Şimdi Ara

Merhabalar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar... Daha düne kadar yazı Ps3 ile geçirmeyi düşünüyordum. Ama oyun fiyatlarından (aletin henüz kırılamamış olmasından dolayı) bu yaz için ertelemeyi düşündüm. Ve xbox360 almaya karar verdim.

Sorularım şunlar,

1- İngiltere ye giden tanıdığımdan getirtsemmi daha karlı olur yoksa burdan istanbuldan mı alsam daha mantıklı olur* Fiyat farkı ne kadardır. (Premium paket düşünüyorum)
    2-Oyun konusunda(!) sıkıntı çekermiyim. Ps2 gibi rahat oyun bulabilirmiyim? Oyun fiyatları ne kadardır?
    3-Premium paktetten 1 aylık Live üyelik çıktığını duydum. Bunun süresi bitince kredi kartıyla internettenmi satın almam gerekecek yeni live üyeliğini?
    4-Ve şu 3 kırmızı sorunu? Bu hata aleti çok kullanmamla mı alakalı yoksa, ortamın sıcak olmasıylamı veya donanımsal bir hatamı? Peki bu sorunun kesin tamiri varmı?

Aklıma takılan sorular bu kadar. Cevaplarsanız sevinirim...

• bu 55 bininci kez sorulan sorulara doğru cevaplayana madalya takalım. ben yapamayacağım.
  • Bende anlamıyorum. Buna benzer konular 100 tane var neredeyse ama insanlar aramaya üşenip hop diye konu açıyorlar. Olan forumun düzenine oluyor. Konu başlığıda ayrı bir sorun ya neyse ...
  • Bknz:. Üst konular ve clublar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhabalar Hatam nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.