Şimdi Ara

merhaba yardıma ihtiyacım var ilişiki konusun da...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Karşımdaki kız aşırı derece de yakın davranıyor. Ben de bunun üzerine benden hoşlanıyor sanıyorum. Bir şekilde duygumu belli ediyorum. Sonra seni arkadaş olarak görüyorum senle o şekilde düşünmedim hiç diyorlar. Bu bir iki değil kafayı yedirecek. Yaptığım hareketlerde mı sorun var. Arkadaş kazanmaktan sinir olmaya başladım. Sevgilim olsunlar. Yani lütfen en azından bundan sonra ne yapabilirim yardım edin bana :( kendimi kötü hissetmeye başladım...

• Bir sevgili bulmanın en kolayı yolu kızlarla kanka olmaktır genç, bunu unutma, sen bulmazsan kankaların sana ayarlar...
  • zamana koy abi boşver zamanla kızın düşüncesi o olmasa bile olur veya direk sende yakın davran sevgilin olmasını istiyorsan
  • kızlarda bazen saçmalıyorlar . kanka muhabbeti dönuyor sonra seni kıskanıyor, anlamlı falan bakıyor. sen benden hoşlanıyor zannedıyosun teklıf edıyosun sonra ben sana arkadaş gözüyle bakmiştim dıyor. ulan madem arkadaş gözüyle baktında neden benı kıskanıyosun, yakın davranıyosun . benim başıma gelmedi bu tür bir olay ama başına gelen arkadaşım çok oldu . hatta arkadaş bana sorardı bende derdim ; olum bu kız senden hoşlanmıyosa ben bu işi bilmıyorum derdim. çoğu zamanda yanılırdım. yani o kadar kız arkadaşım oldu halen anlayamıyorum valla ben bu kızları
  • Aynen öyle. En son ki teklif ettiğim sürekli elimi tutuyor. Hep öpüşme mesafesine falan geliyordu. Sürekli kıskanıyordu. Kesin hoşlanıyor dedim. Söyledim. Ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. Biraz zaman geçti. Başka bir kıza yazayım dedim. Ben seni seviyordum aslında falan filan diye zırvaladı. Zamanında söylemiyor deli oluyorum. Yani sorun kızlar da mı? Benim yapmam gereken birşey yok mu
  • Sorun kızlarda değil onların genel yapısı böyledir. Tavlamanın birinci kuralı akılda soru işaretleri bırakmaktır. Asla ona ondan hoşlandığnı söylemeyeceksin ta ki belirli bir kanca noktasına gelene kadar.

Eğer o noktaya gelmeden söylersen ne yapmış olursan ol o seni arkadaş olarak görmüş olacak. Benden gerçekten hoşlanıyor mu acaba diye düşünmeye bırakmalısın. Bırak ki kafasında kurgulasın.

Senin düştüğün duruma biz arkadaş çemberi diyoruz. Arkadaş çemberine düşmek için belli başlı hareketler vardır. Bunları yaparsan mahkum olursun. Mesela eski erkek arkadaşlarını anlatmaya çalışır ve sen dinlersen dikkat et dostum çembere düşmek üzeresindir.

Kadınları tavlamak uçurumun kenarından çiçek toplamak gibidir. Zordur.
  • BUNU MUTLAKA OKUYUN

Güç Sahibi Olmanın 48 yasası İktidar Yazar: Robert Greene'den Alıntı

On yedinci yüzyıl Fransa'sının en ünlü kadın sosyete çapkını olan Ninon de Lenclos, Marki de Sevigne nin güzel ama zorlu bir kontesi elde etmedeki sıkıntılarını açıklayışını sabırla dinledi.Ninon o dönemde almış ikisindeydi ve aşk konusunda son derece deneyimliydi;marki ise yirmi iki yaşında,yakışıklı bir delikanlıydı,fakat romantizm konusunda deneyimsizdi.Ninon genç adamın kadınları baştan çıkarma konusundaki deneyimsizliğine dayanamayıp,onu kanatlarının altına almaya karar verdi.Öncelikle marki,her general gibi,bunun bir savaş ve güzel kontestin de dikkatle kuşatılması gereken bir kale oldugunu anlamalıydı.Her adımı planlayıp nüanslara dikkat etmeliydi.

1.adım:Ninon Marki'ye harakete geçmesi talimatını vererek kontese biraz mesafeli,biraz da kayıtsız bir tavırla yaklaşmasını söyledi.İkisinin yalnız oldugu bir başka sefer kontese potansiyel bir sevgili gibi değil,bir arkadaş gibi sırlarını açmasını istedi.Bunun amacı kontesi yanıltmak,belkide sadece arkadaş olarak ilgileniyor benimle,diye düşündürmekti.

2.adım:Kontesin kafası bir kez karıştıktan sonra sıra onu kıskandırmaya gelecekti.Sonraki karşılaşmalarında Paris'teki büyük bir şölene yanında güzel,genç bir kadınla gelecekti marki.Bu kadının aynı güzelliğe sahip genç arkadaşları da olacaktı,böylece marki nereye dönerse dönsün etrafında Parisin en çarpıcı kadınlarını bulunacaktı.Kontesin içi kıskançlıkla kaynamakla kalmayacak,markiyi başkaları tarafından da arzulanan biri olarak görmesini sağlayacaktı.Bunu markinin anlamasını sağlaması çok zordu Ninon için,ama bir erkekle ilgilenen kadının o erkekle başkalarının da ilgilendiğini görmek istediğini sabırla anlattı markiye.Bu markiye hemen değer kazandırmakla kalmayacak,onu başkalarının elinden kapmak daha da tatmin edici olacaktı.

3.adım:ilgi ve kıskançlığı uyandırdıktan sonra sıra onu ayartmaya geliyordu.Ninon 'un talimatlarıyla marki kontesin kendini görmeyi umduğu yerlere gitmeyecekti.Sonra birden bire daha önce hiç girmediği,ama kontesin çoğu kez katıldıgı salonlarda ortaya çıkacaktı.Kontes markinin haraketlerini tahmin edemez olacaktı.Bütün bunlarda bir baştan çıkarmanın ön şartı olan duygusal şaşkınlık durumuna itecekti onu.

Bu haraketlerin uygulanması bir kaç hafta sürdü.Ninon markinin ilerleyişini izliyordu.Kontesin markinin esprilerine daha fazla güldüğünü,hikayalerini daha yakından dinlediğini öğreniyordu.Kontesin birden bire marki hakkında sorular sormaya başladığını duyuyordu.Ninon geç kadının markinin büyüsüne kapıldığdan emindi.Eğer her şey yolunda giderse kale düşecekti.

Birkaç hafta sonra marki kontesin evindeydi.Yalnızlardı.Marki tamamen farklı bir adam olmuştu,Ninon un talimatlarını izlemek yerine kendi içgüdülerine göre haraket ediyordu.Kontesin elini ellerine alıp onu sevdiğini söyledi.Genç kadın şaşkın görünüyordu,markinin beklemediği bir durumdu.Kontes kibar bir şekilde özür dileyip yanından ayrıldı.Gece boyunca markiden gözlerini kaçırdı,markiye iyi geceler dilemek için orada bulunmadı.Onu ziyarete gittiği sonraki birkaç seferde kontesin evde olmadığı söylendi kendisine.Kontes sonunda markiyi kabul ettiğinde birlikte olmaktan rahatsızlık duydular.Büyü bozulmuştu.

Yorum: Ninon de Lenclos aşk sanatı hakkında her şeyi biliyordu.Dönemin en büyük yazarları ,düşünürleri ,politikacıları onun sevgilisi olmuştu:Baştan çıkartma onun için bir oyuncu,beceriyle uygulanması gereken bir oyun.Yaşlandıkça ve ünü arttıkça Fransa'nın en ünlü aileleri aşk konusunda eğitilmek üzere oğullarını ona gönderir olmuşlardı.

Baştan çıkarmada her şey telkine bağlıdır.Niyetinizi duyuramaz ya da sözcüklerle doğrudan açıklayamazsınız.Bunun yerine hedefinizin yolunu şaşırtmalısınız.Size teslim olması için yeterince şaşkın hale gelmiş olması gerekir.İşaretlerinizi karıştırmalısınız,başka bir kadınla ilgileniyor görünmelisiniz,sonra hedefle ilgilendiğinize dair ipucu vermelisiniz,ardından kayıtsızmış gibi görünmelisiniz.Böylesi bir davranış yalnızca insanı şaşırtmakla kalmaz,heyecanlandırır da.

Olaya kontesin açısından bakalım:Markinin davranışları onu meraklandırmış ,ve bir sonraki haraketinin beklemesine neden olmuştu:kıskançlık ve şaşkınlık bile hoşuna gidiyordu,beki de markinin gizli bir sırrı vardır.ANCAK markinin ölümcül "aşk" sözcüğünün kullanmasıyla bütün bunlar değişti.Bu artık hamlalerden oluşan bir oyun değil,basit bir ihtiras gösterisiydi.Niyei ortaya çıkmıştı,daha önce çekici görünen her şey artık çirkin ve hileli görünüyordu,kontes utanmıştı ve kendini kullanılmış hissediyordu.Kapı bir daha hiç açılmamak üzere kapanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 17 Şubat 2012; 2:42:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız tavlama tekniğiyle kız tavlayacağıma bekar gezerim arkadaş. mantıklı düşünün biraz kız sizden değil o yaptığınız yapmacık hareketlerden hoşlanıyor. ee oldu sonra nolcak 2 gün sonra kız senin gerçekte ne olduğunu görünce ne yapcaksınız. içinizden ne geliyosa onu yapın. sizi o halinizle sevmeyen hiç sevmesin daha iyi zaten bu kadar basit.
  • AŞIKSAN VURSAZA ŞÖFÖRSEN BAS GAZA ..KARDEŞİM AŞK YALANN BUNU BİL..EGER ACI CEKMEK İSTEMİOSAN HİÇ UGRASMA EN GÜZEL AŞ MALUM OLAN İLAHİ AŞK ..EGER GENEDE ACI CEKMEKMEK İSTİOSAN AŞIK OLMA DERİMM.BENDEN TAVSİYE.................
  • Bunun icin 1 haftayi gecirmeyeceksin. Yeni tanistigin birisiyle 1 haftadan fazla takilirsan seni arzulamaz, arkadasi olarak gorur.
  • Kızların yaptıkları ile söyledikleri bir birini tutmaz, kendi egolarını tatmin etmeyide çok severler. Arkadaş ortamında emin ol senden bahsetmiştir kesinlik ile. Sen kendinde yakınlığı görünce yanlış anlamış olabilirsin. Şu saatten sonra ona duruşun ağır olsun bazen soğuk davran bazen sıcak her kıza sevgili gözü ile bakma kanka ayağına da gir oradan da ekmek çıkar bayağı tabi niyetine göre ben kendimce yazıyorum. Gizemli ol aşırı ilgi gösterme bayanlara ama buz gibide olma sal bırak sal bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Olaya kontesin açısından bakalım:Markinin davranışları onu meraklandırmış ,ve bir sonraki haraketinin beklemesine neden olmuştu:kıskançlık ve şaşkınlık bile hoşuna gidiyordu,beki de markinin gizli bir sırrı vardır.ANCAK markinin ölümcül "aşk" sözcüğünün kullanmasıyla bütün bunlar değişti.Bu artık hamlalerden oluşan bir oyun değil,basit bir ihtiras gösterisiydi.Niyei ortaya çıkmıştı,daha önce çekici görünen her şey artık çirkin ve hileli görünüyordu,kontes utanmıştı ve kendini kullanılmış hissediyordu.Kapı bir daha hiç açılmamak üzere kapanmıştı.

kontes şaşırdı ve meraklandı. bir sonraki hareketi bekliyor. markin ölümcül aşk sözcüğünü kullanmadan hedefine nasıl ulaşacak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.