soğuması yönünde,korkacak bir şey yok.
  • Benzer sesler benden de geliyor. Ben katalizörden ya da egzost sisteminden geldiğini düşünüyorum ama çok da merak etmedim açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses normal
    Telas yapmaya gerek yok egzostan geliyor arkadaslarin dedigi gibi soguma sesi

• quote:

Size komik gelsede, fikriniz benim umrumda olmasada nazara inanırım... Nazar değmesi ile aracın değerini nasıl bağdaştırdığınızıda ben anlayamadım açıkçası. Aracım broadway olsaydı, bu araca sahip olmak isteyen birininde nazarı değebilirdi, S class falan ne alaka? Keşke sonradan editleyip o ikinci paragrafı yazmasaydınız ve konu garip yerlere taşınmasaydı, çok daha olgun bir davranış olurdu. İlk paragraftaki yorumunuz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Size komik gelsede, fikriniz benim umrumda olmasada nazara inanırım... Nazar değmesi ile aracın değerini nasıl bağdaştırdığınızıda ben anlayamadım açıkçası. Aracım broadway olsaydı, bu araca sahip olmak isteyen birininde nazarı değebilirdi, S class falan ne alaka? Keşke sonradan editleyip o ikinci paragrafı yazmasaydınız ve konu garip yerlere taşınmasaydı, çok daha olgun bir davranış olurdu. İlk paragraftaki yorumunuz için teşekkürler.

Nazara ben de inanırım,o yüzden dün gece PM attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 23 Şubat 2013; 11:25:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

araç parka edilmiş. sıcak motor ve genleşen diğer metal parçalar soğumaya başlamış onun sesi bu.

Sebep büyük ihtimalle bu ancak diğer Mersolarda da varmı acaba bu ?

Konuyu takipteyim, merak ettim
  • Nedir son durum?

Arkadaş servise gösterecekti en son.
  • Soğuma sesi. Bir sıkıntı yok.
  • Ses muhtemelen egzost sisteminden geliyor, imkanınız varsa aracı ses gelmeye başladığı anda hemen serviste lifte alıp ses kaynağını bulmaya çalışın.
  • Katalitik konvertörden geliyor. Sorun değil. Eski araçlarda katalitik konvertör olmadığından ses gelmez. Yeni bir çok araçta var.
  • Araba c serisi galiba aynı araçtan var o sesler normal bizimkindende geliyor

• Çok ısınınca katalizatör bazı araçlarda soğuma anında böyle ses yapıyor sizinki ama biraz ekstrem, istop edince moraliniz bozulmaması için hemen terk edin aracı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.