Şimdi Ara

Mercedes Showroom Açmak Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR MERCEDES SHOWROOM VE TEKNİK SERVİS AÇMAYAYA KALKSAK BİZE KAÇA MAL OLUR.GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mercedes'in sitesinden genel merkez numarasını arayıp sorun.Burada tam olarak bilen birinin olacağını sanmıyorum.
  • Başlık olması gerektiği şekilde değiştirildi.

iyi forumlar.

• MB TURK'e Danışın..

yerı burası degıl, ındırımı cartı curtu vs...vs...

kım ne soylesın sımdı burda
  • Kardeşim burası alt tarafı otomobil forumu ne yaptın sen?
  • bunlar ciddi konular forum köşelerinde bilgi toplamakla olmaz yerinde gidip görüşün şartları en iyi onlardan öğrenirsiniz.
  • Ara Mercedes-Benz Türk'ü konuş bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400 milyar falan tutarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMSUNG EVO

400 milyar falan tutarmı

O parala özel servis açılır güzel

Mercedes tabela kirası bile isteyecek, eğtim giderleri olacak, reklam katkıları isteyecek

Çok karışık mevzular her markanın durumu farklı, her servise yaptığı iskonto bile farklı

O yüzden ne desek boş konuşmanız lazım, keza yeni bir ilde açarsanız büyük fırsatlar sunarlar, küçük servise razı olurlar

Ama istanbulun göbeğine diğer servislere 15km mesafede servis açaçaksanız farklı olacaktır

Bunlar burada konuşulucak konular değil

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMSUNG EVO

400 milyar falan tutarmı

400 neki 1 trilyonu gözden çıkar vestel beyaz eşya bayisi olmak için bile 200 milyar teminat istemişti
  • MALATYAYA DÜŞÜNÜYORUM MALATYADA MERCEDES LE İLGİLİ HİÇ BİŞEY YOKTUR BÖLGEDE EN YAKIN ERZURUM HERALDE
  • Bize geçen sene Tofaş;tekrar yetkili servisliği vermek istemişti fakat kabul etmedik.Şartlar o kadar ağır ki;dükkanda en aşağı 6-8 eleman çalışacakmış;o elemanları da Bursa'ya kursa göndercekmişiz;kurs 1 ay sürecekmiş;ve saatliği adam başı 80 Euro'ydu.Günlük rahat 5-6 saat eğitim veriliyormuş.Dahası yeni makineler de istemişlerdi..

Mercedes-Benz için trilyonla iş yaparsanız ne âlâ..

Kaldı ki bir plaza için İstanbul hariç;diğer yerlerde belli m2 kapalı-açık alan bina olması koşulu var.Ona bağlı levhalar,çevr düzenlemesi vs vs.Bir dünya iş.

Bence sen kendin dışarıdan oto ithal et onları sat.
    Grey Market.
  • garip şartları var...
    mesela bmw belirli yükseklikten az olan servise yetki vermiyor ...
    tavan yüksekliği bile onlar için kriter olabiliyor... bunun gibi gırla şey vardır....
    iyice araştırma yapılmalı
  • Burada detaylı bilgi bulamazsın. MByi ara.

Ama ben söylemek isterimki 400.000 liraya Mercedes-Benz satış bayisi falan açamazsın.

Belki güzel bir özel servis açılabilir. Ancak galeri işi imkansız.
  • Bi' dene bakalım açılacak mı?

Olmadı, biz de bir şeyler katarız.
  • 400.000 liraya, belki daha da aza "Özel Mercedes Servisi" açılabilir. Mercedes araçlardan iyi anlayan ustalar bulunursa, rakip de bahsettiğiniz gibi yoksa ve ilde Mercedes marka araç sayısı çoksa uzun dönemde kaliteli hizmet ile para kazanabilirsiniz.
  • jay jay ortaklık istemiyorum
  • Sen bilirsin. İşleri ben yürütürdüm, sana sadece ortak olmak kalırdı. Yarı yarıya kırışırdık geleni ama tercihine saygı duyarım.
  • Çok yakın bir tanıdığım Bursa'ya Traktör bayisi açtı.5 milyon tl teminat gösterildi.1 milyon tlden fazlada harcama oldu.Siz showroom'a koyacağınız araçların parasını peşin veriyorsunuz.Sattıkça ödemiyorsunuz.
  • kia servis ve showrum açmak 4 trilyona mal olmuştu arkadaşımın babasına
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.