Mrb Arkadaşlar; Mercury Pc'nin kendi sitesine baktım "The file you have chosen to download is currently not available on the server." şeklinde hata verdi, diğer driver sitelerine baktım, forumda arama yaptım ama yine de bulamadım bu P4VM800M driver'ını. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi çalışmalar
kardeş everest programını yükle ve programdan aygıtlarının ne olduğuna bak aygıtın kendi sitesinden indirmen içinde link veriyor ordan indirebilirsin aynı marka ses veya başka aygıtı başka firmanın sitesinden veya mercury farklı bir modelini seçerek ismi aynı olan driverleri kurman yeterli olacaktır
Bilen var mı? Bunun moedli nedir? AGP sürücüsü lazım en çok..
Bugün aynı anakartın sürücülerine ihtiyacım oldu. Kendim VIA nin sitesinden indirdiğim sürücülerle denedim. Bütün aygıtları tanıdı. Belki birinin işine yarayabilir diye rapid e upload ettim. İhtiyacı olan indirebilir...
Bugün aynı anakartın sürücülerine ihtiyacım oldu. Kendim VIA nin sitesinden indirdiğim sürücülerle denedim. Bütün aygıtları tanıdı. Belki birinin işine yarayabilir diye rapid e upload ettim. İhtiyacı olan indirebilir...