Şimdi Ara

Merhaba , Duo arıyorum (Gümüş,Altın,Plat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar ; Kendim den bahsediyim öncelikle kendi main acc'min kümesi diamond 1 ama mainim jungle .

şimdi değerli forum arkadaşlarım smurf hesap kasıyorum kümesi gold 3 fakat top lane oynuyorum her oyun taşıcam diye bir söz vermiyorum . tek girmeyi sevmiyorum duo girmek isteyen arkadaş var ise iyi veyatta kötü oynaması onemli değil ;) (maini önemli değil)

2 şartım var :

1-Duo gireceğim kişinin smurf olmaması.
    2-Benimle konuşma programı kullanabilcek kişi

Oyun içi ismin:SLM CNM BEN UMUT
    tropgg:https://tr.op.gg/summoner/userName=SLM+CNM+BEN+UMUT

• eklersen girelim hafta içi 20, 24 arası hafta sonu musait girebilirim baddream006
  • UGUR1987 kullanıcısına yanıt
    SLM CNM BEN UMUT ekle istersen denkleşirsek gireriz :)
  • Seninle geçen karşılaştık ben Lucian top yapıyordum beni güzel bir ezdin. Sonra takım beni flameleyince sesimi çıkartmadığım için beni desteklemiştin
  • Hatta seni eklemiştim ismin galiba gosu felandı :D . insanları anlamak güç biliyorsun sana durmadan yazmaları beni delirtmişti sesimi çıkarmamıştım . en son inandığım değerlere küfür gelince yazmak zorunda kaldım . ayrıca kendileri iyi sanmaları çok kötü bir şey . hatta senin onlara cevap vermemen hoşuma gitmişti gosu :)
  • The Quiet Shadow nick ekle dostum akşamları giriyorum genelde eklememiş olursan akşam gidince eklerim ben sezon 3 plat sezon 4 dia bitirdim 5-6 da ara verdim şimdi tekrar oynuyorum bana da iyi olur senin gibi duo sıkıntısı çekiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Şartın olmasa sabah akşam oynardım
  • GS Rocco Ekleyebilirsin yayındada oynarız.
  • Ekledim seni , bende adc oynuyorum ama seri maçlarımda vs . çok umutsuzsam top lane oynuyorum . Nick : MMD Gold 2 serisi şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşarlar , ekleyip oyundan yazabilirsiniz. Yaşımı soranlara :1998 doğumluyum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekledim Anti Kahraman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.