Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Aramıyorum
    Ne araması burası arkadaşlık sitesi mi evlenme programı mı
    Bir derdim vardı paylaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Aramıyorum
    Ne araması burası arkadaşlık sitesi mi evlenme programı mı
    Bir derdim vardı paylaştım

• haklı olabilirsin ama yinede çürük çıkar her yerde kızlarda dahil yorumlara gelince
  • Bacım yannış gelmişsin sen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen benim sonumda öyle olacak bu gidişle

• quote:

1-geçende açtığım konuda güzel olduğumu kesinlikle iddaa etmedim
    2-bir insanın çirkin olması onu küçük düşürmez ayrıca bu sadece kendisini ilgilendirir
    3-bir insanın özgüveninin düşük olması onu küçük düşürmez
    4-sana istediğin cevabı vermedim tabiki sen benim evet güzelim kendime güveniyorum vs dememi bekliyordun bu sayede al işte türk kızı kezban diyecektin

Bırak sana ne derlerse desinler kezban desinler tipsiz desinler sen kendini nasıl buluyorsun o öonemli ha elbette belki psikolojik yada vücudunda yara bere hastalık olarak sorunlar olur bunlar her insanda olur doğaldır ama gelip geçicidirler kalıcı olan tipinse eğer onu beğenmiyorsan barışmayı öğren aynaya geç karşına ben mükemmelim de güzelim de yada kendini karakter olarak zayıf hissediyorsan değişebilirsin herşeye pozitif bak kendine de bi yerden sonra öyle bakmaya başlıcaksin.İnsanlar bana tipsiz derler belkide öyleyim ama ben arkadaşlarıma diğer insanlara hep ben mükemmelim harikayım muhteşemim derim bazen arkadaştırlar dalga geçerler ama olsun ben kendimle barışmışım bi kere okuldaki hocamla geyik yaparken kendimi sarı-kepçe-ters üçgen diye ifade ettim adam hemen twittera yazdı bu kadar kendiyle barışık bi insan olablir mi dedi sonra (yalan olmasın o tarz bişidi) bana sende güç yok derlerdi hep gerek kolda gerek vücutta ama çocukluğumdan beri hep okçuluğa merakım vardı yada binaların tepesine bakar atladığımı hayal ederdim ben ninja dedim onlara öğrencem dedim sonra parkour olduğunun öğrendim bu sene mezunum boş vaktim bol ve okçuluğa başadım o yayı çekmek muazzam güç ister ve şu anda yavaş yavaş yapıyorum evde kendi kendime parkour çalışmaya başladım o da sadece kol değil bütün vücudun güçlü olması gerek ve onuda yapmaya başladım üniversite bitincede japonyaya gidip hem mesleğimi geliştirmeyi hemde ninjutsu öğrenmeyi düşünüyorum insanlara kalsaydım ben yapabilir miyim bunları? Hayır dediler genelde bişey yapabilir miyim sence dediğin zamn evet-hayır demelerini sadece avantaj olarak düşün kendine güven sadece

Ben de 9.sınıfta bi kızı sevdim aşık oldum ama söyleyemedim.En son 10.sınıfın son haftalarında gördüm aşağı yukarı 3 yıl oldu ve hala bazen yüzünü kısmen hatırlasamda rüyalarımda görüyorum.gerçi o da bana alttan alta yazıyodu ama tecrübem yoktu düşünememiştim anlamadım bişi demedim o yüzden sonradan çaktım.Şimdiye kadar hiç ondan başka elimi tutan öpen olmadı telefonumun rehberine hiç bi kız girmedi hiç birine yazmadım.Bi yerden duymuştum nerden hatırlamıyorum belkide yanlıştır ama Allah bi insan nasıl yaşarsa kendisinin karşı cinsle ilişkisi ne olursa kendinede öyle birini kısmet kılarmış yani sen sen çok cıvıksan afedersin kaşar yada o... (mecazi olarak) diye tabir edilen insanlardansan sanada erkek olarak kızları öyle kullanmış biri gelir. Bi yerden sonra ben buna inandım ve böyle kaldı devamda ediyor.O kızı bulana kadr devam ettirmeyi düşünüyorum Allah bi engel çıkartmassa.Onuda kendime bi cinsel obje gibi görmüyorum hatta bigün bulsam evlensek bile yapmam (çocuk hariç keyfi olarak) çünkü o şekilde hele bide kendim trafımdan aşağılanmış olarak görmek istemem, başkalarına da bakmam niye bakıyim ki? zaten en mükemmeli bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProgrammer -- 3 Mayıs 2014; 13:48:30 >

• anonim birisi kullanıcısına yanıt
    BEEEENNNN LÜTFEN PM AT TANIŞALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Olabilir ama psikolojim o şekilde şekillenmiş böyle düşünmem kaçınılmaz malesef

psikoloji falan hikaye doğru duzgun insanlarla tanismamissin oncekilerini bahane ediyorsun gec bunlari. boyle dusunerek bir yere varamazsin

Psikoloji mi hikaye ben boşa mı okuyorum?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.