Şimdi Ara

Merhaba.Çok fonksıyonlu yazıcılar içersinde TARAMA ÖZELLİĞİ en iyi olanı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fonk bir yazıcı alacagım ama tarama özelliğininde baktığım modeller olan hp 1510,1610 epson cx 6400,3850 canon mp150 içinde en iyisi olmasını istiyorum.Bu tür ürünler veya benzerleri kullanan arkadaslar fikir verirlerse çok iyi olur.Tarama fonk için verilen özellikler hepsinde cok yakın birbirine (48 bit-1200*2400 yada 4800 ama muhim olan sonuçtur).Taranmış bir sayfada gönderibilirlerse cok iyi olur..

• 1510 ve mp150
  • Hp 1510'u uzun zamandır kullanıyorum;emin ol tarama yeteneği çok iyi.Haata sana resim yollayayım tarayıp...200dpi'de taradım;aklında bulunsun..Ayrıca 1610 ve 1510 arasındaki farkı bilmiyorum ama 1510 alacağına 1410 al.1510'un tek farkı yazıcı olmadan baskı yapabilmen.Bu özellik işine yaramazsa 1410 al...Bende 1510 var ve çok memnunum.Resimli bir ders kitabını(200 sf) 20 dakikada çıkardı attı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 11 Haziran 2013; 0:30:08 >
  • Bende Epson RX600 var 3000 bilmemkaça bilmemkaç kadar yani hayli yüksek çözünürlükte resim tarayabiliyor. Tavsiye ederim ama fiyatı 1350 gibi ucuz değil. Ama ondan çok çok daha fazla iyi ve özellikli bir printer. Mesela bluetooth ile wireless olarak kullanabiliyorsun :)
  • Ayrıca 1510 un tarayıcısı 36 bit ve yazıcısı 24 bit derinliğinde. Epson RX600 48 bit herşeyi ile

detaylar için :

http://www.epson.com.tr/product/printer/inkjet/stph_rx620/stph_rx620.htm
  • gercektende güzel taramış..Arkadasım 1510 taranmış bir resim göndermişti 200 dpi de hıc bır ayar yapılmadan kısaca berbattı.senin gönderdiğin resmin kalıtesıyle alakası yok
  • bende canon mp150 ye takildim ayni segmentten bir yazici-tarayici almayi planliyorum
    canon hem 1510 na gore biraz daha ucuz hemde bir arkadasim kartuslarinin daha ucuz oldugunu soyledi bu konuda vakit bulunca arastirma yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir -- 22 Aralık 2005 13:14:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canon mp150 arkadaşlar bende almayı düşünüyorum.arkadaşlar bu yazıcının kullandıgı kartuşların modelleri nedir.ve fiyatı nedir.
  • arkadaşlar bende sizin gibi hp 1510 ve canon mp 150 arasında takıldım kaldım
    herşeyleri aynı sadece mp 150 tarama özelliği1200/2400 hp ise 1200/1200 ve bunun ne kadar farkettiğini bvlimiyorum birde arkadaşların sorduğu soru kartuş fiyatlarıda aynı sayılır aralarında 2-3 milyon oynuyo

birde arkadslar canon un daha az mürekkep harcadığını duydum kullanan varsa yorumlarsa sevınırım
    ben mp 170 i test ettim her yönden kalite mükemmel yeri değil ama 30-35- ytl ye kadar kulaklık tavsiye edersenız sevinirm
  • Ne alacağını bilmiyorum ama çok fonksiyonlu püskürtmeli ise boşver mürekkep başına dert olur, hem artık yavaş yavaş püskürtmeli devride bitiyor yani normal mürekepli devri. Ev tipi güzel lazer yazıcılar benim tavsiyem lazer al mis gibi kullan. Bende senin gibi düşünmüştüm hatta Canon'nun var bitane onu beğendim çok güzeldi ama bir kaç kişye sordum boşver dedi.

Yani bunlar benim görüşüm lazer alırsan ortalama 3000 sayfa falan basarsın yani. Diyeceğim şu yazıcı ise yazıcı tarayıcı ise tarayıcı bi özellik bozuldumu diğerlerinide etkiler bence. Yani herşeyin kendisini orjinalini kullan

Lazer yazıcıda Hp öneririm çok güzel yazıcıdır ben alacaktım işte karar verdim ama şimdi PC topluyacam yazıcıyı sonra alarım. Evde emektar Canon püskürtmeli var hele o bi bozulsun

saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ne alacağını bilmiyorum ama çok fonksiyonlu püskürtmeli ise boşver mürekkep başına dert olur, hem artık yavaş yavaş püskürtmeli devride bitiyor yani normal mürekepli devri. Ev tipi güzel lazer yazıcılar benim tavsiyem lazer al mis gibi kullan. Bende senin gibi düşünmüştüm hatta Canon'nun var bitane onu beğendim çok güzeldi ama bir kaç kişye sordum boşver dedi.

Yani bunlar benim görüşüm lazer alırsan ortalama 3000 sayfa falan basarsın yani. Diyeceğim şu yazıcı ise yazıcı tarayıcı ise tarayıcı bi özellik bozuldumu diğerlerinide etkiler bence. Yani herşeyin kendisini orjinalini kullan

Lazer yazıcıda Hp öneririm çok güzel yazıcıdır ben alacaktım işte karar verdim ama şimdi PC topluyacam yazıcıyı sonra alarım. Evde emektar Canon püskürtmeli var hele o bi bozulsun

saygılar....

En ucuz renkli lazer yazici ne kadar bir baktin mi ?
    Bence ev kullanicisi icin hala uygun degiller...
    Tabi evde 3000 sayfa cikti alabilecek potansiyelde olanlar lazer tercih edebilirler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.