Merhaba ben size bi şey sormak istiyom.Ben Yu-Gi-Oh! Hiç izlemedin yani izledimde ortalardan izledigimden de bişey anlamadım.
1-Atem'in nasıl hapsedildigini gösteren bi bölüm var mı? 2-Asıl 1.Bölüm nerden başlıyor? 3-Yu-Gi-Oh! yayınlanıyo mu?Yayınlanıyordur ama ben uydu veya dijitürk olmadan yayınlanan bi kanal varmı diye soruyom.
Lütfen yardımedin Atem'in nasıl hapsedildigini ve neler yaptığını görmek istiyom
Dostum bildiğim kadarıyla Dijiturk te Jo Jo da 1.bölümden itibaren tekrar başladı Atem'in hapsedildiği bir bölüm var mı onu bilmiyorum ama yu-gi-oh un tüm bölümlerine geçen yaz youtube de izlemiştim tabi bana biraz pahalıya patladı
Çünkü bendeki net kotalı o yüzden bayağı tuzlu bir hesap gelmişti (29.90 yerine 63,25 ödemiştim.)
Genel olarak güzel bir çizgi film bence uydudan yayın yapan kanal var mı diye soracak olursan bi ara çok araştırmıştım ama bulamadım bulsaydım ben de izlemek için o kanala çevirecektim çanak anteni .
Abi youtube giremiyom dersen de vtunnel e gir ordan girilio.
quote:
Orjinalden alıntı: metehan12
Abi youtube giremiyom dersen de vtunnel e gir ordan girilio.
benim için de iyi oldu bu
youtube ye girmek istedikten sonra.... girersin yaz google da bak kaç yol çıkıyor karşına
saolun uydu bağlatırsak anca izlerim yani
quote:
Orjinalden alıntı: AshKetchum
malisef yani ya uyduya talim ya da digiturk e....
quote:
Baba sen digitürk'e üye ol.Hem ilk ay bütün kanallar bedava hemde ucuz(Reklam gibi olmasın)
1-Atem'in nasıl hapsedildigini gösteren bi bölüm var mı?Evet.Yugiyle duello yapıp yenilince kendi dünyasina geri döndü. 2-Asıl 1.Bölüm nerden başlıyor?Pegasus'un duzenledigi turnuvada basliyor. 3-Yu-Gi-Oh! yayınlanıyo mu?Yayınlanıyordur ama ben uydu veya dijitürk olmadan yayınlanan bi kanal varmı diye soruyom.Hayir.Ama forumda araştırma yapıp bolumleri izleyebilirsin.
Japonca biiyorsan TV Tokyo'dan izleyebilirsin en yeni bölümlerini :D Artık Gx'inde öteside bu arada 5D's diye geçiyor. Yusei diye bir abimiz var :D Naruto'yu fln da veriyolar TV Tokyo'da :D
quote:
Orjinalden alıntı: RaisliN
1-Atem'in nasıl hapsedildigini gösteren bi bölüm var mı?Evet.Yugiyle duello yapıp yenilince kendi dünyasina geri döndü. 2-Asıl 1.Bölüm nerden başlıyor?Pegasus'un duzenledigi turnuvada basliyor. 3-Yu-Gi-Oh! yayınlanıyo mu?Yayınlanıyordur ama ben uydu veya dijitürk olmadan yayınlanan bi kanal varmı diye soruyom.Hayir.Ama forumda araştırma yapıp bolumleri izleyebilirsin.
Saol arkadaş ama ben 1.sorumda Atem millennium'a nasıl hapsedildiğini sormuştum.
Dijitürk ayda cidden 9.90 mı?Peki kaç ay sürüyo
Yeterli cevap alınmış. Kilit.
quote:
Merhaba ben size bi şey sormak istiyom.Ben Yu-Gi-Oh! Hiç izlemedin yani izledimde ortalardan izledigimden de bişey anlamadım.
1-Atem'in nasıl hapsedildigini gösteren bi bölüm var mı? 2-Asıl 1.Bölüm nerden başlıyor? 3-Yu-Gi-Oh! yayınlanıyo mu?Yayınlanıyordur ama ben uydu veya dijitürk olmadan yayınlanan bi kanal varmı diye soruyom.
Lütfen yardımedin Atem'in nasıl hapsedildigini ve neler yaptığını görmek istiyom