Şimdi Ara

Mercedes VİANO hakkında. bütçe 50.bin tl. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
19.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • viano'lar otomobil gibi mi mtv ödüyor artık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikogrk

viano'lar otomobil gibi mi mtv ödüyor artık ?

Ruhsatta kamyonet geçiyorsa hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Eylül sonunda ikinci el 2007 Trend activity kısa aldım. Araç 218bin'de. Ses vs gibi bir sorun çok yok aslında. Araç 120'den sonra bağırmaya başlıyor. Araçta çocuklar olduğu için basma fırsatım olmadı lakin bugün ucundan 160'ı göreyim dedim çok bağırıyor gibi geldi. Kayınbabamda 1999 vito vardı. Araç 9 yaşındayken 170 km'de yağ gibi gidiyordu. Viano'da o güveni alabildiğimi söyleyemem. Tabi araç 9 yaşında 217bin görmüş belki şuanki durumu normaldir.
    Araç rolantideyken ve giderken direksiyon titriyor. Motor kulaklarını değiştireceğim umarım titreme ve uğultuya iyi gelir.
    Araçla uzun yol yapmadım henüz. Hayalim uzun yol yapmak. Şehir içinde yakıtı resmen sömürüyor. 100₺ diesel ile 210km yapabildim şehir içinde. Şehir dışını merak ediyorum. Bu işten anlayanlardan ricam, 100₺ ile 210km abartı kötü aracın şurasına baktır gibi bir öneriniz olursa sevinirim.
    Bu araçtaki sıkıntılardan biri de yaşlanmaya bağlı plastik aksam üstünde mum gibi bir tabaka var o soyuluyor. Ele yapışıyor gibi his veriyor. Öyle yerleri kendim kazıyıp alkolle iyice siliyorum. Aracın tavanında dünya haritası gibi bir güneş yanığı var o da bu araçlarda kronik bir sıkıntı sanırım.
    Ama araç mercedes... gönül isterdi ki sıfırını alayım ama bu ülkede hiçbir zaman mümkün olmayacak gibi...
    Herkese kazasız belasız sürüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.