Şimdi Ara

Mercedes SLS Renault Fluence kazası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
5
Favori
32.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

İnsanda bu kadar şanssızlık olur,sen git sls e vur.Geçenlerde peşpeşe tesla model s ve bmw i8 gördüm araya mesafe koydum ne olur ne olmaz diye,bişey olacak sonra uğraş dur

Model s i nerede gördün hocam? Türkiye'de yok sanıyordum

Ankara turan güneş bulvarında gördüm.Geçenlerde istanbulda gördüm diyede bi konu vardı.Ülkemizde var yani tek tük olsada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Ankarada 2-3 tane var sanırsam, sürekli tunalı civarlarında görüyorum.

• sls amg'nin son hali. verilmişse k.b.

http://www.pertdunyasi.com/aracdetay_mercedes-sls-sls-amg-462055.html#.VzCjLFiLSVM

edit: bu sağdan yemiş bu değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza_61 -- 9 Mayıs 2016; 17:50:57 >
  • Ben o fluence sürücusüne söylenecek hakareti bulamıyorum şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

sls amg'nin son hali. verilmişse k.b.

http://www.pertdunyasi.com/aracdetay_mercedes-sls-sls-amg-462055.html#.VzCjLFiLSVM

Plaka tutuyor. Araç dogru da bu araç sagdan nasıl darbe yedi yav. Video da soldan çarpıyor sls e. Ya plaka yanlıs ya da baska bir olay var.

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Daha sonra bir ağır kaza daha geçirmiş.
  • https://www.youtube.com/watch?v=V9u7wKFnMc0

aklıma bu şarkı geldi, araçtan inen angara bebeleri anca max 15.

kol gibi de fatura gelir şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

sls amg'nin son hali. verilmişse k.b.

Plaka tutuyor. Araç dogru da bu araç sagdan nasıl darbe yedi yav. Video da soldan çarpıyor sls e. Ya plaka yanlıs ya da baska bir olay var.

Dediğiniz gibi başka bi iş var bu işte.Veya araba yapıldıktan sonra bidaha mı hasar aldı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Daha sonra bir ağır kaza daha geçirmiş.

İlyas Salmanın Sarı Mercedes filmini anımsattı bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    Videodaki kazadan sonra bi kaza daha mı yapmış?

• Garip. Sürücü tarafından darbe alıyor, sonraki pert kaydında sağ tarafta darbe var.. Bu nasıl iş?
    Ben anlatıyım...

Tabi kendi görüşümdür,iddaa falan değildir...

Aracı Servis'in tavsiyesi ile önce yaptırdılar ilk kaza video'daki...(Sürücü Tarafı) (Kendi paraları ile) Sonra yüksek tam donanımlı Kasko yaptırdılar... Cillop gibi arac oldu sana, sonra exper çağırıp arabaya baktırdılar , exper baktı sapasağlam araç....Siportayı yaptı....

Sonra arabayı çarptılar bilerek (Sigortadan pert'e çıkmış aracın tüm parasını almak için)

Sigortadan aracın tüm parasını alacaklar ....iddaa değil (Teoridir)

))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 9 Mayıs 2016; 21:03:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sls'nin sahibi bizim okuldan zengin bir ailenin çocuğu arkadaşlar. Araç sahibi kaza yapan çocuğun babası. Kaza sonunda davalar açıldı reno sahibinin evine el kondu ihale ile satıldı. reno'da zaten satıldı hala daha masrafı karşılamayınca reno sahibi kredi çekti farkı önümüzdeki 4-5 sene daha öder sanırım kıt kanaat yaşayarak

tabikide sallıyorum ama durum bundan farklı olmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 9 Mayıs 2016; 20:59:39 >
  • İşte bu nedenle kasko ve yine bu nedenle kasko poliçesinde bulunan ihtiyari mali mesuliyet çok ama çok önemli.

31.000 Lira ödeyen trafik sigortası var , sınırsız ödeme yapan ihtiyari mali mesuliyet var.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

İşte bu nedenle kasko ve yine bu nedenle kasko poliçesinde bulunan ihtiyari mali mesuliyet çok ama çok önemli.

31.000 Lira ödeyen trafik sigortası var , sınırsız ödeme yapan ihtiyari mali mesuliyet var.

👍
    Siz siz olun kasko yaptırın ve kaskoda da ihtiyati mali mesüliyeti mümkünse sınırsız olmadı en az 300.000 yaptırın. Sigortacılar düşük prim çıksın diye 50.000 tl de bırakıyorlar sonrada uğraş dur. Böyle bir kaza herkesin başına gelebilir. 50.000 tl ile sınırsız imm arasında en fazla 150 tl fark eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w.antilles -- 9 Mayıs 2016; 21:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

İşte bu nedenle kasko ve yine bu nedenle kasko poliçesinde bulunan ihtiyari mali mesuliyet çok ama çok önemli.

&#128077;
    Siz siz olun kasko yaptırın ve kaskoda da ihtiyati mali mesüliyeti mümkünse sınırsız olmadı en az 300.000 yaptırın. Sigortacılar düşük prim çıksın diye 50.000 tl de bırakıyorlar sonrada uğraş dur. Böyle bir kaza herkesin başına gelebilir. 50.000 tl ile sınırsız imm arasında en fazla 150 tl fark eder

Bir sigortacı olarak konuşuyorum 50.000 TL ile sınırsız arasında 30 Lira oynamakta.

Sınırsız sadece Anadolu sigortada mevcut maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aboovv kaç kaç kaç

• Mercedesin kapılar yukarıya doğru açıırken renodakiler ne hissetti acaba en çok bunu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Fluance' dekiler kazanın şokuyla SLS e çarptıklarını farketmemişler anlaşılan. Kim asli kusurlu acaba merak ettim.

Tiplere bak SLS' in kapısının yukarı doğru açıldığını görünce adam dizlerinin üstüne çöküp ağıt yakmaya başladı

Sayın abim mesajınızı okumadan buna benzer bir yorum yazdım.O kapının yukarı doğru açılışı sırasından adam imana gelir yahu

• Burada SLS sahibine değilde. Allah reno sahibi ve aracı kullanan genç delikanlı ya yardım etsin. Adamın ömrü borç ödemeyle geçer. SLS sahibi zengindir muhtemelen yukarıda arkadaşın dediği gibi ilk kazada araç soldan darbe almış pert olduğu kazada ise sağdan muhtemelen sigortadan parasını da almıştır.

Ayrıca zenginin malı züğüdün çenesi atasözü özetleyen en nadir konulardan.

• Sls sahibi o genci karın tokluğu + sigorta ile yanına işe alsın. Emekli olur ömür boyu karnı doyar en azından.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.