Şimdi Ara

Mercedes SLK alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *President*

SLK yerine 207cc tavsiye edilmiş. Gerçekten ilginç bir forumdayız.

Ne demek istediniz tam olarak ?
  • Öğrenci adamsın 30 binle slk mı alınır arkadaşım dikiz aynası bin liradır onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrit

quote:

Bu iki modeli karşılaştırmak bile hata demek istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk arabam olarak altıma 193 hp almak iyi olmaz herhalde :D Birde arkada boşluk istiyordum biraz koltuk gibi. Birinin oturması önemli değil de arkamda da az boşluk kalmasını istiyordum. 207 cc tam olarak istediğimi yapmış.
    Mercedes direk boşluksuz. Olmadı 207 cc ile başlarız SLK devam ederiz :D
  • quote:

İlk arabam olarak altıma 193 hp almak iyi olmaz herhalde :D Birde arkada boşluk istiyordum biraz koltuk gibi. Birinin oturması önemli değil de arkamda da az boşluk kalmasını istiyordum. 207 cc tam olarak istediğimi yapmış.
    Mercedes direk boşluksuz. Olmadı 207 cc ile başlarız SLK devam ederiz :D

O zaman Roadster değil Coupe araçlara bakacaksınız

• Ama cabrio istiyorum. 207 cc hem coupe hem cabrio olmuş oluyor.Bilmediğimden söyliyorum yanlış anlaşılmasın :D

Mesala e36 cabriosunun arka koltukları acayip geniş. O kadar istemiyordum işte tam ortası olmalıydı. Adamlar 207 de yapmış :D
  • quote:

Ama cabrio istiyorum. 207 cc hem coupe hem cabrio olmuş oluyor.Bilmediğimden söyliyorum yanlış anlaşılmasın :D

Mesala e36 cabriosunun arka koltukları acayip geniş. O kadar istemiyordum işte tam ortası olmalıydı. Adamlar 207 de yapmış :D

Coupe Cabrio diye geçer zaten o kasa. 206cc ile yolculuk yaparken arka koltuğa oturmaya çalışın fikriniz değişir. O koltuklar kişi otursun diye değil sanki başka amaç için üretilmiş. Bebek koltuğu gibi.

• quote:

quote:

Ama cabrio istiyorum. 207 cc hem coupe hem cabrio olmuş oluyor.Bilmediğimden söyliyorum yanlış anlaşılmasın :D

Coupe Cabrio diye geçer zaten o kasa. 206cc ile yolculuk yaparken arka koltuğa oturmaya çalışın fikriniz değişir. O koltuklar kişi otursun diye değil sanki başka amaç için üretilmiş. Bebek koltuğu gibi.

Anladım o coupe cabrio olayını teşekkürler :) Heh hocam bende onu diyorum zaten. Biri otursun diye değil sadece arkamda eşya koyabileyim, bir boşluk olsun istiyorum. Ama o kadar geniş e36daki cabrio gibi değilde bu 207 deki gibiydi işte.

Ben şimdi keyfimi ala ala araba sürmek istiyorum. İstediğim zaman üstünü açacağım,kapatıncada spor görünüşünü kaybetmeyen bir araç istiyorum. 2005 üstü olması,8litre benzin yemesi,güvenliğin tam olması gibi şeyler istiyorum. 207 cc de gördüm bunların hepsini.

Ama tabiki Mercedes gibi değildir muhakkak. Ama mercedesin paramın yettiği modeli 98 model. Şimdi 30 milyar parayı 98/99 modele vermek olmaz. Saçma olur biraz.

• quote:

quote:

quote:

Anladım o coupe cabrio olayını teşekkürler :) Heh hocam bende onu diyorum zaten. Biri otursun diye değil sadece arkamda eşya koyabileyim, bir boşluk olsun istiyorum. Ama o kadar geniş e36daki cabrio gibi değilde bu 207 deki gibiydi işte.

Ben şimdi keyfimi ala ala araba sürmek istiyorum. İstediğim zaman üstünü açacağım,kapatıncada spor görünüşünü kaybetmeyen bir araç istiyorum. 2005 üstü olması,8litre benzin yemesi,güvenliğin tam olması gibi şeyler istiyorum. 207 cc de gördüm bunların hepsini.

Ama tabiki Mercedes gibi değildir muhakkak. Ama mercedesin paramın yettiği modeli 98 model. Şimdi 30 milyar parayı 98/99 modele vermek olmaz. Saçma olur biraz.

Senin için uygun olan araç 206cc.

Fakat modeline göre fiyat kıyaslaması yanlış. Eğer öyle olsaydı o modeldeki tüm araçların fiyatı yüksek olmazdı. Türkiye piyasası için bu böyle. Yurt dışında olsan sıfırının fiyatı düşük olacağından yaşlı araba almayalım diyebilirdik. Ama ülkemize kalite her zaman pahalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin için uygun olan araç 206cc.

Fakat modeline göre fiyat kıyaslaması yanlış. Eğer öyle olsaydı o modeldeki tüm araçların fiyatı yüksek olmazdı. Türkiye piyasası için bu böyle. Yurt dışında olsan sıfırının fiyatı düşük olacağından yaşlı araba almayalım diyebilirdik. Ama ülkemize kalite her zaman pahalı.

Hocam 206cc çok oyuncak gibi. Peugeot tasarımından beğendiğim tek RCZ var. 207cc de ona benzediği için hoşuma gitti.

• Hocam yapacagin is kolay 1 gunluk slk kiralayacaksin kullanacaksin zaten sonradan kararini vereceksin. Peugeot onermem ama. Baska arabalara yönel mercedes almazsan. Ama ben param olsa hic dusunmeden 96 model s320 almistim. Zevk meselesi bu isler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

alınmaz bence. Bu tür araçların ikinci eli çok zayıf. Öğrenciymişsin zaten hiç bulaşma. İlla cabrio, spor araç istiyorsan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207cc-ful-ful-kazasiz-96540599/detay#

gibi birşey bakabilirsin. Modeli yeni, yakıtı az, masrafı az, 2. elde daha kolay gider

Hocam

Peugeot 206 plus kullandım. Gerçekten çok kötüydü. Peugeot tan acayip soğudum. O yüzden hep ön yargılıyım. Bu model hakkında debriyajı ağır mı geç mi alıyor gazı vs biliyor musunuz ?

207 ve 206 yı karıştırmamak lazım. İmzamdaki araç 2007 model bugüne kadar hiç bir sorun çıkartmadı, tıkırtı vs hiç bir problem yok.

Yerinde olsam 142.000 km yapmış bir spor otomobil almam. 142.000 zaten yüksek bir km araç Slk gibi bir araç olunca haliyle sürücüsü tarafından zorlanmıştır.

Mini Cooper a da bakmanı öneririm. Hem Slk'dan daha yeni hem de 207'den daha iyi bir araç.

• quote:

quote:

quote:

Bu iki modeli karşılaştırmak bile hata demek istedim.

207cc ve Slk kıyaslanmıyor, daha yeni ve az km li bir araç önerilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

quote:

alınmaz bence. Bu tür araçların ikinci eli çok zayıf. Öğrenciymişsin zaten hiç bulaşma. İlla cabrio, spor araç istiyorsan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207cc-ful-ful-kazasiz-96540599/detay#

gibi birşey bakabilirsin. Modeli yeni, yakıtı az, masrafı az, 2. elde daha kolay gider

Hocam

Peugeot 206 plus kullandım. Gerçekten çok kötüydü. Peugeot tan acayip soğudum. O yüzden hep ön yargılıyım. Bu model hakkında debriyajı ağır mı geç mi alıyor gazı vs biliyor musunuz ?

207 ve 206 yı karıştırmamak lazım. İmzamdaki araç 2007 model bugüne kadar hiç bir sorun çıkartmadı, tıkırtı vs hiç bir problem yok.

Yerinde olsam 142.000 km yapmış bir spor otomobil almam. 142.000 zaten yüksek bir km araç Slk gibi bir araç olunca haliyle sürücüsü tarafından zorlanmıştır.

Mini Cooper a da bakmanı öneririm. Hem Slk'dan daha yeni hem de 207'den daha iyi bir araç.

Mini cooper S'i çok önceden düşünyordum. R53 modelini alabiliyorum bu bütçe ile o modellerde 2003-2004 oluyor. Çok sorunları varmış. Onuda araştırmıştım hemde mini cooper s bana gitmez.

Hocam sen peugeot kullanıcısı olarak tamamen memnun musun şu kötü dediğin bir kısmı var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

quote:

Hocam

Mini cooper S'i çok önceden düşünyordum. R53 modelini alabiliyorum bu bütçe ile o modellerde 2003-2004 oluyor. Çok sorunları varmış. Onuda araştırmıştım hemde mini cooper s bana gitmez.

Hocam sen peugeot kullanıcısı olarak tamamen memnun musun şu kötü dediğin bir kısmı var mı ?

Aracımın hiç bir sıkıntısı yok. Tabi ki beğenmediğim yönleri var fakat sorun arıza vs yok. Kendi aracımın süspansiyonları çok sert, yol tutuşuna olumlu etkisi olsa da, bozuk yollarda sıkıntı yaratabiliyor, sürücü koltuğundan torpido gözüne uzanmak çok rahat değil. Beğenmediğim başka bir yönü yok son derece memnunum.

• Anladım hocam,size bir pm attım.

207 cc üzerinde yorum yapabilecek başkasıda varsa çok iyi olur :)
  • up
  • Niye alınmasın. Piyasada halen yüzlercesi yürüyor. Ben böyle şeylere meyilli isem 207cc gibi şeyleri düşünmezdim yürüyen teneke bunlar. 90'lara ve km'ye takılmamak lazım her zaman. Çok sıkıntılı Mercedes modellerinden değil Hard-top alternatifi pek yok zaten. 2 almanda parça sıkıntısı yaşanmaz bütçeye, paraya bakar sadece. Yazdığın diğer alternatiflere göre uygundur. Biraz daha çıkabiliyorsan E46'lara bak yürütmeye biraz harcarsın. Bir de bunlara bakıyorsan kompresorsüz olabilen en düşük motorlusunu almaya çalış sana gider.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.