Şimdi Ara

Mercury 33 Dagger(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Mercury de 33 dagger rogue satıorum walla char baya saglam oncdende oynadıım icin skiller ii verildi full str icinde 25 wolf u filan herseyi var zamanı bitmis sincap ve 4m parası var üstündekiler genelde +2 ve critical ı yuksek silahlarıda var. SS leri koyamadım yeni client cıktıgı ve bende oynayacak yer bulamadıım icin cekemedim ama almak isteyen olursa onlarıda koyarım. msn: d-v-c@hotmail.com Satıs Ankaradan elden yapılacaktır. fiyat belirlemedim almak isteyen fiyat yazarsa dusunuruz..

Char ismi: Elterian

Meslek : Thief

Meslek İsmi: ThiefsMaster (lvl 2 %20 civarları)

Kullandıgı alet: Dagger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata05 -- 8 Ocak 2008; 21:28:58 >

• resim koyarsan iyi olur yoksa konun silinir
  • koyicamda dedigim gibi cilent yok simdi cafede bende Ankarada olduum icin koyamıorum ankaraya gidince almak isteyen olursa koyicam
  • char için ne kadar fiyat düşünüon
  • walla bilmiom en ii fiatı weren:) ama char a aldıım silk we para 30 m i buluodu o fiatı werene wericem char ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata05 -- 30 Aralık 2007; 17:25:45 >
  • up layan yokmu:D bu arada bu char ın yanında 36 oasis char da wericem o char ında elinde +5 Blade war hybrit 40 lvl wolf war kasada daha bi suru sey war ama bi ise yaramaz dogrusu:D bu char ı almak isteyene yanında onuda wericem ama onun gizli sorusunu unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata05 -- 31 Aralık 2007; 16:02:20 >
  • Satış kurallarına göre konunuzu düzenleyiniz.
    Aksi takdirde silinecektir.
  • resim koy konu kitlenecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.