Şimdi Ara

Mercedes tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaşım 19, bu yıl üniversiteye başlayacağım hayırlısıyla. Üniversiteye gidip gelirken günlük kullanabileceğim dayanıklılıkta ve kondüsyonda bir Mercedes bakıyorum.Alacağım Mercedes'i ailemi taşımak üzere de kullanacağım. Şu anda tek arabamız var 2004 model 1.4 TDI polo. O araç da ağabeyimin,şehirdışında okuduğundan dolayı arabasını götürmeyi planlıyor.Babam kalp rahatsızlığından dolayı araç kullanamıyor. O yüzden onları taşıyacak olan benim. Hem onların rahat edebileceği hem de benim sevebileceğim bir araç arıyorum. Uzun süredir ailemi Mercedes konusunda ikna çabalarım vardı. Annemi ikna ettim nihayet, sıra babamda Önceleri fikrim w126 kasa 500 SEL almaktı. Ancak Mercedes forumundan ağabeylerimin tavsiyeleri sonucu bu fikrimden vazgeçtim. Yakıtının, V8 motorunun, motor hacminin vs. başımı ağrıtabileceğini söylediler. Bana da mantıklı geldi ve vazgeçtim 500 SEL sevdamdan. Daha sonra yine forumdan bir ağabeyimin önerisi üzerine yine w126 kasa 300 SE ' lere bakmaya başladım. Çok güzel araçlar var görüntü olarak.Ancak gerek tecrübesizliğim gerek bilgisizliğimden dolayı araçların temiz-alınabilir olup olmadığını anlayamıyorum. 300 SE lere bakarken bir de w124 kasa 200 E - E 200 tavsiyesi aldım. Araştırdığımda w124 kasaların yedek parça bolluğunun w126 kasaya göre daha fazla olduğunu gördüm. Bir de E 200'ler 2000cc yanılmıyorsam 300 SE ler 3000 cc motora sahip. Motor hacmi ve yakıt bakımından 200 E daha avantajlı galiba. Sizlerden öncelikli ricam w126-w124 kasa arasında tercih yapmamı sağlayacak tavsiyeler vermeniz. Kasa tercihinde sabit bir karar alırsam artık kafa karışıklığımı giderip 200 E veye 300SE gibi model bazında araştırmaya girip sonuca gitmek istiyorum. Biraz uzun oldu yine de meramımı tam olarak anlatamadım. Şimdiden teşekkürler. Saygılar. Bu arada bütçem 16-17 000 TL maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tractor -- 29 Ağustos 2011; 0:56:18 >

• İyi güzelde gençsin üniversitelisin mercedes yerine daha sportif veya sedan aile aracı düşünmezmiydin?Yanlış anlama sakın tabi kendi kararın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxjokerxxx -- 29 Ağustos 2011; 1:26:48 >
  • @enoman Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Sanki daha mantıklı w124 200 E ler. İlandaki araç güzel görünüyor ancak ne bileyim daha da orijinal bir araç arıyorum :) Tabi benimkisi de pek mantıklı değil gibi ama uygun fiyata orijinal olsun. Ne diyeyim işte kısmet.

@xxxjokerxxx Hocam valla haklısınız ama nedense bugüne kadar yeni model,spor araçlara merakım olmadı, hatta olamadı desek daha doğru olur. Mercedes'lerin w115-w123-w124-w126 kasaları fazlasıyla ilgimi çekiyor. 115 ve 123 kasalar biraz daha eski olduğundan daha doğrusu aracı günlük kullanmak için almak istediğimden 124 ve 126 kasalara bakıyorum. Tabi mercedes dışında tavsiyeniz olursa onları da değerlendirmek,düşünmek isterim. Teşekkürler.
  • joker arkadaşın dediği gibi bencede yeni araçlara yönelebilirsiniz benim görüşüm yanlış anlamayın ama bu araba gençlere gitmez yani tabiri caizse ağır abi arabaları gibi duruyo buda kendi duşüncem yanlış anlamayın
  • @snow-leopard Yok hocam neden yanlış anlayayım ki ? Herkes fikrini özgürce beyan edebilmeli. Sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalır. Sizlerden bilgi ve fikir edinmek için açtım zaten konuyu. Ancak Mercedes tutkusu desem daha doğru olur benimkine. O dönemdeki araçlarda bulunan özellikleri gördükçe bir garip oluyorum. Konforu da ayrı bir olay zaten. Yani araba insanı kendisine aşık ediyor. Hatta Mercedeslere araba demek hakeret olur gibi :)
    Örneğin şu videoyu izleyip adamların 1990 larda neler yaptığı hakkında fikir edinebiliriz.
    http://www.youtube.com/watch?v=PQkFSARk4C0 PART 1
    http://www.youtube.com/watch?v=rVQnuI0iu5k PART 2

• Kardeşim yaşın ve tecrüben itibariyle ben derim ki maceraya atılma.Bu tip araçlarla ancak anlayan bu araçlarla haşır neşir olmuş insanlar uğraşabilir.Seni ve aileni yorar,üzer.
    Bende iyi bir Mercedes hayranıyım şu an ki aracımızda 07 W211 E-Class.Mersonun üstüne tanımam ama bulaşma bence hatta bir fikir daha acemiliğini atana dek bütçeni bilmiyorum ama 10 milyar civarı biraz daha modelli araçlara bak.Mercedes hayranı olmanı anlarım ama bu araca sadece sen binmeyeceksin ailenin de sorumlulugu olucak bu araçta bunu da düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    1milyon B Suv Araç tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Kardeşim yaşın ve tecrüben itibariyle ben derim ki maceraya atılma.Bu tip araçlarla ancak anlayan bu araçlarla haşır neşir olmuş insanlar uğraşabilir.Seni ve aileni yorar,üzer.
    Bende iyi bir Mercedes hayranıyım şu an ki aracımızda 07 W211 E-Class.Mersonun üstüne tanımam ama bulaşma bence hatta bir fikir daha acemiliğini atana dek bütçeni bilmiyorum ama 10 milyar civarı biraz daha modelli araçlara bak.Mercedes hayranı olmanı anlarım ama bu araca sadece sen binmeyeceksin ailenin de sorumlulugu olucak bu araçta bunu da düşün.

• quote:

Kardeşim yaşın ve tecrüben itibariyle ben derim ki maceraya atılma.Bu tip araçlarla ancak anlayan bu araçlarla haşır neşir olmuş insanlar uğraşabilir.Seni ve aileni yorar,üzer.

Öncelikle tavsiyeleriniz için sonsuz teşekkürler. Mercedes beni hangi konularda yorar üzer ? Sizin bu konuda muhakkak ki benden kat kat fazla tecrübe ve bilginiz vardır. Aslında benim hayalim hep bir amerikan almaktı ancak temiz bir amerikan bulmak oldukça zor uygun fiyatlara. O yüzden bana amerikan hissi veren araçlara yöneldim ve bu hissi Mercedes'te tattım. Yani ya Mercedes alırım ya da hiçbir araç almam diye düşünüyorum şu anda. Tavsiyeniz muhakkak ki benim yararımadır ancak Mercedes'e bu kadar yaklaşmışken yeniden bir 'kutu' , 'oyuncak' arabaya para vermek istemiyorum. Teşekkürler. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tractor

quote:

Öncelikle tavsiyeleriniz için sonsuz teşekkürler. Mercedes beni hangi konularda yorar üzer ? Sizin bu konuda muhakkak ki benden kat kat fazla tecrübe ve bilginiz vardır. Aslında benim hayalim hep bir amerikan almaktı ancak temiz bir amerikan bulmak oldukça zor uygun fiyatlara. O yüzden bana amerikan hissi veren araçlara yöneldim ve bu hissi Mercedes'te tattım. Yani ya Mercedes alırım ya da hiçbir araç almam diye düşünüyorum şu anda. Tavsiyeniz muhakkak ki benim yararımadır ancak Mercedes'e bu kadar yaklaşmışken yeniden bir 'kutu' , 'oyuncak' arabaya para vermek istemiyorum. Teşekkürler. Saygılar.

ben 29 yaşındayım...18 yaşımdan beri mercedes hayranıyım...maalesefki kazandığım aylık itibari ile bu hayranlığımı daha da öteye götüremedim...bana göre 2 çeşit araç vardır...Mercedes ve dğerleri...bir söz daha; mercedes almayanın ya aklı yoktur yada parası.

Mercedes alacaksınız ve onunla haşır-neşir olarak tecrube kazanacaksınız...tecrube para ile alınamayan bişeydir...yaşadıkça kazanacağınız için 3-5 sene sonra nasipse siz de bir mercedes ustası olarak bu forumlara yazacaksınız...

Bence alın ve yaşayın hayalinizi

Saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.