Şimdi Ara

Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m.artunc

1 Ekim de mahkeme gelişme olursa yazarım ama basına verdim haberi yerel ulusal haber yapıldı

Alıntıları Göster
    adli tatil araya girdi ardından hakim değişti 1 ekim de mahkeme oldu bu sefer hakimin eğitimi varmış 22 ekim e attı dava görüldü hakim bilir kişi raporuna itirazımızı kabul etti yeni bilir kişi istedi İstanbul Yıldız Teknik ten şubata attı
  • OHA diyorum, halen sonuçlanmadı yani... kesinlikle peşini bırakmayın, bir Mercedes parası da faizi isteyin mutlaka... Bu saatten sonra aracın değerini vermeleri yetmez, 10 yıllık katmerli faiz de ödenmesi gerekir... o paraya 10 yıl önce yatırım yapabilirdinz, iş kurabilirsiniz...

Bu saatten sonra faiz, zaman kaybı, tazminat vs.vs. ne davası açabiliyorsanız açın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

OHA diyorum, halen sonuçlanmadı yani... kesinlikle peşini bırakmayın, bir Mercedes parası da faizi isteyin mutlaka... Bu saatten sonra aracın değerini vermeleri yetmez, 10 yıllık katmerli faiz de ödenmesi gerekir... o paraya 10 yıl önce yatırım yapabilirdinz, iş kurabilirsiniz...

Bu saatten sonra faiz, zaman kaybı, tazminat vs.vs. ne davası açabiliyorsanız açın...
    maalesef adalet sistemi böyle ülkemizde bu dava bitsin ardından tazminat davası ve munzam zarar davaları açacağım benim gibi bir çok mağdur var sosyal medyadan çok ulaşan oldu tarafıma
  • Böyle adaletin .....
    Allah belanızı versin.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hatirliyorum birisi hortlatmis diye girdim ancak sorunun hala cozume kavusmadigini gordum🙀
    Gercekten hayret verici bir durum.. arac alirken 3 arac parasi öde sorun yasadinmi kimse duymasın, aksine bedel öde..
    Adalet kavrami gercekten bitik bu ülkede..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede adalet sistemi özeti 2011 yılında 88.500 karşılığı 180 bin küsür tl ödenip alınan E 250 CDI coupe amg 2.2cc özel sipariş aracın günümüzdeki değerinin hesaplanması davasındaki son bilir kişi raporu ve bu bilir kişi oto alım satım kiralama uzmanı özetle beyfendi aracın 2010 ike 2020 yılına kadar yıl yıl fiyat listesini yazmıştır ve sonrasında bu aracın 2013 yılında üretimi durduğu için 2011 yılı fatura değerini vermesi çok iğrenç birşeydir!!! Bana bozuk araba satan ve malının arkasında durmayan mercedes ilahi adalet yerini bulucaktır!!! Avukatım ile gerekli itirazımızı yapacağız!!! Eyyy bilir kişi veya bilemeyen kişi aracın sana günümüzde üretimde olsaydı fiyatı ne olurdu diye soruyor mahkemeyi oyalamaya utanmıyor musun ?? KARAR: aracın misli ile değişimi misli ile değişim imkanı yoksa araç bu gün üretilse değeri ne olur ??? Ben yargıtay kararından sonra bu aracı icraa dairesine teslim ettim 25 aralık 2017 ve mercedes mengerler de bu aracı teslim aldı kullanmadığım teslim ettiğim aracın bana mtv si geliyor. Sahibinden.com dava konusu aracın şuan satış bedeli 240 bin küsür tl dir sen nasıl bana 178 bin tl verebiliyorsun?? Seni kim bilir kişi yaptı söylenecek çok şey var ama ilahi adalet son sözü söyleyecektir adalet yoksa Allah var!!!

Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkması

Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkması[
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasıs
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasıi
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasım
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasıa
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasıg
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasıe
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkması]
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasıh
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkmasıttps://img.donanimhaber.com/upfiles/2670027/157bfbd4-6772-4909-aa4c-80cce058154c.jpeg[/simage]
    Mercedes Mengerlerden aldığım aracın AYIPLI çıkması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: m.artunc

Türkiyede adalet sistemi özeti 2011 yılında 88.500 karşılığı 180 bin küsür tl ödenip alınan E 250 CDI coupe amg 2.2cc özel sipariş aracın günümüzdeki değerinin hesaplanması davasındaki son bilir kişi raporu ve bu bilir kişi oto alım satım kiralama uzmanı özetle beyfendi aracın 2010 ike 2020 yılına kadar yıl yıl fiyat listesini yazmıştır ve sonrasında bu aracın 2013 yılında üretimi durduğu için 2011 yılı fatura değerini vermesi çok iğrenç birşeydir!!! Bana bozuk araba satan ve malının arkasında durmayan mercedes ilahi adalet yerini bulucaktır!!! Avukatım ile gerekli itirazımızı yapacağız!!! Eyyy bilir kişi veya bilemeyen kişi aracın sana günümüzde üretimde olsaydı fiyatı ne olurdu diye soruyor mahkemeyi oyalamaya utanmıyor musun ?? KARAR: aracın misli ile değişimi misli ile değişim imkanı yoksa araç bu gün üretilse değeri ne olur ??? Ben yargıtay kararından sonra bu aracı icraa dairesine teslim ettim 25 aralık 2017 ve mercedes mengerler de bu aracı teslim aldı kullanmadığım teslim ettiğim aracın bana mtv si geliyor. Sahibinden.com dava konusu aracın şuan satış bedeli 240 bin küsür tl dir sen nasıl bana 178 bin tl verebiliyorsun?? Seni kim bilir kişi yaptı söylenecek çok şey var ama ilahi adalet son sözü söyleyecektir adalet yoksa Allah var!!!

[
    s
    i
    m
    a
    g
    e
    ]
    h
    ttps://img.donanimhaber.com/upfiles/2670027/157bfbd4-6772-4909-aa4c-80cce058154c.jpeg[/simage]
    Gerçekten zor bir durum... insan çıldırır ya... 9 yıl olmuş, halen uğraşıyorsunuz.

• Allah kolaylık versin bende mengerler firması ile yıllardır mahkemeliğim. 0 C180 AMG aldım aracın hava yastıkları bozuk çıktı 4 defa servise verdim yapamadılar. Mahkemeye verdim kazandım üst mahkemeye gidip kararı bozdular. Ve benim yüzümden değil devletin atamış olduğu bilirkilişler yüzünden bozdular. Şimdi araç yıldız teknik üniye gidecek uzun zaman incelenecekmiş. Zaten güvenim yok birde hem Mercedes in Hem Yıldız Tekniğin ana yerinin davutpaşada olması soru işaretleri yaratıyor... Adalet Hukuk kazanacakmı ? Hiç Sanmıyorum...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.