|
Mercedes, otomobil ve hafif ticaride internetten satış sürecini başlatıyor (2. sayfa)
-
-
Adalet kanunları garibana işler. Hakkını savunmak için bile avukata para veriyorsun. Çok zenginsen baroyu tutarsın. Çalıntı , hasarlı araçları bile birleştirip satanlar hala işine devam ediyorsa izin verenlerde onların ortağı ve rüşvetle beslenenidir.Garibansan suçun yoksa bile sana uygun bi suç bulunur. Harç parasını bile ödeyemeyenler var.
-
Bunu hükümetin içindeki kodamanlar yapıyor desem şimdi buradan isim vermem doğru olmaz çocukları kardeşleri eşi dostuna yaptırıyorlar bu işi... Bizzat tanık oldum fakat isim veremeyeceğim göz yumuluyor 850 bin lik araç 1 milyona 1250 binlik araç 1500 e veriliyor üstelik arabayı sana veririm ama üstüne 6 ay sonra verebilirim rent a car da gözüküyor deniliyor... olay tamamen göz yumma ve peşkeş çekme üzerine kurulu...
-
Tüm sistem böyle olmalı bayiler sadece araç bakımı yapmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla heveslenmeyin derim zamanında nasıl ebay açık arttırımları manüpüle edildiyse buda edilir ayrıca seçimden sonra araç sorunu pek kalmayabilir ithalat musluğu açılacaktır tekrardan tabi kurda serbestleşecek
-
Bayi çalışanları yemek yedikleri kaba pislemeden önce düşüneceklerdi, tüm ülkeyi kendilerine düşman ettiler, bu iş bir yerde patlayacaktı illaki. İşini kaybetmekten korkanlar da şimdiye kadar aldıkları avantalarla al sat işine girsinler hazır alışmışlarken.
-
devletin yapamadığını Mercedes yaptı. tebrik etmek lazım. darısı tüm markalara.
-
Bir ara bmw de benzer sistemi kullanıyordu, sonra online sistemden verilen sipariş bayiye düşmeye başladı, bayi de arayıp araç yok diyor. inşallah bir süre sonra bmw gibi sistemi yeniden bayilerin kontrolüne bırakmazlar. siparişi vermek dert değil, siparişin onaylanması sorun. hiçbir şekilde alım sürecine bayi müdahale edemezse iş yürür. sadece teslimat için bayi ile muhattap olmak yeterli. Bir de bu sistem üzerinden galericilerin onar onar araç siparişini engellemeleri gerekir. yoksa yine sıra muhabbeti ortaya çıkar. sonra da hemen teslim araç yine sıfır fiyatından pahalıya fiyatlanır. siparişlerin son kullanıcı olduğundan emin olunması gerekiyor. kimlik numarası bazında kota uygulanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 4 Mayıs 2023; 10:37:14 >
-
Ford Tourneo Connect alacak adam 5 tane bayii sıraya girmiş ayrı ayrı
Dedim bunu internette tek havuzda yapamıyor mu firmalar? 5-10 tane bayii ayrı ayrı sıraya girmek kadar saçma birşey var mı? Bu İnternet sistemi bayiilerinde işine gelmeyecek belli ama markalar zorlarsa yapılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlaşılan satışçılar ile aran kötü. iyi olsaydı tanıdıklarına araç aldırabilirdin
-
inşallah işsiz kalırlar, sıraya bile giremiyoruz. sıraya girsek 2 ay sonra arıyorum kaçıncı sırada olduğumu soruyorum sistemde sıramı göremiyorlarmış.
-
Keşke bütün markalar bunu yapsa, hırsız, dolandırıcı, galerici dostu!! bayilere para (rüşvet) yedirmek istemiyoruz
-
Bunu tüm firmalar yapmalı, kıskanç almanlar bizi bizden daha çok düşünüyor.
-
Gürcistan nın ileri "görüşsüz liderleri" araçlardan vergi almamış. O yüzden araç orda çok ama çok ucuz.
Almanyada %19kdv var. Hollanda da kdvnin yanı sıra ötv benzeri bir vergide var.
-
hepsi böyle satsın da yamyam galericilerden kurtulalım
-
Bu dönemde hepsi köşe oldu aldıkları avantalarla. Umarım ömür boyu iş bulamazlar aldıkları ahlar say say bitmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 4 Mayıs 2023; 13:7:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi oldu, olması gereken oldu.
-
2. el ithalatı serbest. Hybrit ve elektrikte vergi sıfır.
Bizde de 2. el ithalatı gümrük birliği gereğince serbest olmalı ama Tansu'dan beri uygulanmıyor.
Siz ordan araç alamazsınız. Şartları var. ORda yerleşik olmanız gerekiyor, min 1 yıl kalmanız lazım 6 ay hiç çıkmamanız gerekli vs. Hepsi olsa bile TR sıfır araba getireceksin diyor. Tüm vergilerini de istiyor. Çok bir avantajı yok.
-
Tansu demek belli bir kesimi korumuş, o zaman togg yoktu ama hurda araba cennetini engellemiş kendince. Ama insanın en verimli zamanını çalışıp karşılığı yeni bir araba bile alamamasında da suçu var.
-
kendi adıma dükkana gidip bakıp beğenip online indirim kovalıyorum. showroomlar bir miktar işsiz kalabilir.
"biz buna park sensörü taktık" diye fiyata +10000 koyan satıcılara üzülmüyorum tabii ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X