Şimdi Ara

Merhaba Arkadaşlar Ciddi bir şekilde lol takımı arıyorum ilgilenenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrardan Merhaba ben lol'ü daha Tr serveri açılmadan 1 sene önce başlamıştım ve hala devam ediyorum tecrübeme ve oyun stilime güveniyorum son zamanlarda adc'den sıkıldığım için mid ve solo top'a yöneldim ama her türlü adcde kendime güveniyorum ilgilenenler konun altına yorum atarsa sevinirim her türlü konuyu konuşabilirim.

• Bu mesajı atmak için üye olmuş.
  • Dostum olamaz mı yani kaç senelik oyuncuyum burada ve artık takımların kavga edip bozulmasından veya duo girmekten sıkıldım yani.
  • ligin ne adc mi oynayacaksın takımda ? maaşını konuşalımmı ? beni tanıyorsan sana bi güzellik yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuardsmanBob -- 12 Temmuz 2013; 2:24:45 >
  • Kardeşim adc ranked girmek sıkıyo biliyon mu artık yani ne desem sana bi supla giriyorum günde 5 maç attığım zaman rankedde 5 ini alıyorum ama duo girmek sıkıyo artık bi takım istiyorum gümüşe çıktım işte gümüş 2 deyim saçma salak zaman öldürüyorum hani eğer bi görüşürsek ne dedimi anlarsın
  • tamam biz sizi ararız iyi günler.
  • bb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0benzzz_ -- 12 Temmuz 2013; 3:15:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.