Şimdi Ara

Merhaba Arkadaşlar İphone Hakkında Sorum olucaktı =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar Ben 2 gün önce iphone 3GS satın aldım.. Ve ilk gün 11 Saat Telefonu Şarjda bıraktım ve full olduğunu gördükten sonra sarjdan çektim biraz safari biraz mail şarkı dinledikten sonra şarjı hemen azalıyor genelde böylemi cihaz ''0'' çunku Herhangi bir sorun olması ımkansızdır dilmi? Az önce forumda gezdiğimde gördüm açık olan sayfaları kapadım ve youtube'den çıkış yaptım Neden böyle oldu yardım ederseniz sevınırım... ilginize teşekkur ederim.

• İnternet ve oyunlar aşırı şarj tüketiyor. Ancak bildiğin kadarıyla ilk kullanımdan sonra pil ömrü biraz uzuyor.
  • Henüz yeni olduğu için oyun bile yok sanırım Jailbreak yapılıyormus yapıldıgı zaman garantı kapsamından cıkıyormu bilgi verirmisiniz ?
  • Hayır çıkmıyor ama sizde büyük ihtimal tethered jailbreak durumu olacak yani jailbreakten sonra telefonunuzu kapatırsanız telefonunuz kilitlenir ve sadece bilgisayarınıza jailbreak esnasında kurduğunuz blackra1n' le iphone' u açabilirsiniz. (Gerçi 10 saniyeden kısa sürüyor) Ya da 24 saat açık durması gerek.
  • notebook pm atıyorm gelmıyor sanırım bıraz yenıyım bu ıphone'da trkcell bayısıne gotursem yaparmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanz

notebook pm atıyorm gelmıyor sanırım bıraz yenıyım bu ıphone'da trkcell bayısıne gotursem yaparmı ?

hocam adamlara gidip jb yaparmisiniz diceksiniz
  • quote:

notebook pm atıyorm gelmıyor sanırım bıraz yenıyım bu ıphone'da trkcell bayısıne gotursem yaparmı ?

Yapmazlar deneme bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

hocam adamlara gidip jb yaparmisiniz diceksiniz

SEVE SEVE yaparlar xD
  • =) Bilmiyorum foruma danışıyorum yeniyim bu yüzden forumu takıp edıyorm şuanda ztn
  • JB garantiden çıkarmaz. Zaten internette basit bir araştırma ile 10dk'da yapabilirsiniz. riskli bir işlem değil.
  • quote:

=) Bilmiyorum foruma danışıyorum yeniyim bu yüzden forumu takıp edıyorm şuanda ztn

jb yapcagin zaman bana ulas ben sana 5 dk yaptircam hocam
  • pm attım slım =) tesekkur ılgılıne
  • quote:

pm attım slım =) tesekkur ılgılıne

cevapladım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.