Şimdi Ara

MERCEDES W205 GARMIN SD CARD MAPS PILOT BURADA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
20.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERCEDES W205 GARMIN SD CARD MAPS PILOT NAVİGASYON

Merhabalar,

Garmin w205 siparişleriniz Yurtdışından Türkiye' ye tedarik edilir. Maksimum 10 gün içinde ürün adresinize sevk edilir. Ürün sd kart şeklindedir. Aracınızda navigasyon ön hazırlık kiti kurulu olmalıdır. Sonrasıda ise gelen kartı sd kart yuvasına takıp 1 dakika içinde otomatik kurulum yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün Türkçe menüye ve Türkçe seslendirme özelliğine sahiptir. Sadece Türkiye değil tüm dünya haritası yüklüdür. Ürün ilk kullanıma başlandıktan sonra 60 gün boyunca mercedes benz shop sitesine kayıt olunarak ücretsiz güncellenebilir. Fiyat 900 TL dir. 2015 model c 180 im var. Kendim kullanıyorum. Gayet mükemmel çalışıyor. Servislerden fiyat aldım 1500 TL altına veren yok. İlgilenen kişiler irtibata geçebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=65SUcROrLnQ&fe

MERCEDES W205 GARMIN SD CARD MAPS PILOT C, V, GL, GLC Class A2139060303

(VERSION 1.2, MAP 5.0) A213 906 03 03

For AUDIO 20CD TOUCHPAD SYSTEM
    C, V Class W205

C MERCEDES W205 GARMIN SD CARD MAPS PILOT BURADA

Uygun seriler:

C-Serisi (02.14 üretim tarihinden itibaren)
    GLC (07.15 üretim tarihinden itibaren)
    E-Serisi Coupé (05.15 üretim tarihinden itibaren)
    E-Serisi Sedan (04.15 üretim tarihinden itibaren)
    CLA (11.14 üretim tarihinden itibaren)
    B-Serisi (11.14 üretim tarihinden itibaren)
    CLS (09.14 üretim tarihinden itibaren)
    GLA (03.14 üretim tarihinden itibaren)
    A-Serisi (10.15 üretim tarihinden itibaren)
    GLE (07.15 üretim tarihinden itibaren)
    GLA (10.15 üretim tarihinden itibaren)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasahnuzu -- 7 Haziran 2016; 13:45:56 >

• BEN ALMAK İSTİYORUM.NASIL ULAŞIRIM SİZE
  • 2015 vito için uygun mudur ?
  • Ben almak istiyorum, Lütfen PM atın.
    Araç A180d AMG 2016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım dönüş yaparsanız sevinirim. ayrıca benimle birlikte herkesin bilgilenmesi için de tekrar soruyorum. Hazırlık kitinin yüklü olup olmadığını nasıl anlarız.
  • Merhabalar,

Ürünü gittigidiyor.com üzerinden aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz. Ürün fiyatını 100 TL düşürdüm. 890 TL ye satın alabilirsiniz. Siparişleriniz en geç 10 gün içerisinde kargoya verilecektir.

Teşekkürler.

• Gerçek zamanlı trafik verisi alabiliyor mu?
  • arkadaşlar c 200 d aracımı alırken ücretsiz verilen garmin map pilot sd kartını satıyorum . hiç audio 20 ye takılmadı. yurt dışından değil. m. benz türkiye dir. 1250 tl düşünen olursa mesaj atsın
  • hocam elinizde kaldı mı hiç ?
  • A180d 2016 amg aldım.Standart amg paket dışında ekstra paket yok.Aracımda navigasyon ön hazırlık varmı nasıl öğrenirim acaba.Konsolda kart takma yeri mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

A180d 2016 amg aldım.Standart amg paket dışında ekstra paket yok.Aracımda navigasyon ön hazırlık varmı nasıl öğrenirim acaba.Konsolda kart takma yeri mevcut.

carinfo.kiev.ua
    VIN: MERCEDES-BENZ (коммерческие автомобили) | CARInfo
    http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/mercedes/commerc

Aracınızın şaşe numarasını girip buradan data cardına bakabilirsiniz.

gps ile ilgili birşeyler arayın sonuçlarda.

• Hocam verdiğiniz sitede gps ile ilgili sonuç bulamadım fakat kendi sitesinde " Audio 20 CD ve Garmin® MAP PILOT navigasyon ön hazırlığı " mevcut olarak görünüyor.

@signore
  • Orjinal genuine Mercedes Benz Garmin Pilot v7 son sürüm 200TL'ye sipariş verdim, 4 günde geldi :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: apkbrs

Orjinal genuine Mercedes Benz Garmin Pilot v7 son sürüm 200TL'ye sipariş verdim, 4 günde geldi :))))

Nereye Sipariş verdiğinizi yazabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: apkbrs

Orjinal genuine Mercedes Benz Garmin Pilot v7 son sürüm 200TL'ye sipariş verdim, 4 günde geldi :))))

kardeş nerden aldın

• apkbrs A kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız?

• S.a 600 TL'ye İstanbul'da orijinal jelatini üstünde Mercedes Türkiye ürünü ilk kurulumdan itibaren alti ay ücretsiz güncelleme istediğiniz Mercedes servisine gösterebiliriz Vito dahil a serisi b serisi c ve e serilerine 5 dk içinde SD card takılır

• Bende bu SD kartından almak istiyorum. Fakat aracım uygun mu değil mi emin değilim. Şaşe numarasını girdiğimde çıkan listede AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5 özelliği var gözüküyor. Acaba SD kartı alsam çalışır mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.