Şimdi Ara

Merhaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu digimonu yazdan beri oynuyorum türkiyede filan oynayan grup varmı diye araştırınca bir buray birde baska bir grup buldum. Neyse sadete gelelim ben geçenlerde biri bana car vermisti diger grupta
    diğer grubun ismini reklam olmasın diye vermiyorum
    bende onla oynarken düşünüp bir yere varamadım size sorayım dedim.

Arkadaşlar çarım 65+ lvl digimonlar var iste 60 lvl filan agu x dorimon var aguon normal ve zanbamon var sormak istediğim soru şu diyelimki elimde 3k wecash var sizce bununla ne almalıyım shoptan agumonu blackwargreymon yapmak istiyorum ama sanırım parayla mesela ondan alayımmı cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetars -- 19 Ekim 2010; 16:06:52 >

• eğer gruptan verdiyseler, acc şifresini değiştirebilirsen değiştir yoksa o acc sende kalmıcaktır emin ol.
  • yok adam oyunu bırakmış dedi al baan msnsini filan verdi bende sifrelerini değistrdim msnsini filan
  • agux aldıysan ve sadece 3k wc varsa 30d set alacan(30d deva+ex boost+legendary d-ark) birazda sende de crest varsa gidip sky 2 de hızlıca 99 a kasacan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhabalar Hatam nedir?
    geçen yıl açıldı
    Selamlar
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.