Şimdi Ara

merhaba herkese

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm, beni burdan bazı arkdaslarımda pokemoncrater dan tanior birasda digi oynamak istedim ve forumu bras okudum ama aradiim bilgilere ulasamadım bna yardm edersniz sewinirm.

en basta sitenin tam ismi nedir?
    digimon.com flan mı?
    bide hesap almayı biras acıklarmısınz?
    tesekkrler

• hiç olmadı sitenin ismini solein
  • Bak bunu haftada 5-6 kişi soruyor.Bu forumun eski üyelirindensende araştırma diye bişey biliyorsundur değil mi?Hesap almayı açıklayan zaten bi konu var.Sitenin tam adıda orda yazıyor ama gende söyleyim "www.digimonrpg.com"
  • ben bu siteye girdim ama bu site çince açılıo o yuzden bole bişi yazdım,,,,
    ve ayrıca eeger bu soruyu haftada 5-6 kişi soruosa demekki cok fazla gorunen bi yerde deil site ole diilmi????
    yinede cewap werdiin için saal amaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jirachimaniac -- 28 Mart 2007; 18:55:33 >
  • ALH RIZSI İÇİN İKİ SATİR UGRAŞIYORM NOGLUR GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM SEVAPTIR BANA BİR ÜYELİK ALIN NOGLUR ALAH RIZASI İÇİN ÇOK UGRAŞTIM AMA YOK NOGLUR

• boswer arkadasım burdaki kişiler pokemon bolumundekiler gibi deiller
    bi havalılar neden anlamadım???

bişey soruon cewap wermiolar werdiklerindede kendilerine gore bizi aşağılamaya calısıolar
  • SAOL AMA OYUNUN NE KADAR GÜZEL OLDUGUNU BİLSEN SENDE YALVARIRSIN VİDYOSU İZLEDİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR MERHABA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jirachimaniac

boswer arkadasım burdaki kişiler pokemon bolumundekiler gibi deiller

bişey soruon cewap wermiolar werdiklerindede kendilerine gore bizi aşağılamaya calısıolar

selam jirachi digimon rpg rehberi var ilosh arkadaşımızın hazırladığı ordan bulabilirsin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

quote:

selam jirachi digimon rpg rehberi var ilosh arkadaşımızın hazırladığı ordan bulabilirsin ...

sanada selan yih_hu kardesm
    ya sen bnm msn adresini eklesene orda bi konusalım bnde çince acılıo site

jirachimaniac@hotmail.com

• ya digimon rehberine girdin mi sen girmediysen gir orada nerden indireginden ing dil paketine kadar hepsi war ama bu oyun cok manyak bi oyun ilk bende istememiştim bizim sınıftakiler oynuyodu şimdi bagımlısı oldum oynamanı tavsiye ederim ama biraz daha ugraş
  • jriachi slm kank azıcık araştırma yapsaydın burdaki herkes oyunda olduğu için cevap veremiyor hmn heryerde rehberler var olmadı YıLMaZ a pm atsaydın
  • quote:

1-)biz havalı değiliz
    2-)gerçekten pokemon bölmüdekiler gibi değiliz aslında buna hak veriyorum
    3-)oyun oynanmaya başladığından beri birçok kişi üyelik istedi(bende dahil)...ama bir çoğu üyelikleri aldıktan sonra en fazla 3 gün içerisinde oyunu bıraktılar o yüzden üyelik veren ve bu tür konularda açıklama yapan arkadaşların çoğu bu işi bıraktı ve bu yüzden kimse cevap vermiyor(ama yinede sen bi yılmaz veya djefecana sorabilirsin)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.