Şimdi Ara

Merhabalar!!Bir göz atın lütfen Sistem için!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 1 2 saat forumunuzda göz gezdirdim ve yaklaşık 3senedir AoC'ı takip ediyorum abimin PC sinde oynama fırsatı buldum lvl 15 20 ye kadar denedim tabi pek emin olmadım açıkçası Pcı-x 2600pro ekran kartı ile randumansız bi şekilde oynadım memnun olmadım o yüzden bütçemi optimize edip gerek Chip gerek yabancı arkadaşlarımdan olsun yorum alıp şöyle bir sistem yaptım(biliorum Nvidia ama bence Nvidia para kaybı Ekran kartı için benim görüşüm tabiki)

Sistem şudur arkadaşlar

Anakart = GİGABYTE MA790GP-DS4H AM2+ 790X SB750 DDR2+ 1066 MHZ ANAKART

RAM = OCZ 2GB 1066 MHZ PLATINUM KIT DDR2 CL5

HD = SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM

KASA = COOLER MASTER RC690 600W

CPU = AMD 6000+ 3.1 GHZ

EKRANKARTI = ASUS EAH4850 GDDR3 512 MB 256BIT

Böyle bir sistemle Shadowları zorlamadım Max grafik (No AF AA etc) 1280x1024 rahat rahat oynıyabilirmiyim teşekkürler şimdiden.....

Toplam = 817$ (Dolar efektifi:1.46ytlden hesaplanmıştır)
    YTL = 1192,82
    KDV =214,71
    TOPLAM=1407
    AOC =70
    GENEL TOP= 1477

gibi bir rakamla artık AoC a rahat girmek istiorum SİZCE!! yorumlar için şimdiden saolun var olun

• RAM ı 2X2 GB al. Yoksa çok problem yaşarsın benim gibi. Tabi bunun için de Windows Vista 64 Bitlik bir işletim sistemin olması gerekir. Harddiski de 500 GB fln almanı tavsiye ederim, mağlum film oyun kapasiteleri git gide artıyor. Tabi o senin bileceğin iş. Ama RAM i iyi düşün.
  • Teşekkürler arkadaşım yorumun için öncelikle bir süre ramin idare etmesini diliorum.Çünki Vista 64bit zaten 190 YTL civarı şuan bütçe Full HD olayına gelince bende 2PC var film müzik falan onda bu PC sadece işte Windowstur oyundur bide benim Muhasebe programı olacak totalde 30gb kullanacam gerisi AoC a ait :) saol tekrar 2Gb ramle de işte artık 2 3 ay idare edecem inş. Sistemin gerisi için salam mı diosunuz ? =)
  • Falchon'un dediği gibi ram kesinlikle 4 olsun 2 gb ram de işlemci ve ekran kartı ne olursa olsun ramlar doluyor ve oyun memory of out hatası veriyor..
  • Ramin 4 Gb , Harddisklerin Raid 0, Ekran kartının Nvidia olması şart bence. Nvidia olmasının şart olmasına çok tepki gelebilir fakat AoCun Ati kartlarda cok büyük sorun yaşattığı biliniyor ve Patch 4 ile gelicek dx10'da süprizle karşılaşmak istemiyorsan Nvidia. İşletim sisteminin Vista Sp1 x64 olması memory leak ve birçok sorundan kurtarır.
  • Nvidianın AoC da iyi olduğunu biliyorum ama mesela ben sadece AoC oynamıyorum, PES 2008 yeni çıkıcak PES 2009 terfi olucak. Mass Effect, Crysis Warhead, Assassin's Creed, vsvs...
    fln da oynuyorum veya oynadım. HIS HD4850 var, canavar gibi çalışıyor AoC da dahil olmak üzere. Ha şunu da özellikle belirtiyorum, RAM 2GB idi benim, takılmaktan oynayamıyordum. Oyundan çıktığımda abartısız 2Dk kendine gelemiyordu alet. Aynı sorunları yaşayacağını bildiğim için ısrarla 4GB RAM i öneriyorum.
  • Israrınız ve ilginiz için teşekkür ediorum arkadaşlarım Windows için artık çözümler türetcem :S malesef . AoC + Ram alacam yeni PC ile böylece daha hoş bir performans alıcam umarım sayenizde saolun var olun tekrar son sorum Vista Ultimate ile Home Premium 64 çok mu fark edior 64 bit işletim sistemlerinde yoksa artislik mi sadece :P? şimdiden teşekkür ediyorum (Bütçemi deyerlendirmelerinize göre ayarlıyorum teşkkür ediorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeyi biraz aşmayı göze alırsanız sistemim satılık.

Intel Q6600 core to quad 2.4ghz@3ghz 8mb, 4gb Mushkin High Perf. ddr2 800@833 CL 4, Gigabyte P35 S3R 1600mhz (OC) DDR2+DDR3 Mainboard, 2X250GB Samsung 7200rpm 8mb (Raid 0) , MSI 8800GT OC Edition 512mb DDR3, Asus TA9 Kasa, High Power 500watt SLI PSU, Asus VW222S BK 22'' 2ms Monitör

Hepsi daha 3 aylık. Garantili, faturalı.

Yanında Logitech Klavye-maus-speaker ve webcam seti ile 1700ytl ye satıyorum ilgilenirseniz. Aoc,u 1680x1050 full+shadows+bloom oynadım bu sistemle. Çok sevmeme rağmen, iş durumundan yakında yurt dışına gideceğim için satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 14 Ekim 2008; 22:29:49 >
  • Teklifiniz için teşekkür ediorum arkadaşım fakat Monitör bende bulunmaktadır/ Ayrıca bir kısmını nakit ve bir kısmını kredili satın alacağım yazdığım sistemin teşekkürler.. Bu arada arkadaşlar daha fazla yorum öneri AoC sistem önerileri için buraya yazalım isterseniz hem şöle düzgün Türkçe sistem gereksinimleri (Aoc İçin) Tam bir bilgi kaynağı olur teşekkür ediorum herkese destek için tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.