Şimdi Ara

Mercedes Showroom Açmak Hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault'un 4 trilyon maliyeti olduğunu duymuştum..

Markadan markaya değişim olabilir fiyat konusunda..

Sana tavsiyem, yetkili bayileri dolaşarak bilgi alabilirsin..En azından bilgi sahibi olursun..Sonrasında MB ile görüşebilirsin..

Ciddi bir iş olduğunu unutma, sonuçda trilyonluk yatırımlar gerektiriyor..

O kadar ciddi parayı bağlamak o işe mantıklımı değil mi o ayrı tartışılır..
  • o kadar paraya başka işlere yönelebilirsin benzin istasyonu açarsın 2 tane
  • Verilen bilgiler doğrudur. Showroom'a ne kadar araç gireceğini , yani o ay ne kadar satmanız gerektiğini siz değil mercedes benz türkiye belirliyor . Örneğin 10 c serisi , 5 e serisi 1 s serisi şeklinde bir araç stoğu size geldiğinde , siz bu araçlar size gelirken peşinen çek kesiyorsunuz. O ay sonunda ister satın ister satmayın para sizden tahsil edilir. Ve satamamanıza rağmen 2. ay için 2. parti arabalar gelir ve onlar içinde çek alınır. Bir kaç ay boyunca elindeki stoğun büyük bölümünü eritemeyip araç biriktiren showroomla sözleşmeyi fesh hakkı önceden sözleşmede yer aldığından o kadar araba elinizde kalabilir ve sözleşmeniz MB türkiye tarafından tek taraflı fesh edilebilir. Ayrıca çok yüksek miktarda teminatı önceden gösterdiğiniz için çeklerinizin karşılığı bulunamazsa teminattan bu miktarı zaten alıcaklarını unutmayın.

Mb Türkiye çatısı altında galeri açmak için , öncelikle bu işi çok iyi biliyor olmak. Geniş bir çevreye sahip olmak . Teknik şartnameye uygun mekan ve çevre düzenini sağlamak. Çalışanların özel eğitim maliyetini karşılayabilmek ve en azından 10 trilyon civarında teminatı rahat gösterebilmek gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobre -- 6 Şubat 2010; 13:14:33 >

• Ortada son derece ironik bir durum var,siz 400.000 liraya Mercedes bayisi açabilirmiyim diye sormuşsunuz ama,sanırım bunun cevabını Mercedes-Benz size otomobillerinin fiyatları ile veriyor.

CLS 500 Benzin 5.461cm3 Vizyon 167.962 €

S 500 L Benzin 5.461cm3 Business 204.048 €

S 500 4MATIC L Benzin 5.461cm3 Business 211.343€

S 600 L Benzin 5.513cm3 Business 301.535€

Yani en yüksek donanımlı bir S serisi 600.000 lira iken Mercedes-Bez bir otomobilinin fiyatına size bayilik vermeyecektir.Zira siz bayinin kapısına zincir vurup (satmanız için size verilen) bir Mercedes S ile olay yerinden ayrılsanız bile 200.000 lira karda olacaksınız,bu kar elbette vicdanlı insanların suç işlemesi için yeterli olmasa bile Mercedes-Benz yöneticileri bunu başkalarının vicdanına bırakmayacaklardır.Tabi S serisi örneği ütopik olsada konuya olan bakışınızı ve fiyat konusundaki fikirlerinizi değiştirebilir.

Kendi fikrim gereği ben 10 milyon liradan aşşağı bir meblağ ile bu işin yapılabileceğini zannetmiyorum.

• Öncelikle 400 bin TL'ye bayilik alamayacagınızı bilmelisiniz..
    Trilyondan ağzınızı açmanız gerekir.Şu da var ki o para o işe yatırılır mı bence büyük hata olur..
    Özel servis işi olabilir ama ,hem çok fazla para yatırmamış olursunuz hem de işi bilen adamları bulabilirseniz kazancınız bayiden bile çok olur..
  • 400bin değilde ben size 4-5 milyon doları kenara koymanız gerekir desem !!!

3S....servis-yedekparça-satış...tabi bu otomobil mi yoksa tır otobüs grubumu oturup konuşursunuz... yer hadımköy de ...

paranız olduktan sonra :D
  • arkadaşlar acaba arkadaşımız mersedes bayisi olmak yerine büyük merkez showrum ile anlaşıp BİRMOT tarzı satış temsilciliği gibi honda pejo kia reno satışı yapamz mı öyle bi yer kaça maal olur acaba
  • 400.000 tl ye imkanı yok açmanın ancak chery geely gibi markaların bayiliklerini alabilirsiniz.
  • Renault Mais veya benzeri bir markanın yetkili servisini açmak istiyorum.Açmak için ne isterler,ne kadar bütçe gerek.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • 2-3 trilyon sermayeniz yoksa yetkili servis işine hiç bulaşmayın..
  • Renault için 3 milyon yetiyor,birtanesine talip olduk firma sahibi anlattı.Ama iş Mercedes'e gelince bir 10 milyon lazım..
  • malatya da ki mercedes ve bmw ler kayseriden alınıyor..diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMSUNG EVO

400 milyar falan tutarmı

400 bin liraya burgerking franchise i bile vermezler

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

400.000TL'ye Burger King açamazsınız ne Mercedes Showroom'u?

Ortalama 3-4M € para ister ilk başta o iş.

Mercedes-Benz sitesinden iletişim numaralarını arayıp öğrenmeniz daha sağlıklı olur. Ama ortalama Renualt-Peugeot-Honda gibi firmaların Shworoom'larının istediği sermayeyi bildiğimden 5-6 gibi bir rakam söyledim direk kafadan atma değil. Sonuçta Mercedes açmayı düşünüyorsunuz.

Aynı şeyleri söylemişiz hocam, benden uzun yaşayacaksın
  • 400 bin liraya açılabiliyor olsaydı kim bir arabaya 400 bin lira verirdi ki ?
  • 10 tane opet açarım daha güzel

bodrum vw de çalışıyordu kardeşim adamlar para basıyordu .manisada vw bayisi yoktu epey bi zaman çok sulanmıştık ama nerde o paralar o zaman , para yaptık ama atı alan üsküdarı geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 7 Ekim 2011; 1:09:24 >
  • 10 milyona 12 tane burger king açılır. insaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 7 Ekim 2011; 2:41:27 >
  • 400 bine takım taklavatı düzemezsiniz.
  • en az 10 milyon sermayen olması lazım daha fazla da olabilir yüzlerce milyarlık arabalarla hamburgerleri karşılaştıranlar var
  • Showroom'u açacak adam bu forumda mı sorar : )))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.