Şimdi Ara

clio tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni ehliyet alan biri için otomatik clio tavsiyesine ihtiyacım var fiyat max 600 700 civarı kasa hb yada sw olmalı sorun çıkarmayacak arabadan hiç anlamam manuelde olabilir fiyat açısından motor şanzıman sıkıntı çıkarmasın sonuçta ilk araba acemilik var.. ilan yada sarı siteden arama krikerlerini yazsanızda yardım etmiş olursunuz tecrübem yok tarama yapmak için teşekkürler yol göstercekler.

• sarı siteye girecek taakatim yok. çalışın bana araç önerin yorulmadan seçeyim konusu

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

konuya zorla davet edilmediniz yardım etmeyip kalabalık etmeseniz iyi olur bilgim olsa zaten konu açmazdım.

• Kardeş arabadan anlamak zorundasın. Buradaki tavsiyeleri verenlere göre hareket nasıl edeceksin. Binbir türlü yanlış ve doğru söz söylenir sana. 600-700 bine alacağın otomatik clioya kesinlikle ve kesinlikle masraf edeceksin bunu koy kenara.

Benim tavsiyem gidip 1.0 TCE Touch clio alman 2022-2023 model aralığında. Risk az manuel şanzıman. Gidip turbo ve motor kulağına bağlı titreşime dikkatlice baktırıp alabilirsin ki servis bunların motor kulaklarını ücretsiz değiştiriyor diye biliyorum.Otomatik işine girersen Allah yardımcın olsun.Hem yüksek km alacaksın hem bir ton masraf etme olasılığın çok yüksek.

• 0.9 Tce 2019- 2020 Manuel Clio 4 al.

Ağrısız başım misali sorunsuz kullanırsın.

Hem yüksek model, düşük km olur.
  • Clio da alabilecek en saglam motor 1.5 dci dizeldir. Renonun yaptigi en saglam motor bu. Yasa km göre masrafi olur mu olur ama kronigi yoktur. En ucra memlekette anlayan ustası var. Clio 4 icin motor budur.
    https://www.sahibinden.com/s/q8MAWoZP bunlar 600 -700 arasi clio 1.5 manuel araçlar.

Clio 5 bludci heralde butcene denk gelmez.

0.9 u yağ yakar turbo ve EGR arızası verir bir ara hararet sıkıntısı da vardı bunlarda motor ısınınca harareti engellemek için yakıt püskürten saçma sapan bir motordur. Downsizing felaketi.

1.0 tce rektefe olmaz zamanı gelince sandık motor değişir. Fakat Gene iyi geldi reno bu motora 1.2 1.3 0.9 derken benzinli turbo alınacaksa bu zaten kacari yok.
    3 silindir silkeleme ve titremesi olur bu motorda.

Senin Yerinde olsam Yeni kasa 1.0 SCE kullanmadım ama düz atmosferik araç bütçeye de uyan en yeni clio o gider onu denerdim. Yeni soforsun sakin sakin kullanırsın.
    Örnek olarak verilebilir.
    https://www.sahibinden.com/s/OkuBsm7f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Kasım 2024; 13:13:11 >

• 90hp 1.5dci clio4 - manuel vites (touch yada icon paket)

bagaj ihtiyacı varsa sw kasa, yoksa hb kasa.

o bütçelerde en sorunsuz, dertsiz kombinasyon budur Clio için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

teşekkürler clio 3 4 5 olduğnu nereden anlıyorsunuz ilanda yazmıyor.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

teşekkürler clio olduğunu nereden anlıyorsunuz.?

• babus0606 kullanıcısına yanıt

araca bakarak tabi ki dizaynları farklı

5 ci nesil güncel satılan nesil. 4 cü nesil 2012 den 2019 da 5 üretilene kadar üretildi. belki 5 ile yan yana da bazı fabrikalarda üretilmiştir.

en.wikipedia.org
    Renault Clio - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Clio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Kasım 2024; 14:8:27 >
  • Merhabalar, konu benzer diye buraya yazıyorum, 2013 fiesta otomatik benzin lpg sahibiyim, şanzıman beyni ve lpg dolayısıyla subap erimesi sorunlarına yaklaşık 80bin lira masraf yapmak durumunda kaldım.

Maksimum 800bin bütçe ile alınabilecek olabildiğince sorunsuz ve bana bu tip masraflar açma ihtimali düşük olan araç bakıyorum, kurtardığı kadarıyla otomatik, kurtarmıyorsa manuel şanzımana da olur gözüyle bakıyorum.

2023 model 1.0 tce clio touch manuel olanların 50bin km civarındakilere bütçe yetiyor, ancak yüzeysel olarak sorduğumda motorunda bir sorun olduğunda komple sandık motor istiyor ve masrafı 150-160bin tutuyor denildi.

Kaç km'ye kadar alınır, birkaç sene tahmini 80-100bin kilometre kullanacağım bi araç almaya çalışıyorum, daha iyi araç tavsiyeleri veya clio ile ilgili bilmem gereken bir şeyler var mı ?

• 4lishn 4 kullanıcısına yanıt

Bana sorarsan sandık motor candır. Aracına iyi bakarsın takibini edersin yeri geldiginde de 0 sandık motor takıp yoluna devam edersin. Rektefiye de ucuz degil + ustanın işçiligi de başa bela. Benim tercihim ucuz sandık motor.

• 4lishn 4 kullanıcısına yanıt

clio 5 için belki biraz model yılı ve km'den feragat edilerek sahibinden kullanılmış 2020-21 model 1.33TCe - EDC otomatik (ıslak kavramalı 7 ileri oranlı) Clio 5 bakılabilir hocam.

• 2. el alacaksan satan kimseye güvenmeyeceksin.

Hangi marka alırsan al mutlaka almadan Expersize göstermelisin.

o kadar anlasam burada konu açtım sarı siteden clio 4 5 6 diye filitre yok sadece şu var.

clio tavsiyesi
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

Wikipedia ya girip resmine baksan hafizanda kalır yahu

Model yilina gore bakacaksin

5 kasada

bluedci 1.5

tce 1.3 ve tce 1.0

Sce 1.0 motor var öyle bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Kasım 2024; 16:53:23 >

teşekkürler bikaçtane görsel çekip 4 5 diye kategori yapıyım yarın.clio tavsiyesi 

• Bende 2019 clio 4 0.9 tce var araç anlayamadığım şekilde bazı nadir durumlarda şehir içi 2. Viteste yokuş çıkarken tekliyor silkeliyor ustaya gösterdim birşey yok dedi 20 bin kmdir böyle biniyorum bişey olmadı arıza ışığı falan da yok. Bana güven veriyor güzel gidiyor. Clio 5 1.0 sce daha konforlu ama o motor bence saç baş yoldurur rampada sinirden. 1.4 egeaya biniyorum arada rampada sinir bozuyor clio 0.9 uçak gibi kalıyor onun yanında. Hele 1.0 atmosferiği düşünemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.