Şimdi Ara

Merhaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce abd den ıphone 6s getirdim Şarj yüzdesiyle alakalı problem yaşıyorum şarja takıyorum 5 dk aynı seviyede kalıyor sonra hızlı hızlı artıyor veya %85 den şarjdan alıyorum şarj yüzdesi düşmüyor telefonu aç kapa yapınca kendine geliyor normal şekile dönüyor neden böyle olur yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle en az IOS 9.1 yükleyin(tercihen IOS 9.2 public beta 2) , ondan sonra şarjı tamamen bitirip, telefon kendini kapatana kadar telefonu kullanın ve tekrar şarj etmeyi deneyin.
  • Konu başlığını düzeltin hocam.
    Dfu modda bir restore edin düzelmezse model numaranız global ise servise yollayın.

• Şarjı tamamen bitirip tamamen doldurun. %100 olduktan 20 dk sonra şarjdan çekin. Durumda düzelme yok ise restore yapıp aynı işlemi tekrar edin. Bu işlemde sonuç değişmezse servise göndermeniz gerekir.

• Her kafadan başka bir ses çıkmış. Jailbreaksız telefona beta sürüm yükleyin diyen de çıkmış.

En iyi çözüm servis.
  • Bende Zorlu Center Apple dan 12 gün önce 6s almıştım. Bataryayla alakalı aynı problemleri yaşıyordum. Bazen şarja taktığımda 40 dk aynı yüzdede kalıyordu. Çıkartıp tekrar taktığımda düzeliyordu. IOS 9.1 ile kullanıyordum. Yazılımla alakalı da bir iki takılma vardı. Dün götürdüm iade aldılar. Yenisini aldım.

İade nedeni olarak incelemeye aldılar ve problemin kaynağının kesik sim kart olduğu söylediler. Kesik sim kartlarların cihazda anakarta zarar verdiğini söylediler. Böyle durumla çok karşılaşmışlar. Bende ne olur ne olmaz diye gidip nano sim kart aldım. Yenisine onu takıp kullanmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar-ozer -- 10 Kasım 2015; 12:42:26 >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Beta sürüm ile jailbreak in uzaktan yakından en ufak alakası yok. Hatta geliştirici olmadan bile yüklenebiliyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    selam selam selam
    5 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar herkese selam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Her kafadan başka bir ses çıkmış. Jailbreaksız telefona beta sürüm yükleyin diyen de çıkmış.

En iyi çözüm servis.

Hocam apple public Beta dan haberiniz yok sanıyorum araştırmanızı tavsiye ederim
    Çözüm batarya kalibrasyonudur ve cihazı kapanana kadar kullanıp tamamen şarj olduktan en az 20 dakika sonra fişten çekmektir

• Batarya kalibrasyonunu deniycem cihaz yurtdışı olduğu için garanti ne şekilde olur bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.