Şimdi Ara

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
30.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KrcgN®

Hayırlı Olsun Gayet Temiz Ve Güzel

teşekkürler :)
  • http://www.hepsiburada.com/sonax-deri-temizleyici-koruyucu-291141-250ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson291141 Deri Temizleyici Ve Koruyucu

http://www.hepsiburada.com/sonax-jant-temizleyici-429200-500ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson429200 Jant Temizleyici

Arkadaşlar bu ürünleri hiç kullanan var mı aranızda? Faydası olur mu yoksa paramı çöpe mi atmış olurum ?

şöyle bir soru sormuştum ama arada kaynadı heralde

• Arkadaşım hayırlı olsun bende E46 düşünüyorum ama temizini bulmak çok çok zor. Kazasız belasız kullanmalar dilerim. Tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freak_taz

http://www.hepsiburada.com/sonax-deri-temizleyici-koruyucu-291141-250ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson291141 Deri Temizleyici Ve Koruyucu

http://www.hepsiburada.com/sonax-jant-temizleyici-429200-500ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson429200 Jant Temizleyici

Arkadaşlar bu ürünleri hiç kullanan var mı aranızda? Faydası olur mu yoksa paramı çöpe mi atmış olurum ?

şöyle bir soru sormuştum ama arada kaynadı heralde

ben deri koruyucuyu kullanıyorum...
    güzel bir ürün... mat görünüm sağlıyor ve yumuşatıyor...

• quote:

mahallenin_delisi
    Arkadaşım hayırlı olsun bende E46 düşünüyorum ama temizini bulmak çok çok zor. Kazasız belasız kullanmalar dilerim. Tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız seviniriz.

E46 ların temizini bulmak E39 a nazaran daha kolay.. Piyasada gördüğüm E46 ların çoğu dışardan temiz duruyor ama önemli olan motor olduğu için, çoğu da hor kullanıcı olduğu için bu yönden zor olabilir.. Ama nasip biraz da bu işler.. Bir anda olmadık yerde karşınıza çıkıveriyor.. Tıpkı bizimki gibi :)
    quote:

Whisper911

hangi aralıklarla uyguluyorsun whisper911 ?

• quote:

quote:

mahallenin_delisi
    Arkadaşım hayırlı olsun bende E46 düşünüyorum ama temizini bulmak çok çok zor. Kazasız belasız kullanmalar dilerim. Tecrübelerinizi buradan paylaşırsanız seviniriz.

E46 ların temizini bulmak E39 a nazaran daha kolay.. Piyasada gördüğüm E46 ların çoğu dışardan temiz duruyor ama önemli olan motor olduğu için, çoğu da hor kullanıcı olduğu için bu yönden zor olabilir.. Ama nasip biraz da bu işler.. Bir anda olmadık yerde karşınıza çıkıveriyor.. Tıpkı bizimki gibi :)
    quote:

Whisper911

eskiden 1- 1.5 ayda bir yapardım ancak şu sıralar pek ilgilenemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

quote:

mahallenin_delisi

quote:

Whisper911

eskiden 1- 1.5 ayda bir yapardım ancak şu sıralar pek ilgilenemiyorum...

bazı yerlerde 15 günde yumuşaklık gidiyor diye yazmışlar üstat ondan sorayım dedim whisper911 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Bu da çok fena yalnız:http://www.sahibinden.com/_911_auto_-65WQQaXQQ19349402WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva

İşte bu süper;ama senin arabada güzel hayırlı olsun kazasız belasız sürme dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: GkHaN-R

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Bu da çok fena yalnız:http://www.sahibinden.com/_911_auto_-65WQQaXQQ19349402WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva

İşte bu süper;ama senin arabada güzel hayırlı olsun kazasız belasız sürme dilegiyle

onu yapmak basit :) zamanla her şey :) çok saol :)

• hocam aracın motoru çok hoş ve ben koltuklarda ısıtma var die biliyorum(bi ara bi tanıdık için sahibinden.com daki ilanları ezberleyip baya araştırmıtım) neyse güle güle kullan allah kaza bela vermesin sana arabayı değiştirirken kesinlkle yapmanı önereceğim iki şey var biri böbrekleri siyaha boyat diğeride bbs nin m3 jantinı tak yani bunu

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

hocam aracın motoru çok hoş ve ben koltuklarda ısıtma var die biliyorum(bi ara bi tanıdık için sahibinden.com daki ilanları ezberleyip baya araştırmıtım) neyse güle güle kullan allah kaza bela vermesin sana arabayı değiştirirken kesinlkle yapmanı önereceğim iki şey var biri böbrekleri siyaha boyat diğeride bbs nin m3 jantinı tak yani bunu

böbrekleri krom yaptıracağım :) koyu renge siyah bence iyi durmuyor.. :)
    klimanın altında iki tuş var sadece.. biri antipatinaj diğeri de arka perdenin tuşu :S yani ısıtma yok çoğunda olduğu gibi :) olsa bana artısı olur muydu = HAYIR :) Bu zamana kadar koltuk ısıtmalı arabaya mı bindimde bundan sonra arayacağım.. ha belki satarken insanlar arayabilir ama bizim gibi alıcı da elbet bulunur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_taz -- 27 Aralık 2009; 12:10:58 >

• jantı değiştirirsem de tek taktıracağım jant bu olur arabama.. geri kalanı yalan :)

• Aynen en çok yakışanı bu arkalar daha geniş olsun tamamdır. 3.5 cm yay +M paket ki ucuzladı M paketler arabada ilandakiler kıvamına gelicek
  • Hayırlı olsun. Yayla gibi araba. Çift kale maç yapılır içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Aynen en çok yakışanı bu arkalar daha geniş olsun tamamdır. 3.5 cm yay +M paket ki ucuzladı M paketler arabada ilandakiler kıvamına gelicek

aynen üstat... ama tek toplayınca yine de 5 milyara vuruor nerdeyse :(

quote:

Orijinalden alıntı: osasuna

Hayırlı olsun. Yayla gibi araba. Çift kale maç yapılır içinde

• temiz araba gerçekten hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

temiz araba gerçekten hayırlı uğurlu olsun.

saolun
  • Güzel bir iş yapmışsızız bencede. Türkiye şartlarında bu arabalara binmek her yiğidin harcı değil İnsanları korkutuyor bu arabalar haklı olarak yakıt, vergi , parça gibi sıkıntıları var. Ama verdiği keyifte bir başka...

Aralarında 10 yaş olmasına rağmen imzamdaki araçtan bile çok daha keyifli bir araba. Umarım yaşından dolayı sorum çıkartıp sizi üzmez.

Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

Güzel bir iş yapmışsızız bencede. Türkiye şartlarında bu arabalara binmek her yiğidin harcı değil İnsanları korkutuyor bu arabalar haklı olarak yakıt, vergi , parça gibi sıkıntıları var. Ama verdiği keyifte bir başka...

Aralarında 10 yaş olmasına rağmen imzamdaki araçtan bile çok daha keyifli bir araba. Umarım yaşından dolayı sorum çıkartıp sizi üzmez.

Hayırlı olsun...

Teşekkür ederim :) parça gibi sıkıntısı bulunmamakta.. ha pahalı diyorsanız dışardan daha uyguna alıp servise uygulatabilirsiniz, daha makule gelmekte... Ama daha da önceden dediğim gibi keşke ülkemizde ötv'ler mtv oranları bu kadar yüksek olmasa da herkes gönül rahatlığı ile binebilse..

Sizin aracınızda da çok güzeldir, tsi teknolojisini deneme fırsatım olmadı hiç.. Ama passat a 1.4 122 beygir hafif gelmiyor mu ? Bu arada yaşlarına emsalle motor olarak çok ama çok temiz durumda nazar değmesin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_taz -- 27 Aralık 2009; 18:36:22 >

• whisper911 nerdesin :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.