Merhabalar arkadaşlar... Daha düne kadar yazı Ps3 ile geçirmeyi düşünüyordum. Ama oyun fiyatlarından (aletin henüz kırılamamış olmasından dolayı) bu yaz için ertelemeyi düşündüm. Ve xbox360 almaya karar verdim.
Sorularım şunlar,
1- İngiltere ye giden tanıdığımdan getirtsemmi daha karlı olur yoksa burdan istanbuldan mı alsam daha mantıklı olur* Fiyat farkı ne kadardır. (Premium paket düşünüyorum) 2-Oyun konusunda(!) sıkıntı çekermiyim. Ps2 gibi rahat oyun bulabilirmiyim? Oyun fiyatları ne kadardır? 3-Premium paktetten 1 aylık Live üyelik çıktığını duydum. Bunun süresi bitince kredi kartıyla internettenmi satın almam gerekecek yeni live üyeliğini? 4-Ve şu 3 kırmızı sorunu? Bu hata aleti çok kullanmamla mı alakalı yoksa, ortamın sıcak olmasıylamı veya donanımsal bir hatamı? Peki bu sorunun kesin tamiri varmı?
Aklıma takılan sorular bu kadar. Cevaplarsanız sevinirim...
bu 55 bininci kez sorulan sorulara doğru cevaplayana madalya takalım. ben yapamayacağım.
Bende anlamıyorum. Buna benzer konular 100 tane var neredeyse ama insanlar aramaya üşenip hop diye konu açıyorlar. Olan forumun düzenine oluyor. Konu başlığıda ayrı bir sorun ya neyse ...