Şimdi Ara

Merhaba Teknosa görevlisi Bilgilendiremedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar foruma yenı katıldım bir sorum olucak elimde yeni aldığım tv'ye piooner dcs 404k 5+1 ses sistemini bağlamak istiyorum yanlız tv'de optik giriş mevcut ve benım piooner dcs 404k 5+1 ses sistemimde optik giriş yok bu cihazı nasıl tv'ye bağlarım bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim tesekkürler

http://www.hifi-sessistemleri.com/resim/hifi-SXY95-pioneer-dsc-414k-profesyonel-hifi-anfisi-sinema-sistemi-ses-sistemi-hoparlor-muzik-sag.jpg

• Usta tv nin hdım arc çıkışından bağla cihazı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tessekkürler ,

Sadece Hdmi Cıkısından Tvye hdmi kablosu ile mi yoksa herhangi bir kablo daha gerekiyormu ?
  • TV'de bir kaç tane hdmi var ama sadece sesi bir tanesi dışarı veriyor arc yazan

• Başka kablo lazım değil

• aslında pek anlamıyorum bu işlerden tv' modeli lg 42la620s dvb-f 3d arkasına baktım ama anlamadım
  • Tv nin arkasında Hdmi 1 e tak hdmi 1 arc oluyor lg lerde genelde ses sisteminde hdmi dan ses alma var galiba dene bakalım olmaz şa başka birşeylerde düşünürüz

Kablo da en az hdmi 1.3 versiyon olsun yada sıfır alacaksanız hdmi 1.4 alın

• Bu seti tv ye baglamanin yegane yolu analog girisleri kullanmak ki o zaman da prologic e mahkum kalirsiniz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Tv nin arkasında Hdmi 1 e tak hdmi 1 arc oluyor lg lerde genelde ses sisteminde hdmi dan ses alma var galiba dene bakalım olmaz şa başka birşeylerde düşünürüz

Kablo da en az hdmi 1.3 versiyon olsun yada sıfır alacaksanız hdmi 1.4 alın

Yok bunu denedim olmadı dvd playerden oynatınca kolonlardan ses cıkıyor ama tvden birşey izlediğimden cıkmıyor nasıl bir kablo ile ses almam mümkün acaba yoksa satacagım sistemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.