Şimdi Ara

Mercuryde(Yeni Server) 72 Lv Crossbow&CLeric 100 Ytl oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Char Adı ve Serveri : RusT_Eze -- Mercury
    * Build Bilgisi : Full Str Crossbow ve Cleric
    * Ödeme Opsiyonu : 100 YTL
    * Başlangıç fiyat: --
    * Minumum artış: --
    * Bitiş Tarihi : --
    * Bitiş zamanı: --
    * Hemen Al : 100 Ytl
    * Özel Notlar : Charda +1 +2 +3 İtemler olup eline 72+5 Crossbow vardır.Skilleri Rogue Kendi Lvine Kadar Full maxtır ayrıca Daggerde açılmış önemli skilleri uplanmıştır.Diğer Slotu ise Clerictir ama warriorda 34e kadr açılmıştır alan arkadaş onu kapatıp spleri clerice vermesi gerekecektir.Charda 20m para vardır banka resimlerde gördüğünüz gibi full elixir ve 72+5 Full Blue Blade Vardır.Ayrıca Speed Scroollar vardır.Char Evente her Gidişinde en Az 25 Tane Kupa Toplamaktadır Bİkaç Kez 42-45 Tane Kupa Topladım Pvp de İse 90 Lv İnti Yatırabilecek Güçtedir(Snowsuz) Char İyidir Ve Serveride yeni Olup lagsız oynanmaktadır.
    Bu Benim İlk satışım değil daha öncedende 75 Lv full int Spear satmıştım hemde havale ile hiçbir sorun çıkmadan satıldı alacak arkadaşlarında o bakımdan rahat olmalarını bekliyorum.
    Buyrun Buda satış Konum;http://forum.donanimhaber.com/m_24528370/mpage_1/key_//tm.htm#24528370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Sn!peR -- 19 Ağustos 2008; 17:12:13 >

• aaa bu char kankamındı 50 lve kadar ben kastım pvlv ile:Dne işe var bu charın diyarbakırda
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3458

aaa bu char kankamındı 50 lve kadar ben kastım pvlv ile:Dne işe var bu charın diyarbakırda
    hayırlı satışlar... bnde mercuryden.. bnde İNTİKAM_TR den .. _Zeus_TR_ hatırladın mı... :D nese inş satarsın bn almayı düşünüyorum aslında... satamssan söle bana .. charı bilirim aynı akadmıdydik... bol şans... unutma satamssan söle bn alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: horuss

hayırlı satışlar... bnde mercuryden.. bnde İNTİKAM_TR den .. _Zeus_TR_ hatırladın mı... :D nese inş satarsın bn almayı düşünüyorum aslında... satamssan söle bana .. charı bilirim aynı akadmıdydik... bol şans... unutma satamssan söle bn alırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: horuss

Saolasın Eğer sAtılmazsa merak etme sana satarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Sn!peR

quote:

Orjinalden alıntı: horuss

Saolasın Eğer sAtılmazsa merak etme sana satarım

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    upp ^^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: horuss

upp ^^^

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_23900675/tm.htm
    Takas?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHitchhiker

Takas?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Takas?

Kardeş Takas Düşünmüyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Takas?

Kardeş Takas Düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    150 bence çok çünkü charın skilleri tam oalrak kendi lvl inde değil ve arka slot görevi yapılmmaış 60 lvl deki ve cleric ezük bi skill daha açmışın warrior sanırım onu da alan kişi düşürecek ona baya para gider 20 m den kalır sana 10 m filan ve Bu kadar :)) ii yorum olmadı ama gerçekler bunlr :). eğer 90 lvl gelmesewydi ozaman bu char bu kadar ederdi ama şimdi bu kadar etmez... ben bu chara 100-120 arası bişeyler veririm ama alıcı değilim bende char satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoBin_HooD54

150 bence çok çünkü charın skilleri tam oalrak kendi lvl inde değil ve arka slot görevi yapılmmaış 60 lvl deki ve cleric ezük bi skill daha açmışın warrior sanırım onu da alan kişi düşürecek ona baya para gider 20 m den kalır sana 10 m filan ve Bu kadar :)) ii yorum olmadı ama gerçekler bunlr :). eğer 90 lvl gelmesewydi ozaman bu char bu kadar ederdi ama şimdi bu kadar etmez... ben bu chara 100-120 arası bişeyler veririm ama alıcı değilim bende char satıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RoBin_HooD54

Yorumların İçin Tşk ama Sadece Warrior 34 te diye Bu Kadar Acımasız Olmamak LAzım.
    Ayrıca Rogue Skillerinde Eksik uplama Yoktur Gerekli ve Önemli Skiller Kendi Lvine kadar Maxtır Rogueyi 72ye çekersem Bu Sefer Sp gelmiyecek chara o yüzden her zaman 2-3 gapla gitmek en iyisi diye düşünüyorum Charın tek eksiği Clerictir başkada eksiği yoktur
    Yukardaki Resimlerde gördüğünüz gibi Lorda Daldım Eğer Ordaki sinan1 (89 lv bowman) olmasaydı Lord Benimdi Skillsiz Zerkle Vurdum 11k crit Sizde görüyprsunuz Char bence çok iyi ve hakkı 130-150 Ytl arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Sn!peR -- 17 Temmuz 2008; 12:36:18 >

• quote:

quote:

Yorumların İçin Tşk ama Sadece Warrior 34 te diye Bu Kadar Acımasız Olmamak LAzım.
    Ayrıca Rogue Skillerinde Eksik uplama Yoktur Gerekli ve Önemli Skiller Kendi Lvine kadar Maxtır Rogueyi 72ye çekersem Bu Sefer Sp gelmiyecek chara o yüzden her zaman 2-3 gapla gitmek en iyisi diye düşünüyorum Charın tek eksiği Clerictir başkada eksiği yoktur
    Yukardaki Resimlerde gördüğünüz gibi Lorda Daldım Eğer Ordaki sinan1 (89 lv bowman) olmasaydı Lord Benimdi Skillsiz Zerkle Vurdum 11k crit Sizde görüyprsunuz Char bence çok iyi ve hakkı 130-150 Ytl arası

Alıntıları Göster
    ii diyosun ama fiyatlar iyice düştü charın çok ii olsa elindeki sun bile olsa bilmiyorum ama bence çok gerçkyten fiyatlar düştü 90 lvl gelmeseydi ozaman bu fiyat çok ucuz gelirdi. bence biraz daha indir....

• quote:

Orijinalden alıntı: emre3458

aaa bu char kankamındı 50 lve kadar ben kastım pvlv ile:Dne işe var bu charın diyarbakırda
    quote:

Orjinalden alıntı: emre3458

Nasıl ne işi var kardeş Diyarbakır da il değil mi bende Diyarbakır'lıyım!!
    Diyarbakır da ne işi var mış ist. ank. izm. vs Gibilerde ne işi varsa Diyarbakır'dada o işi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBin_HooD54

ii diyosun ama fiyatlar iyice düştü charın çok ii olsa elindeki sun bile olsa bilmiyorum ama bence çok gerçkyten fiyatlar düştü 90 lvl gelmeseydi ozaman bu fiyat çok ucuz gelirdi. bence biraz daha indir....

Alıntıları Göster
    quote:

Kardeş Zaten her satış gibi bu satıştada pazarlık payı var yeterki biri alıyorum desin elimden geleni yaparım

• up
  • UP
  • bu char bayabi el değiştirdi.. hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcSK-R

bu char bayabi el değiştirdi.. hayırlı satışlar
    quote:

Orjinalden alıntı: AcSK-R

bu char bayabi el değiştirdi.. hayırlı satışlar

Bayağı El Değiştirmedi Yanlış Biliyorsun

Upp Upp
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.