ala ala aynı kişileri tanıyoruz farklı kişiler demek
O benim sanal kuzenim. Noldu bi itirazın mı var
benimde sanal askerim avet itirazım var emirleri ben veririm
quote:
Orjinalden alıntı: EdaisY
Bana kaç kere meraba ??
sen kaç kere yakıştırıyorsan kendine sanırım 2 den yukarıya merhaba vermiyorum,o yüzden sana da 2,1.karekterine 2.tipine
@demircii emirleri sadece ben veririm,ben karanlığa hükmedenim..senin süslü zionunda bile benim karaltımı bastırabilcek bir ışık yok..anatemius alendra wrahtus dela alarm bolerauss exoosistoooooo..latince gelip geçenler diyecek merhaba ey güzel çicek yazdım
@respiro senin gibi bir sosyopatın kuzeni olmak güzel olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTYLaTioN
quote:
Orjinalden alıntı: EdaisY
Bana kaç kere meraba ??
sen kaç kere yakıştırıyorsan kendine sanırım 2 den yukarıya merhaba vermiyorum,o yüzden sana da 2,1.karekterine 2.tipine
@demircii emirleri sadece ben veririm,ben karanlığa hükmedenim..senin süslü zionunda bile benim karaltımı bastırabilcek bir ışık yok..anatemius alendra wrahtus dela alarm bolerauss exoosistoooooo..latince gelip geçenler diyecek merhaba ey güzel çicek yazdım
bende sana latince bunuu diyorum veni vıdı vıcı geldik gördük yendik
@demirci derdine çare baytarın yok aklıma cevap gelmedi,sokakta son ses sagopa geçiyordu,bu sözleri duydum ve buraya yazdım A Victory of Love dinle bunu
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
MuSTYLaTioN kim ?
Forumu eski ve dışlanan efsanelerinden biri.
quote:
@demirci derdine çare baytarın yok aklıma cevap gelmedi,sokakta son ses sagopa geçiyordu,bu sözleri duydum ve buraya yazdım A Victory of Love dinle bunu
şimdi klavyene şunları yaz fluke zion sadece dinle ve gözlerini kapat
fuducan MuSTYLaTioN daha çok son kahraman gibi görünüyor bana konu dışında tutmamasının nedeni ordakilerin bu cevheri farkedecek potansiyele erişememeleri ve dekoderlerinin olmaması
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
şimdi klavyene şunları yaz fluke zion sadece dinle ve gözlerini kapat
fuducan MuSTYLaTioN daha çok son kahraman gibi görünüyor bana konu dışında tutmamasının nedeni ordakilerin bu cevheri farkedecek potansiyele erişememeleri ve dekoderlerinin olmaması
sevindin mi sen şimdik buna ?ben sana direk baytar gereklı dediğim için ; ilk cümlenin senin üzerinde,psikolojik önüne geçilmez,sonu terapi ile biten sorunları oluşturmaması için,bir nevi kuvvetini azatlmak için yazdım,diğer cümleleri
@fuducuk dediğin gibi olsun fudfudfuddd freeestayloo
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
quote:
Sosyopat mı? Seri katillerin büyük bi çoğunluğu bu gruptan çıkıyor biliyor musun?
peki,bana böyle bir soru sorduğun için sosyopat olabilcek kadar zeki olabilceğine inancımı kaybettim...
@fud fuddd fudd fuddd freestayylooow
Sen hala DJ modundan çıkamadın mı? Mus mus mus firi sitaylır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme