burası nerde boş beleş işe yaramaz varsa onların yeri ...bide bizim başımız var şu üstte varya binbaşı hecelemeden oku :D:D:D
hecelemeden okunmuyoki
ne yani burdakilerin hepsi boş adammı??
ben ceee.. sen cee ?
bilemem.aralarında olmayanda olabilir
bence saniyenin bir salisesini bile harcamayacak kadar boş bir bölümdeyiz sence buarada bulunanlar ne kadar dolu olabilir mesala beni ele alırsak neden buradayım canımın sıkıntısından ama canımı sıkmayacak bir uğraşım olsa burda olmazdım değil mi ?
peki boş adam sen neden buradasın ??
walla sen kendini boş adam olarak görüyorsun belki ama ben sütüme alınmıyorum.
çünkü insanların bazıları TV izlemek yerine burda konuşmayı yada bazı şeyleri öğrenmeyi daha güzel gördüklerinden burda oluyorlar
öylesine takıldım kardeş yanlış anlama bu kadar dokunuyorsa topiğin ismini gereksiz değil birşey öğrenenler diye değiştir bana ne çatıyorsun
Başlıyoruz!...
F
quote:
shaq_16
18 yaşından küçükler giremez
quote:
Orjinalden alıntı: kuzken
bence saniyenin bir salisesini bile harcamayacak kadar boş bir bölümdeyiz sence buarada bulunanlar ne kadar dolu olabilir mesala beni ele alırsak neden buradayım canımın sıkıntısından ama canımı sıkmayacak bir uğraşım olsa burda olmazdım değil mi ?
peki boş adam sen neden buradasın ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme