Bildirim
merhaba arkadaşlar.950-1250 tl fiyat aralığında otebook almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.pcdepo.com/lenovo-v570-59-300261-laptop-urun6018.html güzel bir ürün gt 525 ekran kartı i5 işlemciyel oyun sıkıntını oyununa göre yüksek ve bi alt ayarda oynatabilirsin.normal kullanım için ideal zaten. -
tesekkur ederim baktım makineye ram hızı 1033 diyo 1333 hz de calısan ramler var bu özellik pek fark yaratır mı bide bu makinenin windowsu 32 bit sanırım ;pc deponun mağazası varmı istanbulda gitsem elden alabilirmiyim fiyatlar mağaza-internet arası oynama yaparmı ?tskler... -
kardes yazini okudum.hor kullaniyorum dedigin icin bence lenovo almalisin cunku en dayanikli laptoplardandir.eger fiyati verebileceksen arkadasin dedigi laptop guzel daha ucuz yollu bisey olsun diyorsan imzamdaki laptopu tavsiye ederim... -
tavsıyen icin tesk ederım .ben daha cok teknik özellikleri hakkında bilgi sahıbı olmak ıstıyorum aldıktan sonra aman orası da böyleymiş burasıda söyleymiş tüh deyip pişman olmamak için. -
evet arkadaslar baska önerisi olan yok mu ? 3 sorum var amd a-4 3300m laptoplara göre nasıl bir işlemcidir ve nvidia cuda teknolojısı ne işe yarar?bide laptopun veri yolunun 1033 mhz veya 1333mhz olması calısmasını ve hızını ne ölcüde etkiler? -
quote:
Orijinalden alıntı: f.yalcin_34
evet arkadaslar baska önerisi olan yok mu ? 3 sorum var amd a-4 3300m laptoplara göre nasıl bir işlemcidir ve nvidia cuda teknolojısı ne işe yarar?bide laptopun veri yolunun 1033 mhz veya 1333mhz olması calısmasını ve hızını ne ölcüde etkiler?
1 intel islemci almani tavsiye ederim.2 cudayi google amcaya sorarsan cok kolay bulursun.3 fazla bir fark olmaz teknik detay icin forumu arastiriniz.ayrica benim onerdigim laptop nvidia cuda teknolojisi var oncedende soyledigim gibi tavsiye ederim -
lenovo laptoplarda ekran sorunu yasanıyomus bilgisi olan war mı kullanan arkadaslar içindeN? -
http://www.bimeks.com.tr/urun/118703/asus-k52jt-sx170r.aspx#specs iyi makina tavsiyem -
tskler .arkadaslar birde internet ile magazalar arasi 200:-300lira fiyat farki var daha ucuz diye internetten almak istiyorum .Daha once internetten alisveris hic yapmad. yapmis tecrubeli arkadaslar beni bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim. -
up -
büyük mağazalardan alınabilir bimex vatan gold ama genelde pahalı satarlar arada indirim yaparlar takip etmek gerekir ayrıca pc depo eksen bilgisayar gibi yerlerdende alınabilir. beğendiğin bir model varmı -
lenovo v570 i5 islemci 4 gb ram ve 1 gb nvidia ekran kartina sahip . Ama lenovo marka ile ilgli huysuzlanyorum .ozlelliklerine gore fiyati cok ucuz cunku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f.yalcin_34
lenovo v570 i5 islemci 4 gb ram ve 1 gb nvidia ekran kartina sahip . Ama lenovo marka ile ilgli huysuzlanyorum .ozlelliklerine gore fiyati cok ucuz cunku.
lenovonun eski adı ibm idi. çinde üretim yapıldığı ve çinli bir firma olmasınında avantajlarını kullanarak daha ucuza mal ediyor. -
bynofear bimeksten tawsiye ettiğin makıne cok ıyı ama satısı yok kalmamıs stokta .pcdepodan online alısveriş yapan arkadaslar tecrübelerini paylaşabilir mi?internetten beğendiğim makineyi mağaza ya gitsem aynı fiyata alabilirmiyim? -
arkadaslar su 2 lenovo arasında kaldım:birincisi;Lenovo Z570At (59-311140)gt 520m nvidia ekran kartına ve 4 gb rame sahip
2.si 3 gb rame ve gt525 m ekran kartına sahip model no LENOVO V570 59-300261 LAPTOP ikisi arasında 200 tl fark var ve 4 gb rami olanın tasarımı da daha iyi siz ne dersiniz? ekran kartları acısından nasıl değerlendirilir? -
http://www.buduro.com/store/ProductDetails.aspx?productid=151437 bence bunu tavsie ederim hem fiyat uygun hemde size göre özelliklerini inceleyin isterseniz. -
arkadaşa dahili ekran kartlı i3işlemcili leptop tavsiye ediyorsun.yanlış seçenek sunmayın. sana önerdiğim lenovo v570 alınabilir 525 ekran kartı daha iyidir.ilerde ram yükseltimi yapılabilir her iki modeldede ,seçim senin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X