Şimdi Ara

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
30.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu kasayi cok sevmistim.birara ciddi ciddi almayi dusunduk.ancak yakit tuketiminin cok fazla oldugunu ogrendik ve maalesef vazgectik.Yakit tuketimi sizce nasil bu aracin?
  • W210 e200 olarakmı geçiyo ? Bu arada hayırlı olsun arabanız
  • Hayırlı olsun. Yakıt tüketimi dışında herşeyinden memnun olacağınız bir araç almışsınız.
  • quote:

erdor
    Hayırlı olsun gemi gibi araba gerçekten.Çok hoş heryerde dikkat çeken bir araç sahibi olmuşsunuz.

:) saolun. son cümleyi pek anlayamadım :)

quote:

sserdar93
    ben bu kasayi cok sevmistim.birara ciddi ciddi almayi dusunduk.ancak yakit tuketiminin cok fazla oldugunu ogrendik ve maalesef vazgectik.Yakit tuketimi sizce nasil bu aracin?

6 silindirli 193 beygir 2800 bir motorlu araç için yakıtı normal diyebilirim. yukarda da bazı mesajlarda yazdım 5.20 5.28 5.30 hatta 5.25 ler bile aynı yakıtı yakıyor şehir içinde.

quote:

driftci67
    W210 e200 olarakmı geçiyo ? Bu arada hayırlı olsun arabanız

evet hocam 2 kasa önceki e200 ler :) teşekkür ederim.

quote:

PALERMO ®
    Hayırlı olsun. Yakıt tüketimi dışında herşeyinden memnun olacağınız bir araç almışsınız.

saolun :) çok yüklenmeyince yakıttan şikayetim yokki hangi motorlu arabaya binerseniz binin çok yüklenince yakıtta sorun çıkar mıyor mu zaten :):)

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

hayırlı olsun

saolun :)
  • o neden gizlenmiş bilmiyorum...
    sanırım servisler için daha önemli ancak normal kullanıcılarında işine yarıyor ...
    en azından benim işime yarıyor.... güzel bilgliler var....

bir özellik daha söyleyim BC düğmesine basılı tutarsanız ( far kolundaki) program yazısı çıkar radyoda...
    buda size o far kolundaki yol bilgisayarı düğmesine basınca hangi menüleri hangi sırayla görmek istediğinizi seçme olanağı tanır....
  • maşallah , gerçekten de araba almışsınız.
  • quote:

Whisper911
    o neden gizlenmiş bilmiyorum...
    sanırım servisler için daha önemli ancak normal kullanıcılarında işine yarıyor ...
    en azından benim işime yarıyor.... güzel bilgliler var....

bir özellik daha söyleyim BC düğmesine basılı tutarsanız ( far kolundaki) program yazısı çıkar radyoda...
    buda size o far kolundaki yol bilgisayarı düğmesine basınca hangi menüleri hangi sırayla görmek istediğinizi seçme olanağı tanır....

mesela benim ne işime yarar bir bmw acemisi olarak :) ben şeyi istiyorum aslında whisper911.. hani devir saatinin altında yakıt göstergesinin yol bilgisayarında karşıma çıkmasını.. bu mümkün mü :)

quote:

individual
    maşallah , gerçekten de araba almışsınız.

böyle giderse bi horoz kesmek zorunda kalacağım :) teşekkür ederim :)

• whisper911 :)
  • Genelde büyük motor hacmi ve yüksek yakıt tüketimi olumsuzluklarından başka bir olumsuzluktan bahsedilmemiş ama şunuda hatırlamakta fayda var ki az yaksaydı, vergisi düşük olsaydı, parçası ucuz olsaydı bu fiyata böyle bir otomobil kesinlikle alınamazdı.
    Kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun.
  • Ben hala alamadım E39'u @Whisper911

Hayırlı olsun gerçekten bakımlı duruyor.En kısa sürede angel farlar + ledli stoplarla karşımızda olması dileğiyle
  • quote:

supremum
    Genelde büyük motor hacmi ve yüksek yakıt tüketimi olumsuzluklarından başka bir olumsuzluktan bahsedilmemiş ama şunuda hatırlamakta fayda var ki az yaksaydı, vergisi düşük olsaydı, parçası ucuz olsaydı bu fiyata böyle bir otomobil kesinlikle alınamazdı.
    Kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun.

teşekkür ederim de son cümlenden bir anlam çıkaramadım :S

quote:

Screamer
    Ben hala alamadım E39'u @Whisper911

Hayırlı olsun gerçekten bakımlı duruyor.En kısa sürede angel farlar + ledli stoplarla karşımızda olması dileğiyle

nisandan sonra her şey tamam olacak :)
  • whisper911 ne zaman anlatcaksın baan code ekranını :D
  •  Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)

o alttaki ekranda bu yazılanları görebilirsiniz....

ancak araca bindiniz direk çalıştırıp göremezsiniz... gene seçmeniz gerekir sağ tuşa basılı tutarak (kadrandaki).....
    atıyorum test6 ya geliceksiniz.... sağ tuşa basılı tutup test6 ya geldikten sonra (bas çek yaparak) sol dakine basıcaksınız. görüncek....

araç stop edinceye kadar görünür o seçtiğiniz.... stop ettiğinizde tekrar sadece yol bilgisayarının verileri görünür....

@screamer
    nasip kısmet abicim =) sana en beyazından m5 diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)

o alttaki ekranda bu yazılanları görebilirsiniz....

ancak araca bindiniz direk çalıştırıp göremezsiniz... gene seçmeniz gerekir sağ tuşa basılı tutarak (kadrandaki).....
    atıyorum test6 ya geliceksiniz.... sağ tuşa basılı tutup test6 ya geldikten sonra (bas çek yaparak) sol dakine basıcaksınız. görüncek....

araç stop edinceye kadar görünür o seçtiğiniz.... stop ettiğinizde tekrar sadece yol bilgisayarının verileri görünür....

@screamer
    nasip kısmet abicim =) sana en beyazından m5 diliyorum

bu olayla anlık yakışı görebileceğim yani ??

• evet
    ister 100km deki
    ister 1 saat deki anlık yakışınızıda görebilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

evet
    ister 100km deki
    ister 1 saat deki anlık yakışınızıda görebilirsiniz....

bunu digital olarak görebilecek olmam beni sevindirdi :)

• Hayırlı Olsun Gayet Temiz Ve Güzel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.