Şimdi Ara

Merhaba Ben TTNET Mağduru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eminim ki çoğu kişi memnun değil bu durumlardan . Malesef TTnet yalın adsl kullanıyorum . Bulunduğum lokasyonda başka bir şey de yok (fiber vs.) . Diğer sağlayıcılarda aynı alt yapıyı kullanıyor . Çoğunda da sistem aynı kazıkla gitsin . Şimdi paketim ULTRALİMİTSİZ 16 Mbps'ye kadar limitsiz diye paketi yapıyorlar Adil kullanım kotası koyup limitli hale getiriyorlar bunu da anlamış değilim .

Şimdi kontrat yaptığım için 60 TL ödüyorum her ay . Bir de üstüne kuruş kuruş geçiriyorlar . Kaç kere ekstra fatura geldi bana bir şeyler hediye ediyorlar . Haberim yok sonra süresi bitince parasını istiyorlar . Müşteri hizmetlerinde az dakika harcatmadılar . Hadi bunu da geçirdiniz . Benim hızım ayın ilk haftası max. 10-11 Mbps görüyor . 2. haftadan itibaren kota geçiyor 2-3 Mbps'ye düşüyor . Hele son günlerde sayfa dahi açılmıyor çıldırmak üzereyim . Bari iteliyorlar hızı olsun azcık . Müşteri hizmetlerine soruyorum . Adil kullanım kotasının saçmalığından ve internet hızımın yavaş olduğunu söylüyorum . Ben öğrenciyim öğrenci evinde kalıyorum . 75 GB neye yeter Allah aşkına . Kaldı ki her gün telefonlar update vs. Bana gelen para belli . Müşteri hizmetleri bana adil kullanım kotası olmayan pakete geçirelim diyor . FİYAT :190 TL yahu sen asgari ücretle çalışıyorsun bir çok insanda öyle 190 TL bir internete verilir mi ? Kaldı ki eminim onda da birşey çıkartırlar yine vaad ettikleri hızı falan yakalayacağını bişey değişeceğini sanmıyorum .

Sonuç olarak verdiğiniz hizmete alınan para hak değil . Libyalıları zengin ediyoruz . Ne diyelim ben helal etmiyorum . Tez zamanda bitersiniz umarım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.