Arkadaşlar sizce bu araç nasıl kullanan var mı ? C SUV diyende var B+ SUV diyende , ama bu fiyata 1.8 ₺ ye bu dolulukta başka araç ta yok gibi duruyor(Advance- Orta paket) , Senede 10 bin den az km yapıyorum , Hibrit olmasının avantajı çok ama Atmosferik olması da eksi tabi sizin görüşünüz almaya değer mi ??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONDA HR-V HAKKINDA !!!
-
-
jazz ile platform ve motor kardeşi, şanzıman kardeşi diyemiyorum iki aracında bir şanzımanı yok.
araç atmosferik değil hibrid , honda e:hev de , sürüşün yüzde 78 ini 253 nm torklu 90 kw gücünde elektrik motorunda gerçekleştiriyorsunuz
toyota hibridler gibi yüksek süratlerde benzin motorunda gitmiyorsunuz 180 km de bile elektrik motorundasınız.
sadece 80-120 km ler arası benzin motoru tekerleklere bağlanıyor diğer süratlerde jeneratör görevi görüyor.
motorun teknik bilgisi için jazz konusuna bakabilirsin bir sürü video çizelge ne ararsan var.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Ekim 2024; 17:57:37 > -
Valla teşekkür ediyorum her konu açtığımda itinayla cevap veriyorsunuz sağolun , açıkçası bu fiyata başka da bir araç ve dolulukta bulamadık içimize sindi , Peki Aralık ayına kadar beklesek mi diye düşündük belki ufak bir yıl sonu kampanyası veya araç artar mı fiyatı arada kaldık , kendimizi daha da toparlamak adına soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o konuda hiç bir fikrim yok, optimist arkadaşlara bakarsanız önümüzdeki aylarda arabaları bedava dağıtacaklar yada bir alana bir bedava kampanyası yapacaklar.
bana sorarsanız kayda değer değişen bir şey olmayacak.
honda nın da liste fiyatından aşağı 1 lira bile inmeyen bir firma olması da ayrı bir etken tabi. herkes kampanya yapar honda onların yarısı kadar yapar.
-
Doğru diğer firmalar 3-5 kuruş inerken çok olmasada tabi , Honda da neyse o dediler şaşırdık bizde, hatta diğer mağazaları arasak mı diye düşündük ama aynı fiyatı verirler değmez olayına geldi…
istanbuldaysanız cem honda baz pakette indirim yapıyordu geçen gün; ama sizin dediğiniz pakette yaparmı bilmiyorum arayın sorun
-
Tamamdır yarın bir sorarım teşekkürler tekrardan iyi akşamlar
Artıları iyi diz mesafesi, tasarruflu hybrid, teknolojisi iyi
Negatif yanları bagaj ufak yol sesi yalitimi kötü, bir b suv için aşırı pahali.(c diyenlere selam söyleyip wiki ingilizce sayfasını gösteriniz üreticisi b diyor)
Seçim sizin ben kesinlikle c suv'a giderdim uzun yolda ciddi fark var, Ha hemen hiç uzun yol yapmasam olurdu,
hrv tam nedir bilemiyorum ama b suvsa da normal bir b suv değil sonuçta.
"tam hibrit" bir b suv.
başka bir "tam hibrit" b suvun fiyatına göre kıyaslamanız lazım ucuz veya pahalı diye.
bildiğim başka bir tam hibrit b suv yok zaten ama genede standart motorlu araçlarla kıyaslamak çok objektif değil. araçtaki teknolojiyi tümden görmezden geliyorsunuz bu şekilde
e:hev ile misal tsi dsg li bir b suv nasıl karşılaştırılabilir?
jazz da da aynı şeyi yapıyorlar b segment araca göre pahalıymış; arkadaşım araba tam hibrit klasik motorlu araçlarla neden kıyaslıyorsun da pahalı diyorsun.
clio tam hibritle kıyasla bakalım ucuz mu pahalı mı?
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Ekim 2024; 20:0:39 > -
Dediğim gibi şehir içi kullanılacaksa yüzde 95 falan olur, ama açıkçası ben uzun yol performansını ve konforunu beğenmedim., sırf hybrid diye bunlardan vazgeçemem, burada kullanıcı profili önemli. Arkadaşa tavsiyem belli bir süratte 10 15 dakika kullanması olur, aracın negatif yönleri bu durumda net görülüyor, sorun değilse bunlar araç alınmayacak bir araç değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X