Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Genellemeniz pek doğru değil. Artık sadık olmak sadakat hem erkek hem kadın için boş bir olgu. Ülkeler global olunca hayatın içindeki bireyler ve ilişkileride global oldu. Doğruluğu yanlışlığı tartışılır görecelidir fakat bize göre sadakatsizlik olarak görülen davranışlar gelişmiş olarak adlandırılan ülkelerde gayet normal olarak görülüyor.

evet ondan sonra da o gelişmiş ülkeler bozulan aile yapısını nasıl düzeltiriz diye uğraşıyorlar...daha çokta uğraşırlar bu kafayla...ahlaksızlık ne zamandan beri görecelik oldu normal karşılanır oldu böyle modernliğin içine edeyim

4 ayaklı bir hayvan bile sadakatın değerini anlıyorkun bir insan olarak sadakat olmayan bir hayatı neyin üzerine kuracaksınız acaba?

toplum modern olacağız derken ahlakın'dan oluyor bunun adı da modernlik oluyor peeh

• Ölene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Ölene kadar

Peki yataktayken erkeklerden 8 kat daha fazla haz aldiginiz soyleniyor o dogru olabilir mi?

• ahmetbayram A kullanıcısına yanıt
    100 de 100 uyumlu birini isteyen kim
    Mutluyum

• anonim birisi kullanıcısına yanıt
    forumda yaşamaya mı başladın :)
    o zaman böyle bi konuya ihtiyacında yok
    can sıkıntısıdan olsa gerek =)
  • Herhangi bir fikrim olmamakla birlikte sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Herhangi bir fikrim olmamakla birlikte sanmıyorum

Cevapladiginiz icin tesekkurler

• easymen E kullanıcısına yanıt
    Evet nerden anladın

• bu konuyu bi erkek acsaydi abaza derlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dogru duzgun kız bulamıyorum.Zamanında cok terkedıldım,kazık yedım,rezıl konumuna dustum.Ha bazı ozellıklerımı ve dusunce yapımı degıstırdım.Duygusallıgımı kaybettım.Sımdı eskısı gıbı pısmanlıklarım flan kalmadı.Neden pekı takıldıgım kızlar aynı kafa yapısında ?Ben artık bır ılıskıyı sadece gzl vakıt gecırmek olarak goruyorum.Bazen cınsellık bazen bir yere gıderken yanımda bana yakısacak bırı bazende 10 dk gzl bır sohbet.Sonuc olarak bağlanmıyorum.Baktım sıkıkıntılar cıkıyor ayrılıyorum.Baska bırını buluyorum.Ha ben gercek duzgun bır ılıskı ıstemezmıyım.Kim istemez ki?Zamanında sevdıgım bır kızın elını bıle tutmak ıstememıslıgımde var.Sırf o kendını ıyı hıssetmıyecek dıye.Ha sonuc ne ?Benle ılıskısı varken baska bırını buldu ustune ustelıkde yenı sevgılısını benım ustume salmak gıbı sacma sapan seyler yaptı.Ayrıca sevgılı arayısında degılım.Amacım bu degıl en azından.Ama denk gelırsede fırsatları degerlendırıyorumBu kadar detay kendımı anlatmak ıcın fazla bıle.Malesef tercrubeler bazı seylerın onune gecıyor.Ha ıyı kız varmı vardır ama kurunun yanında yasda yanacak.Iyı kız bana denk gelene kadar kendımı kazık yıyemem.Kimse bana sadakatten bahsedemez bu saatten sonra.Anca evlenırsem.Duzgun bır erkek helekı ortamlar dedıgımız obje ıcerısınde zor bulursun.Birazcık okulunda ikinci planda olan ınsanlarla yakınlas ıllakı bulursun ama cekıngen ınsan cok haberın olsun.Ben herzaman sunu bılır sunu soylerım.Eger gercekden bısey ıstıyorsan , bu kadın ıcınde erkek ıcınde farketmez,her zaman atılgan olan sen olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 9 Nisan 2014; 15:43:48 >

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Aranmıyorum

Bende aranıyorsun demedım.Yanlıs anlasılmasın.Oyle ınsanlar yok cok mu sey ıstıyorum demıssın.Bende gercekten ararsan bulabılecegını soyledım.Ben basaramadım.Bu arada yukarda neden erkeklerın yapısının bozuldugunu acıklamıs oldum.En azından bır kesım ıcın boyle.Tecrubeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 9 Nisan 2014; 15:53:17 >
    14-15 yaşındaki sizden başka ne beklenirki lay lay lom..
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Umarım karşınıza iyi biri çıkar
    Ama aldatmamayı meziyet olarak söylemeyin zaten aldatmamanız gerekiyor normal olan bu

• Neden

• Onların kişiliklerinden şüphe ediyoruz :)

• Cidden çoğumuz böyleyiz yalan söylemeyin valla erkeği kendine bağlaman lazım yoksa olmaz

• Zexial kullanıcısına yanıt
    Nasıl bağlıyoruz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.