Şimdi Ara

Mercedes SLK alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30.000 bütçe ile 97-99 arası SLK 200-200comp-230comp modelleri günümüze göre alınır mı ?

Mercedes SLK alınır mı ?

örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-97-model-mercedes-slk230-kompressor-otomatik-vites-142-000-km-95771878/detay

Arabada ABS ASR ESP gibi temel özellikleride koymuşlar.Cabriosunun hard top olması ayrı bir avantaj. Günlük kullanım için uygun mudur ? Bu yaşı ile alınır mı ? Sorunlar çıkartır mı? Başı ağrıtır mı :)

Sonuçta öğrenciyim. Okuldu felan derkende birde sanayiye gitmek istemiyorum

Not:Birde Bmw'nin z3 modeli var. Ama o artık günümüze göre biraz eski kalmış.Biraz güvenliksiz,dışı dolu içi boş bir araba diyorlar.
    e36 cabriolar zaten çakal işine doğru iyice kaydı alınmaz artık.Tigra vs felanda onların görünüşüde kötü.

Not2: Yoksa bu arabaları boşverip bir A3 S-line mı alınmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrit -- 21 Ağustos 2012; 9:33:24 >

• Bikaç bin fazla verebilirseniz CLK Cabrio'lar alınabiliyor, bence çok daha hoş bir araç ve arkada da koltuk var.

Örnek İlan :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-firsat-bu-hafta-son-94062299/detay#
  • Bence alınmaz. Böyle araçları 30 bine alıyorsan bir 30 bin de kenarda bulundurcaksın. Çünkü bunları almak değil yürütmek sorun.
  • @msasker SLK daha sportif duruyor. CLK da bütçemi aşıyor zaten..

@Turuncu Sakal Öyle mi diyorsun
  • alınmaz bence. Bu tür araçların ikinci eli çok zayıf. Öğrenciymişsin zaten hiç bulaşma. İlla cabrio, spor araç istiyorsan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207cc-ful-ful-kazasiz-96540599/detay#

gibi birşey bakabilirsin. Modeli yeni, yakıtı az, masrafı az, 2. elde daha kolay gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

alınmaz bence. Bu tür araçların ikinci eli çok zayıf. Öğrenciymişsin zaten hiç bulaşma. İlla cabrio, spor araç istiyorsan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207cc-ful-ful-kazasiz-96540599/detay#

gibi birşey bakabilirsin. Modeli yeni, yakıtı az, masrafı az, 2. elde daha kolay gider

Hocam

Peugeot 206 plus kullandım. Gerçekten çok kötüydü. Peugeot tan acayip soğudum. O yüzden hep ön yargılıyım. Bu model hakkında debriyajı ağır mı geç mi alıyor gazı vs biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: msasker

Bikaç bin fazla verebilirseniz CLK Cabrio'lar alınabiliyor, bence çok daha hoş bir araç ve arkada da koltuk var.

Örnek İlan :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-firsat-bu-hafta-son-94062299/detay#

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    CLA 200 AMG ALINIR MI?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrit

quote:

alınmaz bence. Bu tür araçların ikinci eli çok zayıf. Öğrenciymişsin zaten hiç bulaşma. İlla cabrio, spor araç istiyorsan;

Hocam

Peugeot 206 plus kullandım. Gerçekten çok kötüydü. Peugeot tan acayip soğudum. O yüzden hep ön yargılıyım. Bu model hakkında debriyajı ağır mı geç mi alıyor gazı vs biliyor musunuz ?

o araçtan araca değişir tüm araçlarda aynı sorun olmaz. Ki şöyle de birşey var peugeot genç arabasıdır. Ruhu vardır

Ayrıca pejonun yeni modellerinde kronik sorunlar pek duymadım ben. Emin olun şu paralara alınabilecek en güzel araç(bence).

Debriyaj demişsiniz de o sanayide 10 dakikalık ayara bakar

• quote:

quote:

quote:

Hocam

o araçtan araca değişir tüm araçlarda aynı sorun olmaz. Ki şöyle de birşey var peugeot genç arabasıdır. Ruhu vardır

Ayrıca pejonun yeni modellerinde kronik sorunlar pek duymadım ben. Emin olun şu paralara alınabilecek en güzel araç(bence).

Hocam öyle diyorsanız bir deniyim. Şöyle bir baktımda RCZ'ye benziyor. 207cc hoşuma gitti. Teşekkürler tavsiye için.

Sen biliyor gibisin birde sana şey sorayım. Audi a3 s-line mı dersin 207cc cabrio mu ?

• SLK nın parça sıkıntısı olduğunu duymuştum .

CLK daha mantıklı tercih olur eğer bu tarz düşüncen varsa . Ayrıca daha genişte bir modeldir okuldan arkadaşlarını alıp bir yerlere giderken sıkıntı çekmezsin 4-5 kişi rahatça binersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam

Hocam öyle diyorsanız bir deniyim. Şöyle bir baktımda RCZ'ye benziyor. 207cc hoşuma gitti. Teşekkürler tavsiye için.

Sen biliyor gibisin birde sana şey sorayım. Audi a3 s-line mı dersin 207cc cabrio mu ?

4-5 ay önce seninle aynı durumdaydım param da 30.000 civarıydı ama daha farklı değerlendirdiğim için araba almamıştım.

Ama almadan önce kafamdaki modeller arasında slk, 307 CC, 207 CC/RC/le mans, a3, leon gibi seçenekler vardı.

Kendimce ilgi ve ihtiyaçlarımı belirledim. Bana en uygunu 207 RC ya da le mans gelmişti o zaman için. Araştırmalarımda gördüm ki alabiliceğim a3'ler ya kötü durumdaydı ya da donanım olarak boştu.

Kendimce şöyle düşünmüştüm bomboş araca o parayı vereceğime gider 172 hp full bi RC alırım paşa paşa gazlarım

sizin durumunuza gelirsek yaşınızın verdiği etkiyle dikkat çekici ama aynı zamanda masrafsız, sıkıntısız, keyifli bir araç istiyorsunuz.

Bence bu 207 CC'dir. Emin olun en kötü cabrio en iyi hatchback'ten daha keyiflidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam

4-5 ay önce seninle aynı durumdaydım param da 30.000 civarıydı ama daha farklı değerlendirdiğim için araba almamıştım.

Ama almadan önce kafamdaki modeller arasında slk, 307 CC, 207 CC/RC/le mans, a3, leon gibi seçenekler vardı.

Kendimce ilgi ve ihtiyaçlarımı belirledim. Bana en uygunu 207 RC ya da le mans gelmişti o zaman için. Araştırmalarımda gördüm ki alabiliceğim a3'ler ya kötü durumdaydı ya da donanım olarak boştu.

Kendimce şöyle düşünmüştüm bomboş araca o parayı vereceğime gider 172 hp full bi RC alırım paşa paşa gazlarım

sizin durumunuza gelirsek yaşınızın verdiği etkiyle dikkat çekici ama aynı zamanda masrafsız, sıkıntısız, keyifli bir araç istiyorsunuz.

Bence bu 207 CC'dir. Emin olun en kötü cabrio en iyi hatchback'ten daha keyiflidir

Aynen bu durum çok zor ya. Ama bu tavsiyeniz üzerine baktım hoşuma gitti. Peugeotta RCZ yi görünüş olarak çok beğenirdim. Bu da ona benziyor hoşuma gitti. 2008 olması ABS,ESR,ESP vs olması da çok önemli. 120 hp ymiş.8litre yakıyormuş e tam bana göre bu özellikler. Bakalım iyice araştırayımda. Bu model üzerinde duracağım. Çok teşekkürler :)

• up olsun

207 cc hakkında bilgi sahibi olanlarda yazabilirse iyi olur :)
  • son kez up yapayımda içimde kalmasın :)
  • Benim önerim CLK'dır.30 bine bulunur yazdan sonra temizleri.

Yanlız SLK230 K. test edersen, başlığı unutup direk notere gidersin aracı.almak için, müthiş keyifli ve bela bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

up olsun

207 cc hakkında bilgi sahibi olanlarda yazabilirse iyi olur :)

207 cc güzel duruyor da ön farları kaç para çok merak ettim, sanırım piyasadaki en büyük farlardan birine sahip
  • @Lazarotti Herkes öyle diyor SLK'ya ne var anlamadım. Ama gerçekten 30 milyar veripte insanın 98-99 model bir araba olması içine oturuyor..

@wrath54 207 CC , RCZ'e benzetiyorum ben. Beğendim aslında. Yakıtıda 8litre..
  • SLK zamanının en iyi araçlarındandı.
    Katlanır metal tavanı ve albenili tasarımıyla,mercedes kalitesini yansıtan iç mekanıyla güzel otomobildi.
    Sıkıntısı yok mu?
    Elbette var.
    Bir kere binmeye alacaksın satmaya değil.
    Bir arkadaş parça sorunu demiş,Mercedes markasının parça sorunu yaşatması diye bir şey söz konusu olamaz.
    Parça fiyatları tuzludur ayrı konu.
    Yürütmek meseledir demişler,eğer bakımlısını en azından seni 50 bin götürebilecek durumda olanını bulursan bakım da sorun değil.
    Bütün mesele arabaya bakmaya bir otomobil eksperiyle gitmek,bu tarz araçlarda her türlü nane çıkar.
  • SLK yerine 207cc tavsiye edilmiş. Gerçekten ilginç bir forumdayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bütçem 300.000 dalır ne alınır? ıhh mıhh karar veremioooooom yaaaaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.