Şimdi Ara

Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var başım beladaaa !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben şahin direk konuya girmek istiyorum benim bi tabletim var markası LogiTab LT1 'dir. Bu tableti kullanıyordum fakat daha sonradan uygulamaların hepsi silindi. Hiçbir türlü uygulama sadece siyah ekran birde statü bar var pc ye bağlanmıyor. İsterseniz bi fotoğrafını göstereyim sizlere buyrun :

http://image.cdn.sahibinden.com/photos/81/85/74/93818574f93.jpg

Bana acil bi restart,format,rom ne olursa yeter ki kendine gelsin ben bunu istiyorum.Ve şunu da belirtmek şsterim ki cihaz P.R.C yani çin malı bu yüzden çin yazılımları çok indirdim denedim fakat olmadı dosyaları sd karta atıyordum ama otomatik başlamıyordu neyse yani böyle bana acil bir çözüm bulabilirmisiniz lütfen arkadaşlar Teşekkürler şimdiden :)

• Başım belada falan yazınca bende tablet mafyası peşinde falan sandım. Ürünü direk cinden mi getirttiniz, yoksa başka birinden mi aldın acaba? Allah acil sifalar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Başım belada falan yazınca bende tablet mafyası peşinde falan sandım. Ürünü direk cinden mi getirttiniz, yoksa başka birinden mi aldın acaba? Allah acil sifalar versin.

Başkasından aldım çinden değil tabiki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahn1233

quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Başım belada falan yazınca bende tablet mafyası peşinde falan sandım. Ürünü direk cinden mi getirttiniz, yoksa başka birinden mi aldın acaba? Allah acil sifalar versin.

Başkasından aldım çinden değil tabiki :)

valla kards islemcisne uygun rom bul arastir ince bi delik vardr yanlislikla oraya basmis olmayasin ama oda okadar yapmaz acilyosa yeni rom yuklicen

• Cihaz açılıyor Fabrika Ayarlarına don

• quote:

Orijinalden alıntı: sahn1233

Merhaba ben şahin direk konuya girmek istiyorum benim bi tabletim var markası LogiTab LT1 'dir. Bu tableti kullanıyordum fakat daha sonradan uygulamaların hepsi silindi. Hiçbir türlü uygulama sadece siyah ekran birde statü bar var pc ye bağlanmıyor. İsterseniz bi fotoğrafını göstereyim sizlere buyrun :

http://image.cdn.sahibinden.com/photos/81/85/74/93818574f93.jpg

Bana acil bi restart,format,rom ne olursa yeter ki kendine gelsin ben bunu istiyorum.Ve şunu da belirtmek şsterim ki cihaz P.R.C yani çin malı bu yüzden çin yazılımları çok indirdim denedim fakat olmadı dosyaları sd karta atıyordum ama otomatik başlamıyordu neyse yani böyle bana acil bir çözüm bulabilirmisiniz lütfen arkadaşlar Teşekkürler şimdiden :)

Tablet kapalıyken ses kısma ve power tuşuna basılı tut. Menü gelince elini çek. Menüde ses kısma ile dolaşıp power ile seçim yapacaksın. wipe ile başlayan tüm işlemleri yap. Sonra "reboot system now" gibi birşey olacak onu seç. Tablet ilk günkü haline dönecek. Geçmiş olsun. Tablet düzeldikten sonra bidaha bu forumda böyle başlıklı konular açma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 12 Şubat 2013; 16:17:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Yardımınıza ihtiyacım var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.