Şimdi Ara

Mercedes Vito tourer base plus hususi otomobil kullanılırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
13.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizdede 2006 Kısa Şase 170 lik 2.5 5 silindir biraz anlatayım arabayı

Biz ticari gibi aldık bomboş ERE de yaptırdık 3 lümarka koltuk tamamen yatak oluyor kapının orda tek koltuk söför arkasında ise buzdolabı hazırlığı var.Seyahatlerde çok rahat oluyor rüzgar sesi çok ve makaslı olduğu için arkası sallıyor çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

valla bend 2012 civarı viano düşünüyorum...

vianolar ne diye geçiyor,vergisi nasıl köprüden geçebiliyormu bilen varmı aydınlatabilirmi...

Güven abi çoğu kamyonet olarak geçiyor 6+1 dizaynından dolayı.
    Ama hususi olanları da var ki onların vergisi nerdeyse bir otomobil parası yıllık:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu maliye kadar sacmalik yapan birde egitim bakanligi var.

pickuplardada 4×2 olunca ötv dusuk mtv normal.

4×4 olunca noluyor dav hem ötv hemde binek mtv aliyorlar.tam kepazelik.

• Biz vito kullanmıştık yakıt ve arıza konusunda sorun yaratmadı ancak bir yere gitmek istediğinde(lokanta vs) prestij kaybı ve park sorunu vardı. Ancak sürüşü çok keyifliydi babama sonradan sattırdım yeni araç olarak megane aldık babam içinde darlanıyorum vitoya geri dönüş yapacağım diyor

• 2.2 Cdi motor sprinter larda kullanılan motor galiba

2150cc hacmi var Zincirli triger vs bakımları aksatılmaz düzgün ve bilinçli kullanımda en az 500.000 ömrü var

bizim Sprinter 160.000 de daha yağ değişimi ve filtre hariç hiçbirşey olmadı motor saat gibi tıkır tıkır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: concorde2000

quote:

Orijinalden alıntı: HUFUCU

Aracı test etmenizi tavsiye ederim .İki gün önce bayide test ettim ellerinde olmadığını söylediler.Liste fiyatına göre 2000 tl zamlı olacak fiyatlar.Araç T5 e göre tavanı alçak ve dar.Direksiyon çok kucakta kalıyor.1.6 olanın çekişi beklediğimden düşük.Otomobil olarak geçiyor y6 aylık vergisi 355 tl sanırım.Bu vergi motor hacmine göre değişiklik göstermiyor.

motor hacmine gore degisiklik gostermiyorsa 2011 otomobil ruhsatli vitonun vergisi 2860 tl olarak cikti peki neden bu sekilde?

O vito ruhsatta hususi kullanim gecmiyordur muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.