Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar bugün protonmail üzerinden bir tehdit mesajı geldi sizce gerçek midir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üzgünüm ama kötü haberle başlamak zorundayım.

Birkaç ay önce, işletim sistemine bağlı hesabınıza ve dolayısıyla internette gezinmek için kullandığınız tüm cihazlara erişim kazandım.

Daha sonra tüm cihazlarınıza her tuş vuruşunuzu ve fare hareketinizi izleyen özel bir yazılım yüklemek benim için kolay oldu.

Bundan sonra @protonmail.ch kişisel e-posta adresinize erişim sağlamak artık sorun değildi.

O andaki şifreniz şuydu: eugpu66ddgjghtg.

Ben bir dahi ya da mükemmel bir hacker değilim. Dijital hijyen ve internet güvenliği konusunda tamamen dikkatsizsiniz.

Gizli sekmelerden, VPN'den, TOR'dan ve şüpheli e-posta bağlantılarına tıklamaktan tamamen habersiz görünüyorsunuz.

E-postamın amacı şu; yalnızca tarayıcı geçmişinize ve dosyalarınıza değil, aynı zamanda web kameranıza da eriştim.

Sadece son derece tartışmalı içerikli bir videoyu izlerken keyif almanızı kaydetmekle kalmadım, aynı zamanda tüm dijital konuşmalarınızı da aldım.

Bunun sahte bir düzenleme olduğunu düşünmeyin, bazı çekimleriniz birkaç cihazınızdan kopyalanıyor.

Değer verdiğiniz her şey (arkadaşlarınızın, iş arkadaşlarınızın ve ailenizin sizinle ilgili düşünceleri) tehlikeye girer.

İyi ve sorumlu bir kişi olarak itibarınızı oluşturmak için uzun zaman harcadınız.

Ne sen ne de ben onu tek bir tıklamayla yok etmek istiyoruz.

Tanıdığınız, sevdiğiniz ve saygı duyduğunuz herkese sizinle birlikte şüpheli bir video ve tarayıcı geçmişinizin en "dikkate değer" kayıtlarını gönderecek tıklama.

Umarım eski hayatını bir anda utanç ve utanç haline getirebileceğimi anlamaya başlamışsındır.

Ancak ben rasyonel bir insanım ve acı çekmek uğruna kimsenin acı çekmesini istemiyorum, bu yüzden bir anlaşma yapabiliriz.

Bu BTC kripto cüzdanına eşdeğer 1.430 ABD doları değerinde bitcoin aktarmanız gerekir: 19re3CaNXWd8gVzPh7aCxPqE3riH9ffCvB

Yıllardır, hatta belki on yıllardır geliştirdiğiniz itibarı kaybetmemek için çok küçük bir miktar bu.

Ödemeyi aldıktan sonra tüm materyalleri tamamen sileceğim.

Tüm PC'nizi ve mobil aktivitenizi izlediğim için, bu e-postayı okuduğunuzun yanı sıra ödemeyi ne zaman gönderdiğinizi de fark edeceğim.

Bu e-postayı açtığınız andan itibaren ödeme yapmak için 48 saatiniz var.

Ben sözümün eriyim, bana güvenebilirsin, yoksa bunu uzun zaman önce yayınlardım. Önceden bazı tavsiyeler:

- Bu mektuba cevap vermeyin. Bu e-posta rastgele oluşturulmuş bir adresten gönderildi.

- Polisi veya başka yetkilileri aramayın. Onlarla iletişim kurmaya çalıştığını fark ettiğimde,

videolar internette yayınlanacaktır. Buna ek olarak, kripto cüzdanlar anonim olduğundan kimse beni takip etmeyecek.

- Sisteminizi yeniden kurmayı veya cihazınızı sıfırlamayı denemeyin. Bahsettiğim gibi böyle bir faaliyetin bildirimini alır almaz tüm materyalleri yayınlayacağım.

Bu şartlar altında tanışmak zorunda kaldığımız için üzgünüm ama kader kaderdir.

Elveda efendim. Umarım bu son etkileşimimiz olur.

Not: Bir hatırlatma: Lütfen bundan sonra internet güvenliğiniz konusunda daha dikkatli olun, böylece bir daha bu tür durumlarla karşılaşmazsınız.)

• AMERİGAN BAŞGANI DAHİL HERKESİ HAREKETE GEÇİRİN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.