Şimdi Ara

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
1
Favori
30.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gHost.

quote:

Orijinalden alıntı: freak_taz

hayırlısı beklemedeyim müjdeli haberini kardeşim :)

saol.
    o müjdeli haber gelince hemen bildiririm..

ok
  • Temiz, güzel ve cix makine kazasız belasız inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

Temiz, güzel ve cix makine kazasız belasız inş.

teşekkür ederim :)
  • hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hscimbom

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan..

çok saolun :)
  • Hayat BMW'dir BMW ise E39

Yeni nesil seri 5 gerçekten e39ruhunu yansıtmışa benziyo. Her ne kadar BMW 5serisi olduğu için hayran olsak da güncel kasanın çok hoşuma gittiği söylenemez. Ama yeni kasa Gerçek bir BMW gerçek bir Seri 5

Bu arada konu'yu açan arkadaşın aracını kazasız belasız kullnaması dileğiyle diyorum. Allah iyi günlerde kullandırsın. Boş Zamanlarımda canım sıkıldığımda yaptığım tek şey E39kasa M paket 5serisi bakmak olur internetten. o derece aşığım bu kasaya. İyi sürüşler darısı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RyanCooper_

Hayat BMW'dir BMW ise E39

Yeni nesil seri 5 gerçekten e39ruhunu yansıtmışa benziyo. Her ne kadar BMW 5serisi olduğu için hayran olsak da güncel kasanın çok hoşuma gittiği söylenemez. Ama yeni kasa Gerçek bir BMW gerçek bir Seri 5

Bu arada konu'yu açan arkadaşın aracını kazasız belasız kullnaması dileğiyle diyorum. Allah iyi günlerde kullandırsın. Boş Zamanlarımda canım sıkıldığımda yaptığım tek şey E39kasa M paket 5serisi bakmak olur internetten. o derece aşığım bu kasaya. İyi sürüşler darısı başımıza

Mükemmel bir tasarım yeni 5 :)
  • Orijinalden alıntı: freak_taz

Orijinalden alıntı: gHost.

kardeş acelesi yoksa o zaman nisan mayıs bekleyin yani.. mart ayında distrübütör olarak girecek heralde piyasaya.. ne kadar etkiler fiyatları bilemem ama :)

aslında acelesi var biraz şuan kullandığımız araba hyundai getz ve durumu kötü rent a car şirketimiz vardı ordan kaldı eee haliyle yüzlerce kişi kullandı araba yıprandı ne kadar toparlasanda adam olmaz küçükte geliyo zaten aile arabası olarak almadığımız için bize göre değil..
    ama şimdilik idare atmeye çalışıyoruz...
    birde ayın 22sinde bir davamız var ondanda olumlu sonuçlar gelirse çok iyi olur onuda bekliyoruz.

hayırlı kardeş inş umduğunuz gibi olur her şey :)

sonunda aldık 97 model 5.20 ia vişne çürüğü rengi 140. bin km lpg var haber veriyim dedim döndük dolaştık yine aynı arabayı aldık.

• hayırlı olsun =) konuyu aç fotoları ekle ve bana linki yolla =)

• Taktır dostum..Ne kaybın olucak?

Zavolli taktırmıştık 5.28i'e..Piste çıkmadan tepkimede ki anlık gecikmeyi anlamak çok zor..

quote:

saolasın LPG yok, büyük konuşmayayım da çok zor da olmadıkça da taktırmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Taktır dostum..Ne kaybın olucak?

Zavolli taktırmıştık 5.28i'e..Piste çıkmadan tepkimede ki anlık gecikmeyi anlamak çok zor..

quote:

saolasın LPG yok, büyük konuşmayayım da çok zor da olmadıkça da taktırmam :)

yok yok krdşm =) biz gayet memnunuz.. normal kullanımda 45kuruş yakıyor km'de.. gayet normal rakam ;)
  •  Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)

• hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uluhann

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

teşekkürler =)
  • Hayırlı uğurlu olsun, allah kazadan beladan korusun
    araç çok temiz duruyor gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

Hayırlı uğurlu olsun, allah kazadan beladan korusun
    araç çok temiz duruyor gerçekten

amin, hepimizinkini korusun ;)
  • hayırlı olsun çok temiz araç güle güle kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

hayırlı olsun çok temiz araç güle güle kazasız belasız sürüşler

saolun =)
  • hayırlı olsun güle güle binin bendede mercedes kompresör var 2000 model W210 kasa mercedes E2 paket bende bmw leri begenirim ve 30 yıldırda her marka araca bindim fakat mercedes ayrı bir dünyadır Bmw lerin tek zayıf yanı yakıtlarının çok fazla olması ve ayrıca motor ömrünün mercedese göre kısa olmasıdır bmw fazla sıkıştırmaya gelmez motoru yakarsınız yurt dışındaki akarabalarımdan bunu çok duydum 2 kez motor degişen oldu ama teknoloji gelişti belkide bu modellerinde böyle bir sıkıntı kalmamıştır aracınız çok güzel duruyor yalnız bu tarz araçlarda donanım özellikleri önemlidir fiyatı çok etkiler almadan önce itice araştırmak gerekiyor ben şu anda bindigim aracı 2 yıl aradım ve çok memnunum Allah cümlemize kaza bela vermesin
  • hayırlı olsun hocam hakikaten hayalini kurdugum bi araba benimde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.