|
Mercedes, otomobil ve hafif ticaride internetten satış sürecini başlatıyor
-
-
Bu işin sonu iyi değil . Eğer tüm markalar bu sisteme geçerse yavaş yavaş bayilerini kapatıp tamamen dijitale geçerler. Pek çok bayi calişanı işsiz kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darısı diğer üreticilere.
-
hayat değişirse iş kolları da değişir, kısa vadede olacaklara bakmamak lazım.
-
bence olması gereken muhteşem bir olay. darısı tüm diğer satıcılara, motosiklet satıcıları dahil !!! Bayiler liste fiyat karıyla satış yapabilir. Hiç kimse de işsiz kalmaz showroom ihtiyacı asla tükenmez.
-
Teslim bedeli kokusu alıyorum :D
-
Seni öne çekeriz ama ! tayfası üzgün.
Az insanların ahını almadılar (+parasını)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
e inşallah
-
Hepsi geçsin bu sisteme .Bayiler yok çekiyor sıfır araçlara.Sıfır araç alacakken aynı fiyata ikinci el araç aldım
üzüldüm mü? beter olsunlar...
-
Gayet iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Darısı diğer bayilerin başına. Yavşaklara el altından para yedirmek istemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mercedes bu online satış sistemini tutturursa eğer volvo, audi gibi bayiyle satış yapan markaların araçlarını sırada bekleyen müşterileri de kapacak. müşterileri mercedes e kaptırmamak için diğer markalar da bu sisteme geçiş yapmak zorunda kalacak.
bugün transit fiyatı almak için bayileri aradım. temmuza kadar araç yok diyorlar. doğal olarak 2023 transiti olanlar, fordun 700bin tl ye sattığı arabayı sahibinden de 950bin tl ye ilana koymuşlar.
transit ticari araç. binek de değil ki otomobil gibi bir sürü talebi olsun. otosan gölcük fabrikası çalışıyor şuan. ikincisi de yerli üretim. avrupadan falan da ithal edilmiyor. bu çakallıkları bayiler yapıyor. fabrikaların suçu yok.
hatta ford transit bulamadığım için 15 mayıstan sonra mercedesin sitenie girip sprinter var mı, varsa eğer ne kadar diye bakacağım. normalde bayiden sprinter almak aklımın ucundan geçmezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 3 Mayıs 2023; 22:20:58 >
-
Şimdi bir laf edeceksen düşünmen gerekiyor. Bir bayi muhasebe çalışanı olarak benim suçum ne? Ya da satış dışında çalışan herhangi bir arkadaşımın? Evet düzen kötü. Biz ay sonu kuru maaşa talim ederken, satışçılar hamuduyla götürüyor. Gördüklerimize, duyduklarımıza karşı elimizden birşey gelmiyor. Ama ben ve alınteriyle çalışan diğer arkadaşlarımın suçu ne? Satış danışmanı ve müdürlerine laf et, ama genelleme yapma lütfen.
Ha bu online satış sistemi çok güzel birşey. Umarım tüm markalar geçer, bu bozuk rant düzeni son bulur. Bayiler de acente olacağı için kapanmaz, showroom olarak var olmaya ve satış danışmanları da araçları tanıtmaya devam edecekler. Ama olumsuz bir durum olacaksa da bugüne kadar haksız kazanan sonuçlarına katlansın. Genelleme doğru değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 3 Mayıs 2023; 22:31:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eskiden param yoktu sıfır araç alamıyordum. yıllar boyunca çalıştım çabaladım fahiş ötv zulmüne rağmen sıfır araç parası biriktirmişim cebimde param da var.
ama sıfır araç alamıyorum çünkü bayide araç yok. reva mı lan bu türk milletine?
-
Bakın Tesla Türkiye nasıl bir çok personel aldı. Togg keza aynı. O arkadaşlar araba anlatırlar ve gene de ekmek yerler. Bu sistem iğrenç. Umarım Mercedes tutturur bu düzeni.
Bayilerin suçu yok. Suç ülkeyi yönetenlerde. Ağır cezalar yok. Bayiler 5-10 bin ceza ile durumu kurtarıyorlar.
el altından para alanlar, liste fiyatından yüksek satış yapanlar tespit edilirse 5-10 milyon TL ya da bayi kapatma + hapis cezası verseler. Daha caydırıcı olur. Ancak fakir fukaranin cebindeki 5-10 TL nin peşinden koşsunlar. Gelirine göre ceza ve vergi alınmıyor.
-
Teknolojinin bu aşamaya gelmiş olması ve küresel firmaların kullanici faydasiba bu teknolojiyi kullanmalari beni hep cok mutlu etmistir. Internetten arac siparisi gercekten bir devrim, görürmüyüm bilmem ama 30 40 yıl sonrası hayatımızı tahmin edemiyorum artik gercekten
Bayi zaten servisten ekmek yiyor, onlara çok koymaz satıştaki personel araç tanıtımı, test sürüşü hizmeti yine verecek, online da olsa satış bağladığında primini vs alır. İnternetten fotoğraflara bakmak başka araca gidip gerçekten dokunmak hissetmek başka. Dışından beğenmediğim pek çok araca bayiye gidip içine oturunca aslında güzel araçmış dedim, o deneyimin yerini online tutamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Matbaa gelirse nolacak? Elleriyle divit inen mürekkeb inen yazanlar ekmek yiyemeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
üzüldüm mü? beter olsunlar... |
bence olması gereken muhteşem bir olay. darısı tüm diğer satıcılara, motosiklet satıcıları dahil !!! Bayiler liste fiyat karıyla satış yapabilir. Hiç kimse de işsiz kalmaz showroom ihtiyacı asla tükenmez.
|
Hepsi geçsin bu sisteme .Bayiler yok çekiyor sıfır araçlara.Sıfır araç alacakken aynı fiyata ikinci el araç aldım |
Darısı diğer bayilerin başına. Yavşaklara el altından para yedirmek istemiyorum.
|
mercedes bu online satış sistemini tutturursa eğer volvo, audi gibi bayiyle satış yapan markaların araçlarını sırada bekleyen müşterileri de kapacak. müşterileri mercedes e kaptırmamak için diğer markalar da bu sisteme geçiş yapmak zorunda kalacak. bugün transit fiyatı almak için bayileri aradım. temmuza kadar araç yok diyorlar. doğal olarak 2023 transiti olanlar, fordun 700bin tl ye sattığı arabayı sahibinden de 950bin tl ye ilana koymuşlar. transit ticari araç. binek de değil ki otomobil gibi bir sürü talebi olsun. otosan gölcük fabrikası çalışıyor şuan. ikincisi de yerli üretim. avrupadan falan da ithal edilmiyor. bu çakallıkları bayiler yapıyor. fabrikaların suçu yok. hatta ford transit bulamadığım için 15 mayıstan sonra mercedesin sitenie girip sprinter var mı, varsa eğer ne kadar diye bakacağım. normalde bayiden sprinter almak aklımın ucundan geçmezdi. |
e inşallah |
hayat değişirse iş kolları da değişir, kısa vadede olacaklara bakmamak lazım.
|
Seni öne çekeriz ama ! tayfası üzgün.
Az insanların ahını almadılar (+parasını) |
Darısı diğer üreticilere.
|
Benzer içerikler
- instagram yazı tipi değiştirme
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- evernote ücretli mi
- youtube uyku zamanlayıcı
- exxen üyelik iptali ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X