Şimdi Ara

Mercedes ve Stellantis, Avrupa'daki batarya fabrikası yatırımlarını durdurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çinliler o kadar hızlı ki Avrupalılar yetişemiyor, ama görüldüğü gibi pes etmesini de biliyorlar.

Fabrikaya yapılacak yatırım ARGE'ye yapılsın, LFP bataryaya alternatif geliştirilsin. Böylece tüm dünya kazansın. Güneşin altında cayır cayır yanan araçlarımızın üzeri enerji depolasın şehir içinde kendi kendine yetebilsin. Bence çok uzak değil...

• Bunlar çin i hesaba katmadılar. Zaten sektörün uzmanı ve piyasaya hakim olanda biziz. Elektrikli ayağına, vatandaş ayıkana kadar yüksek karla elektriklileri satar, teknolojisini yavaş yavaş geliştirerekte sürekli adamlara model yükselttiririz diye düşündü bu Avrupa markaları.

Çin de çok saf ya zaten. Tabi paşam ben bekliyorum. Siz yapın diyecek hali yok ya. Yeni piyasaya balıklama ve mükemmel bir strateji ile giriş yaptılar. Sonra avrupalılar baktı çin yardıra yardıra geliyor. Bunlar geride kaldı. Şimdi ertelemeler, iptaller, değişimler geliyor tabi. Rekabet hep varolsun. Olsun ki bizi fazla fazla ütelemesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Ekstrem durumlar için olabilir, -30 derecede yaşıyorsanız zaten bence elektrikli araç almak saçma. Plug in hibrit alınır en fazla,

Ya da Norveç'de falan olduğu gibi gece park yerinde araç ya da piller için ısıtıcı olması gerekiyor.

Edit: şimdi grafiğine baktım -10 dereceye kadar oldukça başarılı -20'ye kadar idare eder sonrasında cidden başarısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Haziran 2024; 20:2:52 >
  • Gelecek katı hal pil ve lpf de. Lion artik demode

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.